Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grote natuurvijver uitbaggeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grote natuurvijver uitbaggeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grote natuurvijver uitbaggeren

Grote natuurvijver uitbaggeren

Wij hebben een natuurvijver van ongeveer 3.000 m2 die wij willen laten uitbaggeren. De vijver ligt in een bosperceel. De vijver is redelijk te bereiken, niet met heel groot materieel. De afvoer van de sliblaag gezamenlijk op te nemen welke mogelijkheden er zijn.

Een tuin die een rolstoel gebruiker kan ...

Een tuin die een rolstoel gebruiker kan onderhouden. heb nu een grote vijver 8000ltr maar kan het filter niet onderhouden/schoonmaken wil graag een natuurvijver een groot deel bestraat en wat bakken of borders met vaste kleurige planen voor het gehele jaar kleur in de tuin