Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen

Bestaande tegels verwijderen, egaliseren en tegels leggen

ik wil graag mijn tuin renoveren. De bestaande tegels er uit - liggen op 60 cm zand - egaliseren en nieuwe tegels er in. De tuin is ongeveer 16 m2, oude tegels graag afvoeren. Nieuwe tegels schaf ik zelf aan.

Haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen

Zojuist heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen met u betreft het verwijderen van een haag en plaatsen van een nieuwe schutting. Dit is de eerste fase van onze tuinverbouwing. In de tweede en derde fase willen wij de bestrating en tuinkamer realiseren. Graag wil ik weten of fase 1 binnen twee maanden realiseerbaar is bij u. - De haag verwijderen 25m lang, 2,5m hoog - Schutting verwijderen (5 m) - Plaatsen nieuwe schutting (incl. poorten) grenen hout met betonpalen De eerste fase is aangekaard omdat ik opzoek ben naar een hovenier die mij ook bij de volgende stappen van het realiseren van mijn droomtuin kan helpen.

2 boomstronken verwijderen

Een conifeer stronk en bolcaralpa stronk verwijderen. Achtertuin. Toegang door poort met grootte van reguliere deur. Grootste doorsnede stronk is 11 cm. Conifeer is reeds gedeeltelijk uitgegraven.

Tuin onderhoud op frequente basis

We willen onze tuin onderhouden. Coniveren haag snoeien, struiken snoeien, onkruid verwijderen, afval afvoeren. Zowel voor als achter. Dit op reguliere basis. Achtertuin is ongeveer 70 m2, voortuin is ongeveer 24 m2 Eerste keer is veel werk daarna op basis van regulier onderhoud. Frequentie in overleg.

Nieuwe schuttingen en tuin ophogen

Het gaat om: 1. Verwijderen en afvoeren van schuttingen en palen. 2. 11,5 meter nieuwe schutting + een extra paal + 2 betonnen inklemband om twee palen te borgen tegen schuin staan, met op de kopse kant van deze schutting: twee deuren en één schuttingdeel. 3. 8 meter nieuwe schutting + extra paal + 1 betonnen inklemband om een paal te borgen tegen schuin staan + bevestiging op de houten schuur 4. Ophogen tegels voor- en achtertuin: totaal 56 vierkante meter 5. Ophogen tegels achtertuin: totaal 50 vierkante meter De buren en wij hebben de volgende nieuwe schutting uitgekozen: Jumbotoogscherm van Hillhout. Hillhout palen in dezelfde kleur. Hillhout deuren in dezelfde kleur. Kunt u in uw offerte voor alle 5 punten apart de prijs noemen?

Coniferenhaag verwijderen en plaatsen schutting

De coniferen haag erfafscheiding is 10 meter lang en deze zou ik van de carport willen laten verwijderen en vervangen voor een schutting met gaaspanelen. Gaaspanelen moeten tijdelijk zicht dicht gemaakt worden bijvoorbeeld met bamboematten. Aanplanten buitenzijde bamboematten met hedera (klimop). Timing van het verwijderen van de coniferen: als de palen in de grond kunnen hoeven de wortels er niet in het geheel uit, als het een en ander tot op maaiveldhoogte glad is. Graag opnemen in de offerte de afvoer van de oude coniferen en leveren en plaatsen van de schutting. Leveren en planten hedera eventueel optioneel opgeven. Hoogte carport hemelwaterafvoergoot is 2.40 meter, de hoogte van de schutting is ongeveer 2.20 meter. Graag een offerte voor de totale kosten.

Tuinafscheiding plaatsen

Ik wil een bestaande coniferen haag verwijderen + afvoeren en een 1,8 meter hoog en 6 meter lang gaas scherm plaatsen inclusief hedera beplanting.

Planten en tegels verwijderen uit tuin en opnieuw betegelen

Ik wil graag alle planten uit de tuin laten halen. De tuin is achterom bereikbaar. Ook zouden de planten afgevoerd moeten worden. Dan kijken we naar de mogelijkheid om ook de tegels eruit te laten halen en de gehele tuin opnieuw te laten betegelen. De gehele tuin is 32 m2 en het extra stuk waar de planten staan is ongeveer 25 m2. Voor dat stuk zouden wij graag door de vakman nieuwe tegels laten regelen. Is het mogelijk om beide opties apart te vermelden op de offerte?

Tuin leeghalen en klaar maken voor beplanting

Graag zou ik in de tuin het grind, de vijver en het houten huisje laten verwijderen. Alles moet eruit. Er is een pad achterom (30 m tot de straat) met een doorgang van 80 cm. De tegels worden weggehaald, dus deze hoeven niet verwijderd te worden. De afmeting van de tuin is 7 bij 14 m.

Haag kappen en wortels verwijderen

We moeten in onze geveltuin een haag laten verwijderen. De haag vreet namelijk door en voor de pijpen van de afvoer van ons complex. De wortels moeten ook verwijderd worden. De haag is ongeveer 3 tot 4 meter lang en zou ook afgevoerd moeten worden. Er is heel gemakkelijk bij te komen. De auto kan makkelijk geparkeerd worden.

Partners

Partners van Casius