Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hardhouten Bankirai schutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hardhouten Bankirai schutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hardhouten Bankirai schutting plaatsen

Houten vlonder op het terras aanleggen

Wij willen graag een deel van het gazon vervangen door hardhouten vlonders van Bankirai of Massaranduba hardhout. Hierbij dient het bestaand gazon en ondergrond afgevoerd te worden. Het vlonder terras bestaat uit planken van 145 mm breed en 3000 mm lang. De totale oppervlak is 8 x 3 meter, maar daar gaat een bloemenbak, 2,23 x 2,23 meter, vanaf. Deze bloemenbak moet van links naar rechts van de tuin verplaatst worden.

Hardhouten schutting plaatsen

Het gaat om een schutting tussen 2 stenen schuren. Materiaal bankirai. Totale hoogte schutting 225 centimeter. Planken moeten verticaal om en om geplaatst worden met een tussenruimte van 3 centimeter. Aan iedere schuur komt een poort van ongeveer minimaal 95 centimeter en maximaal 100 centimeter breed. Er kan een paal aan de schuren gemonteerd worden om de poort aan te hangen. Voor de schutting moeten 3 verstelbare beton poeren ingegraven worden waar de palen op rusten van de schutting en waar de poort in sluit en de paal op de erfgrens. De huidige schutting op de erfgrens moet weer gemonteerd worden op de nieuw te plaatsen schutting.

Hardhouten Bankirai schutting plaatsen

Kunt u s.v.p. een offerte opstellen voor: • 11 meter rechte luxe hout-beton schutting opgebouwd uit onderstaande materialen: • Het uiteinde van de schutting moet worden vastgemaakt aan een verhoging van mijn tuinmuur en aan de andere kant mijn garage. Op dit moment staan daar houten palen in. • Kunnen jullie de 8 palen weghalen, klein maken en weggooien in 3 240 liter containers die ik beschikbaar stel. • Tuinschermen van Bangkirai. • Pyramide kop betonpalen, 4 kanten glad en gecoat (antraciet) • Afdeklat voor boven op de schutting • Palen geplaatst in betonmortel. • met 2 betonnen onderplaten met dubbelzijdig rotsmotief. • Schutting met een hoogte van circa 2 meter boven het maaiveld. • Inclusief passtukken maken. • Inclusief montage.

Vlonder en tegels leggen

Ik wil mijn verhoogde hardhouten vlonder laten uitbreiden: - het uitbreiden van de vlonder met 3 m1 x 2.80 m1 bestaande uit: - worteldoek op de grond is al aanwezig; - hardhouten palen 6 x 6 cm met hardhouten liggers 4.50 x 6.80 cm; - met daarop RVS gemonteerd hardhouten vlonder planken 2.50 x 14.50 cm (Bankirai); - het maken van de aftrede rondom. Vervolgens dient er een terras van 22 m2 te worden gelegd met stenen tegels van 60 bij 60 cm: - het leveren, inbrengen verdichten van 3 m3 zand; - het leggen van 22 m2 60 x 60 cm tegels; - het opsluiten van het straatwerk, waar noodzakelijk, met antraciet opsluitbanden 6 x 15 x 100 cm; - het straatwerk invegen met onkruidwerend voegzand.

Aanleg van een hardhouten terras

Ik wil graag een Bankirai of composiet terras aanleggen in de achtertuin, aangrenzend aan de woning. Afmeting terras is 530 x 286 cm. Fundering op hardhouten piketpalen.

Bankirai schutting laten plaatsen

Plaatsen van een schutting: 1) 5 Bankirai schermen 180 x 180 cm met onderplanken van hardhout; 2) Een totale lengte van 18 meter; 3) 5 hardhouten balken als paal. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Rechte schutting van hardhout plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een harthouten schutting, 16 strekkende meters, recht , een hoeken, 2 deuren van 1 meter breed en hardhouten palen. Graag zou ik ook de extra kosten willen weten voor het gebruiken van bankirai hout in plaats van hardhout en het verwijderen van de oude schutting.

Hardhouten schuttingen plaatsen

Wij willen bij onze nieuwbouwwoning graag 1 schutting van ongeveer 19 meter en 1 schutting van ongeveer 8 meter laten plaatsen. We willen graag betonnen palen en een betonnen funderingsplaat met daarboven Bankirai schermen van 180 x 180 cm. Optioneel is het plaatsen van 2 poortdeuren. De ruimte is volledig leeg en u kunt hier eigenlijk direct aan de slag. Ik ontvang graag uw offerte.

Houten Bankirai schutting plaatsen

Ik wil graag mijn oude schutting laten verwijderen en 2 nieuwe BANKIRAI schutting delen laten plaatsen (2x 180 x 180 cm). Dit is de erfafscheiding met de buren. Uiteraard inclusief hardhouten palen. Aan de andere kant van de tuin heb ik reeds een dergelijke schutting (horizontaal geplaatst). Het moet dus dezelfde zijn. Mijn buren hebben naast de oude schutting bamboematten uitgerold van 180 hoog over volle diepte van de tuin. Door de 360 cm nieuwe schutting zal daar circa 60 cm vanaf moeten en weer netjes bevestigd moeten worden aan de nieuwe schutting. Paar stukjes ijzerdraad is vaak voldoende. Mijn buren weten nog niet van mijn plannen de schutting te vernieuwen. Pas als ik offerte heb zal ik hen daarmee confronteren. Graag een offerte per mail (bij voorkeur niet bellen tenzij er dringende vragen zijn) of we maken een afspraak om de situatie ter plekke te bekijken.

Vervangen van een poortdeur

Wij willen onze oude poortdeur van 120 cm breed (van muur tot muur gemeten) en 2 meer hoog graag laten vervangen. Wij willen een nieuwe hardhouten poortdeur laten plaatsen. De poortdeur moet onderhoudsvriendelijk zijn en we denken aan een uitvoering in bijvoorbeeld Modywood, Larix of Bankirai. Er moet ook een slot in worden geplaatst. De bestaande poort moet afgevoerd worden. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Partners

Partners van Casius