Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grote Treurwilg verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grote Treurwilg verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grote Treurwilg verwijderen

Grote Treurwilg verwijderen

Wij willen (vergunning-vrij) een grote Wilg laten verwijderen, inclusief (bovenste delen) stronk. Vanaf een weiland kunnen de hoogwerkers ingereden worden. De Wilg is 12-15 meter.

Treurwilg laten rooien

Heer of mevrouw, graag zou ik een grote boom in onze achtertuin willen verwijderen. Het gaat om een treurwilg van circa 12 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte.

Treurwilg kappen

Grote Treurwilg aan waterkant moet zoveel mogelijk worden verwijderd in verband met instabiel, eventueel te verwachten stormschade

Takken en boom verwijderen

Er is een kleine boom tijdens de laatste storm omgewaaid, deze willen we graag afgevoerd hebben. Daarnaast is er een grote tak van een treurwilg die wij in de tuin hebben staan afgebroken, deze ligt over een greppel en moet verwijderd worden. Graag zou ik willen weten wat de kosten hiervoor zijn. Tuin is bereikbaar met kruiwagen, niet met een auto of bus.

Twee bomen flink terug snoeien

Ik wil 2 bomen flink terug laten snoeien door een vakman. Het gaat om een treurwilg en om een grote populier van ongeveer 1 meter in diameter en met een hoogte van ongeveer 18 meter. Ik ontvang graag vooraf uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.

Treurwilg kandelaberen of terugsnoeien

Ik heb een treurwilg van 28 jaar oud. 4 jaar gelden rondom 5 meter ingekort. Ik wil graag of kandelaberen of ver terugsnoeien. Dit in verband met bedreiging van het afbreken van takken. Een grote tak die staat bijna op het punt om te vallen. De vakman moet het puin afvoeren.

Grote treurwilg kappen

Graag willen wij een prijsopgave voor het kappen van een grote treurwilg, omvang 3,50 meter onderkant stam. De Noodkapvergunning is aangevraagd met betrekking tot het slecht worden van de boom, stam is op meerdere plekken hol. We willen een deel van de boom laten staan, ongeveer 1,5 meter van de grond af, dus de wortels hoeven niet verwijderd. De boom staat lang de sloot en is via de tuin van de buurman te bereiken. Het afvoeren van het groen dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Grote treurwilg aan het water weghalen

Het verwijderen van een grote treurwilg aan het einde van de tuin grenzend aan slootje. Tuin is 22 meter lang de boom staat aan het einde van de tuin bij het slootje. Via de garage kunt u de tuin is. Het betreft een twee-onder-één-kap woning. Wij krijgen 17 augustus de sleutel en moeten dan nog de vergunning aanvragen, die al beloofd is. Vanaf midden augustus zou ik het graag zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Grote treurwilg rooien

Graag wil ik de treurwilg (40 jaar) rooien, achterin de tuin aan het water. Hij trekt alles eromheen kapot (zakt schuin). 12 meter hoog, smalle poort toegang tot tuin (dus geen grote materialen mee). Versnipperaar voor houtsnippers, boom in openhaardhout plakken. Alle hout blijft achter (geen afvoer nodig, wel versnijden ter plekke, en afhankelijk van de prijs: ook klein maken tbv drogen en stoken). Klimmend snoeien, er is geen andere optie.

Essen en treurwilg snoeien

Ik heb 2 grote essen en een grote treurwilg van meer dan 40 jaar oud welke dicht aan de weg staan. Deze wil ik flink gekortwiekt hebben. De bomen zijn goed bereikbaar. De weg moet waarschijnlijk wel afgezet worden tijdens het snoeiwerk.