Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grondwaterput laten slaan in de achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Waterput slaan in particuliere tuin

Ik wil graag een grondwaterput ten behoeve van het beregenen van mijn tuin. Het gedeelte van de voor/achtertuin dat besproeid moet worden is ongeveer 200m2. Graag inclusief het plaatsen van een pomp die ik kan in programmeren, zodat de bewatering ook kan plaatsvinden als ik er niet ben. Ik weet niet of het nodig is, maar ook eventueel een ontijzeringsinstallatie.

Grondwaterput slaan/boren

Ik wil een put laten slaan, boren of spuiten om m'n gazon van 50 m2 te kunnen sproeien.

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zou graag een grondwaterput laten slaan, evt met beregeningsinstallatie voor de tuin (200m).

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

We willen graag grondwater gebruiken om een groot deel van onze tuin (circa 450 m2 grasveld) te kunnen besproeien. We hebben dus een put nodig inclusief pomp. Sproeiers hebben we al (Gardena).

Grondwaterput in achtertuin

Ik wil een grondwater put laten slaan om mijn tuin te beregenen. Graag geen roestwater. Ik weet niet hoe dit verder in zijn werk gaat en waar we rekening mee moeten houden, maar onze achtertuin is enkel via de garage toegankelijk (deur is wel 1m breed). Ben benieuwd naar kosten en waar we rekening mee moeten houden.

Grondwaterput in de tuin slaan

Wij zijn op zoek naar een waterput voor sproeien tuin met pomp etc. e.e.a in overleg.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Wij willen een grondwaterput laten slaan op Gorp te Hilvarenbeek. Geen idee hoe diep die zou moeten gaan. Dit is om onze tuin te kunnen beregenen. De tuin is prima bereikbaar.

Grondwaterput slaan om zowel de tuin als de rijbak re beregenen

Ik wil een bron laten slaan voor de tuin en rijbak te beregen

Waterput slaan (Veluwe)

Wij willen graag een offerte voor een grondwaterput. Wij zitten midden op de Veluwe dus het grondwater zit bij ons ongeveer 40 tot 50 mtr diep. De doorsnee van de put zal min 110 mm moeten zijn ivm de pomp. Ruimte is er genoeg ook voor groot materieel.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin Ik zoek een hovenier die een put kan slaan in mijn tuin ten behoeve van het beregenen van de tuin. De tuin is max 150 m2 groot. De achtertuin is bereikbaar via een poort