Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grote bomen snoeien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grote bomen snoeien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grote bomen snoeien

Tuin renoveren en zomerklaar maken

Het gaat om een renovatie /zomerklaar maken van onze tuin, totale grondoppervlakte/kavel 570 m2 inclusief de woning. De tuin qua uiterlijk wat strakker maken. Onder andere op bepaalde plaatsen tuin iets ophogen, in overleg split leveren en plaatsen op worteldoek of alleen plaatsen, snoeien grote en lange klimophaag, beide zijden, ook aan waterkant, snoeien grote boom en verpulveren boomstronk en wortels. Ook van andere weggehaalde bomen en bodembedekkers wortels verpulveren. Snoeien van een aantal bolboompjes Red Robin en leveren en plaatsen nieuwe Red Robin. Verplaatsen van buxushaag of vervangen voor alternatief Ilex crenata, Japanse hulst, en plaatsen vernieuwde sterke Annabel hortensia. In overleg ontwerp en aanleg nieuwe beplanting. Wij zijn op zoek naar een scherp geprijsde vakman(nen). Zelf meewerken/helpen en voorwerk verrichten is geen probleem.

Grote eiken inkorten

Om eventuele toekomstige storm schade te voorkomen wil ik 9 grote eiken (geschatte hoogte 12-14 meter) ingekort hebben, mogelijk kandelaberen van de eiken. (Recentelijk gezien dat dit kan zonder dat ze dood gaan, en dat ze na het inkorten weer nieuwe scheuten en takken krijgen) De bomen zijn minstens 40 jaar oud en nog nooit eerder ingekort. Zie bijgesloten foto van enkele van de bomen.

Hoge eiken inkorten

Om eventuele toekomstige storm schade te voorkomen wil ik 9 grote eiken (geschatte hoogte 12-14 meter) ingekort hebben. (Recentelijk gezien dat dit kan zonder dat ze dood gaan, en dat ze na het inkorten weer nieuwe scheuten en takken krijgen). De bomen zijn minstens 40 jaar oud en nog nooit eerder ingekort. Zie bijgesloten foto van enkele van de bomen.

Bomen rooien

In de achtertuin staan 2 grote Dennenbomen van ruim 8 meter hoog. Daar ik gras wil plaatsen, zullen de bomen gerooid moeten worden. De bomen staan volledig vrij en goed bereikbaar.

Coniferen op stam snoeien

In de achtertuin staan 10 grote coniferen op stam. Deze bomen staan naast elkaar en zijn ongeveer 6 meter hoog. De bomen dienen te moeten worden gesnoeid en getopt. De tuin is goed bereikbaar.

Coniferen flink terug snoeien

Wij hebben een stuk of 8 flink grote coniferen. Deze zijn vrij breed aan onze kant en ongelijk. De bomen zijn ons een doorn in het oog omdat ze ons inziens veel te groot zijn geworden! Wij hopen dan ook dat jullie ze flink kunnen terugsnoeien en voor het eerst sinds jaren kunnen genieten van onze bomen. Wij hebben ze elk jaar twee keer gesnoeid maar de vorige eigenaar heeft er weinig aan gedaan helaas. Al het puin dient vervolgens afgevoerd te worden.

Bomen kappen of trimmen

Ik wil graag 4 bomen kappen en een beuk trimmen. Tevens de klimop van een grote den halen. We hebben de vergunningen. Aan de voor- en achterkant van ons huis staan deze bomen, dit is allemaal goed toegankelijk. Bomen na het kappen graag afvoeren.

Ondergrond prepareren en kunstgras leggen

Opmerking: het is totaal 80 m2 Ik zou kunstgras willen leggen vanaf het terras dat 20 cm hoger ligt en dan als n bergje zo naar beneden kan dat? Maken jullie dan de ondergrond ook goed? We willen het voor de kinderen maar hebben ook een grote hond dus moet er ook tegen kunnen. Evt in het midden ergens nog een fruitboom en misschien aan de randen nog bomen laten staan

Bomen en struiken rooien

Graag een offerte voor het rooien van verschillende bomen en struiken, voor de aanleg van een nieuwe tuin. Voortuin: 1x conifeer, 2x grote struik, 1x kleine struik, een hulsthee en graag de berk snoeien. Achtertuin: Berk, hulsthee, een struik, 2 boomstammen en nog een struik/boomstam. Achtertuin is lastig toegankelijk.

Grote boomstronk verwijderen

In mijn tuin stonden bomen, deze zijn verwijderd. 1 stronk dient verwijderd te worden omdat er een schutting geplaatst dient te worden. De stronk heeft een diameter van pakweg 50/60cm. De achtertuin is alleen via de voordeur en de tussendeur (tussen gang en woonkamer) bereikbaar. Verder is de tuin dan goed begaanbaar.