Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grondwaterput slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grondwaterput slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grondwaterput slaan

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Put spuiten voor beregening plus aasluiten pomp. Verder in overleg

Grondwaterput slaan

Ik wil een grondwater put slaan. De tuin is 5000 m2. Het grondwater is tussen de 15 en 20 meter. Het gaat mij alleen om de grondboring en de pomp.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Graag wil ik een put laten slaan/pulsen in de achtertuin. De ruimte om te werken is ongeveer 3 bij 2 meter en de doorgang daarheen zo'n 70 cm. Ik wil graag een put voor ongeveer max 3000 liter /uur.

Grondwaterput slaan

Ik wil een grondwater put slaan voor een tuin van 600 m2. Ik zou graag een offerte hebben voor een bron maken en een complete installatie inclusief pomp. Het grondwater is een meter of 10-15 diep. De tuin is makkelijk te bereiken.

Put boren voor grondwater

Het slaan van een grondwaterput ten behoeve van beregening in de achtertuin. De achtertuin is 40 meter diep en ligt aan het bos en is slechts door de tuin te bereiken. De put willen wij graag achteraan in de tuin laten boren.

Grondwaterput slaan in de achtertuin

Grondwaterput slaan in de achtertuin. Beregeningsinstallatie leg ik zelf aan.

Grondwaterput slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een grondwater put laten slaan. Wat gaat dit ongeveer kosten? Aanleg graag inclusief materiaal. De waterpomp heb ik al. Er is in het verleden al een put geweest. Ik weet niet hoe diep het water zit.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik heb een grondwaterput in de tuin. Deze is echter de afgelopen jaren niet gebruikt. Ik heb er nu een nieuwe bronpomp ingehangen. De put is nu nog ongeveer 8 a 9 meter diep, maar was ooit dieper, volgens de huidige eigenaar. Na een poos pompen, 4 minuten, is de put nu leeg. Ik heb er wel een redelijke pomp ingehangen. Is het mogelijk de put schoon te maken en dat deze meer water gaat leveren. De oude pomp, hing er nog in, is vergelijkbaar en deed altijd goed dienst.

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin, (bomen/struiken/boomgaard/grasveld). Weet niet of dit vergunning plichtig is en ik weet ook niet hoe diep het water in de grond zit. Graag een vrijblijvende offerte voor wat betreft de mogelijkheden, en een prijsopgave. Mijn perceel heeft in totaal (inclusief bebouwing) een oppervlakte van bijna 1000 vierkante meter.

Grondwaterput slaan

Een grondwaterput slaan in de tuin. Het betreft een vrijstaand huis. Van alle zijden rondom de woning is de tuin goed te bereiken. Het liefst (maar ik weet wat dit betreft echt niet wat er mogelijk is) heb ik bijvoorbeeld een schakelaar, waardoor de sprinklers automatisch gaan draaien. Zou u langs kunnen komen om te opties met mij door te spreken en de situatie te kunnen bekijken. Graag zou ik een put hebben voor het najaar, want dan wil ik het gras laten inzaaien.