Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grond op een weiland afgraven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grond op een weiland afgraven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grond op een weiland afgraven

Grond op een weiland afgraven

Stuk weiland afgraven.

Nieuwbouwtuin afgraven en vullen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het afgraven van de tuin en het opvullen van de tuin met goede grond (en zand waar het pad komt). Tuin zal ongeveer 10 meter diep zijn en 5 meter breed. We denken aan een terras van 5 meter breed, 3 meter diep. Ook hebben we de vraag: hoe diep moet er afgegraven worden? Het huis wordt gebouwd in een gebied waar nu weiland is. Het zal dus ook nog ongeveer 30 centimeter verzakken binnen 5 jaar (Vianen).

Omgevallen boom en stronk verwijderen

Tijdens de storm van 18 januari is er een grote boom bij ons omgewaaid. Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van de omgevallen boom en de boomstronk. De boom is naar schatting ongeveer 20 meter lang en ligt in een weiland die goed te bereiken is. De stronk die nog half in de grond zit dient volledig te worden verwijderd.

Dijktuin inclusief veranda renoveren

Sinds augustus 2017 wonen wij aan een dijkwoning met een achtertuin van ongeveer 250 m2. (Ongeveer vrij uitzicht op weiland met vergezicht). De tuin willen wij graag aanpassen aan onze wensen onder meer door aanleg van licht doorlaatbare afsluitbare (in verband met wind) houten veranda, (ongeveer 7 x 4), een tuinkas, aanpassing grondkring en meer (tuin)grond in plaats van steen. Schuur oppervlakte is ongeveer 16 m2 reeds aanwezig, dichtgooien vijver ongeveer 5 m3. Ontwerp moet landelijk, niet strak met natuurlijke elementen zijn. Graag willen wij weten wat uw mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn van ontwerp/aanleg.

Drainage in de tuin aanleggen

Bij mijn vrijstaande woning met een weiland van ongeveer 400 m2 wil ik een drainage laten plaatsen. De grond is enorm drassig. Op het lang staat er wel een grote walnotenboom die behouden dient te blijven. Graag maken ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Drainage aanleggen in weiland

Lezer, graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van een drainage in een weiland van 3000 m2. Zwarte grond en op 90 cm diepte gaat het over in wit zand. Het is een weiland waar pony's op moeten komen te staan.

Kappen van twee bomen

Graag wil ik 2 bomen gekapt hebben. Het gaat om 1 kastanje (stam circa 80 cm) en 1 populier (circa 40 cm). Bomen kunnen eventueel in het weiland ernaast vallen (mits droge grond). Tussen boom en weiland is een 3 meter brede sloot. Zie graag een offerte tegemoet. De vakman dient het puin af te voeren.

Enkele dennenbomen verwijderen

Wij willen graag 3 dennen laten verwijderen achter in de tuin, Ze zijn ongeveer 15 meter hoog, De dennen staan op een schuin oplopend stuk grond. Onze tuin grenst aan een weiland dat toegankelijk is.

Windvaste schutting plaatsen in weiland

Ik zoek een schutting van 7.8 meter lang die op een weiland komt te staan. Het grond water zit op 65 centimeter, de palen staan dus in het water. De wind moet er doorheen kunnen. Regelmatig code oranje/geel gehad (kust wind). Budget is klein. Wat is een betaalbare optie? (paal-vast middel zou optie kunnen zijn, geen beton) Wie heeft hiermee ervaring?

Grond geschikt maken voor een moestuin

De grond was een weiland van zware klei, nu nog deels in elkaar gedrukt door zware werktuigen. 10 meter breed, 17 meter lang, sloot langs korte kant. Meerdere klussen: 1. Aan weerszijden van tuinhuis 17 meter drainagebuis leggen, zo nodig in het midden ook nog een buis van huis naar sloot= circa 8 meter: 80 mm buizen, kunststof omhulsel, ingepakt in zand of grind, graag beide prijzen; 2. Meteen langs de noordelijke drainagebuis een extra pijp voor afvoer regenwater leggen en later verbinden met overloop van zuidelijke regenton naar noordelijke ton en vervolgens de afvoerbuis; 3. Het zandbed voor tuinhuis en pad, ongeveer 56 m2, nog ophogen met 5 cm zand en goed aantrillen, zo vlak mogelijk; 4. Vanuit centrale aanvoer vanaf pad rioolbuis, ook geschikt voor wc, waterleiding en elektra aanleggen tot 20 cm boven het zandbed voor het huis, = ongeveer 2 x 3 meter indien met haakse bocht; 5. Tenslotte, pas als de bodem redelijk droog geworden is, ongeveer 30 cm laag van geplande moestuin en borders, ongeveer 100 m2, verbeteren door mixen met: ik denk aan zand, compost, tuinaarde. Dit beslist niet met zwaar materieel om de ligging van de drainagebuizen niet te verknoeien. De werkzaamheden dienen tussen 1 en 4 maart uitgevoerd te worden.