Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hardhouten schermen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hardhouten schermen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hardhouten schermen plaatsen

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen van circa 21 meter lengte, van 180 x 180 cm Douglas schermen en hardhouten palen.

Tuinschermen plaatsen

Wij willen nieuwe tuinschermen. Het gaat om ongeveer 23 strekkende meter. Van die 23 meter moet 1 meter voor een poort zijn. De schermen moeten hardhouten schermen zijn.

Schutting plaatsen

Plaatsen van een houten schutting met hardhouten palen. Lengte is 9.60 meter. Willen graag aan beide uiteinden 2 rechte schermen en in het midden aflopend zodat je naar de buren kan kijken.

Hardhouten schermen plaatsen

Wij zouden graag 4 hardhouten schermen willen laten plaatsen met 6 hardhouten palen. 4 palen gestort in beton en 2 door middel van bevestiging aan muur. Alle materialen mogen door de Gamma zelf geleverd worden inclusief rvs bevestigingsmaterialen. Geen voorwerk nodig.

Schutting van gaasschermen plaatsen

Het laten plaatsen van 8 gaasschermen met palen. De schermen hebben een afmeting van 2,50 x 2,00 meter en we willen er zelf begroeiing tegenaan plaatsen. De schermen komen tussen 9 hardhouten palen van 7x7x2,75 die in de grond worden gezet. De palen moeten worden aangestort met snelbeton. De grond is kaal, zonder wortels en goed toegankelijk.

Houten tuinschutting plaatsen

Er moet een houten tuin schutting geplaatst worden. Bestaande uit 5 houten schermen en 5 hardhouten palen. Alles is aanwezig op genoemd adres. Er moet wel 1 schutting scherm op maat gezaagd worden. Geen voorwerk nodig. Achtertuin is makkelijk toegankelijk.

Schuttingen verwijderen en nieuwe schermen plaatsen

Het gaat zich in deze situatie om het plaatsen van 4 Douglas tuinschermen (geleverd door de vakman). De hardhouten palen zullen met een paalhouderpunt in de beton gezet moeten worden. Verder zou ik graag willen dat de oude tuinschermen verwijderd worden en afgevoerd. Tuin is goed toegankelijk.

Door storm beschadigde schutting vervangen

Door de storm moet er een schutting afgebroken worden en afgevoerd. De schutting is uitgevoerd met houten palen en stalen vlechtwerk matten met daar doorheen gegroeid hydra. (klimop). Er moet ook een nieuwe geplaatst worden van ongeveer 23 meter met een deur. Met hardhouten palen of beton met houten schermen van schaaldelen. Het werk is gelegen naast een parkeerterrein zodat het makkelijk is om af te voeren en er opnieuw 1 te plaatsen.

Schutting repareren of vervangen

Ik wil graag twee offertes ontvangen. De eerste situatie is het vervangen van 6 palen voor 6 hardhouten palen en 7 schuttingdelen (waarvan 1 op maat gemaakt dient te worden). Situatie 2 is het vervangen van de 6 palen voor hardhouten palen en het terugplaatsen van de bestaande 7 schuttingdelen (schermen). Het gaat om ongeveer 11,5 meter lengte. Dus even kijken of vervangen of terugplaatsen het beste is. De tuin heeft een achterom.

Grenen schutting plaatsen

Het gaat om 6 grenen schermen, 8 hardhouten palen en een poort, plus plaatsen.

Partners

Partners van Casius