Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grondwaterput in de tuin slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grondwaterput in de tuin slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grondwaterput in de tuin slaan

Grondwaterput in achtertuin

Ik wil een grondwater put laten slaan om mijn tuin te beregenen. Graag geen roestwater. Ik weet niet hoe dit verder in zijn werk gaat en waar we rekening mee moeten houden, maar onze achtertuin is enkel via de garage toegankelijk (deur is wel 1m breed). Ben benieuwd naar kosten en waar we rekening mee moeten houden.

Grondwaterput in de tuin slaan

Wij zijn op zoek naar een waterput voor sproeien tuin met pomp etc. e.e.a in overleg.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Wij willen een grondwaterput laten slaan op Gorp te Hilvarenbeek. Geen idee hoe diep die zou moeten gaan. Dit is om onze tuin te kunnen beregenen. De tuin is prima bereikbaar.

Grondwaterput slaan om zowel de tuin als de rijbak re beregenen

Ik wil een bron laten slaan voor de tuin en rijbak te beregen

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin Ik zoek een hovenier die een put kan slaan in mijn tuin ten behoeve van het beregenen van de tuin. De tuin is max 150 m2 groot. De achtertuin is bereikbaar via een poort

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Voor onze tuin (perceel 750m²), zouden wij graag een grondwaterput laten slaan. Hierbij zouden wij dan onze tuin willen besproeien. Horen graag wat de mogelijkheden zijn en de kosten.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterpomp, voor de kinderen om mee te spelen. En mogelijk kan ik hem gebruiken om de tuin te besproeien. De tuin is 13 x 7 meter. Wat zijn de kosten? Moet ik hem laten boren of spuiten? En wat heb ik nodig aan materiaal?

Offerte voor grondwaterput

Bij onze nieuwe woning overwegen we een put te laten boren voor grondwater om de tuin te onderhouden. (4000 vierkante meter) Wat zijn de kosten voor boring, pomp en aansluiting? Graag een offerte.

Grondwaterput pulsen voor tuin besproeiing

Pulsen/boren in de tuin van een aansluiting op het grondwater zodat ik beregeningspomp hierop aan kan sluiten. De pomp is een hydrofoorpomp met een capaciteit van max 4500 liter per uur. De waterput moet die hoeveelheid grondwater per uur dus kunnen leveren en de waterkwaliteit moet schoon en goed zijn, dus niet teveel ijzer bevatten.

Grondwaterput slaan

Ik wil een grond waterput voor de beregening van de tuin laten slaan. De tuin is ongeveer 400-450 m2, maar die hoeft niet geheel besproeit te worden. De buren hebben er ook een, deze zit als ik het goed heb ongeveer 10-12 meter diep. Er is geen tuinpoort aan de achterkant. Mocht het nodig zijn om grote apparatuur te gebruiken kan het ook aan de voorkant.