Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen

Buxushaag verwijderen en afvoeren en nieuwe haag Japanse Hulst laten plaatsen

Ik wil mijn buxus haag ( totaal ongeveer 15 meter ) volgend jaar laten verwijderen en vervangen door Japanse Hulst

Bamboehaag Fargesia Rufa verwijderen uit de achtertuin

Ik heb een bamboehaag Fargesia Rufa als haag in een border staan. Oppervlakte 0,50 x 4 meter. Deze wil ik laten verwijderen.

Houten schutting plaatsen en oude verwijderen

Wij willen een houten schutting laten plaatsen tussen 2 tuinen. De oude schutting graag verwijderen en afvoeren, als het mogelijk is deze posten graag apart op de offerte plaatsen. We hebben geen achterom. Lengte is 8 mtr. Bij een gedeelte staat in beide tuinen beplanting.

Schutting plaatsen in de tuin

Ik heb beton/hout tuin schutting te plaatsen. Ik wil graag een offerte wat het mij per meter gaat kosten om deze te laten plaatsen. Het is bij elkaar meer dan 50 meter aan schutting. De oude verwijderen we zelf. We hebben een achterom. Rond juli zouden we graag beginnen.

Heg verwijderen

Ik wil een laurier haag van 35jaar oud 10 meter lang laten verwijderen en afvoeren Hij is al bijna helemaal kaal gesnoeid

Tuin opnieuw bestraten en overkapping realiseren

We willen onze tuin opnieuw inrichten. De tuin is 6.85 X 5.73 m. Op dit moment liggen er kleine tegels, deze zal u moeten verwijderen en afvoeren. Vervolgens willen wij hier grote of, 50 x 50 of 60 x 60 gecoate tegels laten leggen. Wij willen ook een vrijstaande overkapping realiseren, als u hiervoor een optie kan meenemen graag. Wij nodigen u ook graag ter plekke uit om te kijken naar een tuininrichting.

Tuin opnieuw aanleggen

Voor onze achtertuin zijn wij op zoek naar iemand die onderstaande werkzaamheden kan uitvoeren. In de bijlage is een schets van het plan opgenomen. Verwijderen en afvoeren van: 11 m Beuken haag 2 Leibomen 17 m Hekwerk + poort +/- 75 m2 Bestrating klinkers +/- 66 m2 Gazon Voorbereiden en leggen van: +/- 55 m2 tegels 60x60 met onderlaag van beton +/- 6 m2 Ingraven trampoline +/- 80 m2 kunstgras +/- 21 m2 fundering voor Lugarde overkapping (op basis van instructies Lugarde) De nieuwe schutting wordt maandag 15 juni geplaatst. Op deze datum dient de tuin leeggemaakt en de grond voorbereid te zijn voor het leggen van de bedekking. Graag ontvangen we een offerte met een prijsopgave, de verwachte tijdsduur en de startdatum van deze werkzaamheden.

Schutting plaatsen en coniferen haag verwijderen

Mijn moeder wil haar tuin van een schutting voorzien en de huidige coniferen laten verwijderen. Het gaat hier om ca 20 m. coniferen verwijderen en 30 meter schutting plaatsen. De coniferen zijn ca. 20 jaar oud en 2.5 meter hoog.

Coniferenhaag verwijderen en afvoeren

Betreft het weghalen van een dubbele coniferen haag. Tussen de hagen in staat een schutting. Er is een haag aan de straatkant en een aan de tuinkant. Beide hagen hebben een lengte van ca 10 meter. Op het moment van verwijderen zijn de coniferen ca 1.5 meter hoog en kaal (de takken verwijderd). Gaat dus om verwijderen, uitfrezen (?) en afvoeren. Graag uw offerte.

Tegels verwijderen en graszoden leggen

Ik wil graag 12 m2 cobblestones verwijderen en graszoden leggen. Ik ben opzoek naar een partij die alles ook kan afvoeren en de graszoden ook kan leveren.