Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hardhouten veranda steiger aan chalet? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hardhouten veranda steiger aan chalet. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hardhouten veranda steiger aan chalet

Hardhouten veranda/steiger aan chalet

Op 1 september wordt onze nieuwe chalet geplaatst op camping Burghorn te Schagen. Wij willen daar een hardhouten veranda/steiger aan laten bouwen (zie bijgevoegde tekening). Afmeting is rond de 600 x 1500 cm, materialen in overleg. Geen voorwerk.

Schutting en kunststof veranda plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een hardhouten schutting en een kunststof veranda. Er moet eerst een oude kunststof schutting worden verwijderd, deze hoeft niet afgevoerd te worden. De nieuwe schutting bestaat uit 8 panelen van 1,80 bij 1,80 meter plus een poort. Twee delen komen aan de linkerkant van de tuin, de rest aan de rechterkant, met haaks daar op een klein deel schutting en de poort. Er zal dus een paneel op maat gemaakt moeten worden. De veranda wordt op maat geleverd, deze is van kunststof en moet tegen de gevel gemonteerd worden. De veranda is 6 bij 3 meter groot.

Houten veranda hek plaatsen

Ik heb een composiet terras van 6 bij 4 meter bij mijn stacaravan. Hier wil ik een hardhouten tuinhek langs twee korte en een lange zijde laten plaatsen. In een van de korte zijdes moet een poortje komen van ongeveer 1 meter breed. Het hek moet 80 cm hoog zijn. Er moeten plantenbakken aan kunnen hangen en in de kleur gebroken wit. Dit kan ik eventueel zelf schilderen.

Tuinverbouwing

Huidige tuin van 5x10 meter is na 25 jaar aan vernieuwing toe. Uit te voeren klussen zijn: - Plaatsen van een (hardhouten) schutting; - Bestrating met siertegels --> voorkeur 60x60 tegels; - Plaatsing verhoogde borders; - Plaatsing aluminium veranda met afsluitbare zijkanten. Betreft ook het leveren van alle materialen.

In een kleine tuin willen wij graag ...

In een kleine tuin willen wij graag bestrating aan laten leggen. Tuin moet geëgaliseerd worden. Liefst met hardhouten vlonders. De tuin (ca. 6.00 x 5.20m) is voorzien van een veranda (ca. 3.25 x 2.50) en een houten bergschuur. Deze moeten intact blijven.

Wal beschoeiing, Afgraven van kleigrond. ...

Wal beschoeiing, Afgraven van kleigrond. nieuw grond op de kavel t.b.v. aanleg tuin en terrassen, vlonder houthout. Afgraven 21 m. bij 4 meter t.b.v. hardhouten terras a.h. water. Beukenhaag aan beide zijden v.d. kavel 2x 42 meter. Verlichting en aanleg van vloer van onze veranda. Wij doen geen aanbetaling maar een bankgarantie kan altijd worden verstrekt.