Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grond afgraven en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grond afgraven en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grond afgraven en afvoeren

Gedeelte zand uit voortuin halen en bemeste tuingrond erin

Voortuin was in zn geheel bestraat. Bestrating is verwijderd, graag bestratingszand gedeeltelijk afgraven en opvullen met zwarte gemeste grond. Lengte voortuin 11 meter 3 meter breed

Achtertuin afgraven en grond afvoeren

Een stuk van 21 m2 grond in de achtertuin afgraven (tot 20 cm) en hierna de grond afvoeren. Tuin is toegankelijk middels een poort achterom. Is een standaard afmeting, dus grote machinerie wordt lastig.

Tuin afgraven en ophogen met zand

Wij hebben een nieuwbouwhuis waarbij de tuin nog moet worden aangelegd. Hier dient de grond te worden afgegraven en afgevoerd. Hierna zal het worden opgehoogd met zand. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 30 m2. De tussenwoning is goed bereikbaar.

Nieuwbouw tuin uitgraven en wit zand storten

Het betreft het afgraven en het storten van wit zand en/of zwarte grond bij in totaal 7 tuinen. Totaal is 104 m2 uitgraven. Wit zand storten is 61 m3 en aarde 44 m3. In de bijlage een overzicht per tuin. Graag ontvang ik tevens een offerte per tuin (en niet een offerte voor alle 7 tuinen in totaal).

Tuin afgraven

We willen graag de tuin af laten graven om daarna zelf 2 grote plantenbakken aan beide zijden te plaatsen en de tuin/grond met grind te vullen. De oppervlakte van het afgraven is ongeveer 28 m2. De afgegraven grond dient te worden afgevoerd.

Tuin afgraven en klaarmaken met zand voor aanleg terras

Binnen nu en 2 weken wil ik de achtertuin van 80 m2 laten afgraven met 15 tot 20 cm. Hierna moet er een zandlaag aangelegd worden waarop een keramische tegel van 4 cm gelegd kan worden. Dit is ongeveer 13 m3. De grond moeten worden afgevoerd naar een andere locatie 18 km verder op. De grond kan hier zo heengebracht worden en neergestort. Separaat wil ik graag een offerte ontvangen voor het afgraven tot 20 cm voor 80 m2 en laten afvoeren naar andere locatie. Ook hier zal er dan 13 m3 zand gestort moeten worden en geëgaliseerd.

Grond afgraven en afvoeren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het afgraven en afvoeren van een oppervlakte van circa 25m2 (6,2 x 4m) en 50 centimeter diep in mijn achtertuin. De tuin is te bereiken via een achterpad (max brede 1,20m). Wij hebben het snel nodig. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Tuin afgraven

De tuin dient gedeeltelijk afgegraven te worden. De oude grond moet worden afgevoerd en schone grond, ten behoeve van een uitbouw aan de achterzijde van de woning geleverd. Het gaat om 18 m2, 6 meter bij 3 meter en 50 cm diep.

Grond afgraven en afvoeren

Er dient een stuk grond van 50 m3 afgegraven te worden en afgevoerd. Het kavel is leeg en goed bereikbaar.

Afgraven en egaliseren tuin

Graag zou ik van u een prijsopgave willen ontvangen voor het afgraven en egaliseren van onze tuin. Het betreft een voor-zij en achtertuin die door de vorige bewoners aanzienlijk is opgehoogd en die wij weer op een normaal niveau willen brengen. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 50 a 75 m2. De afgegraven grond moeten worden afgevoerd.