Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gras verwijderen in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gras verwijderen in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gras verwijderen in de tuin

Gras verwijderen in de tuin

Ik wil het gras in mijn tuin laten verwijderen. De tuin is 55 m2. De gehele tuin is bedekt met gras en geen succes door kattenpoep op diverse plaatsen. We willen tegels laten leggen en een heel klein gedeelte gras laten zoals het is. De vraag is dus bijna al het gras verwijderen en egaal maken voor tegels. (Wellicht klein beetje aarde afvoeren om het egaal te krijgen). Het betegelen doe ik zelf.

Tuin afgraven, opvullen en gazon leggen

Aanleg (speel) gazon 37 m2. Verwijderen en afvoeren van oud gazon 22 m2. Verwijderen en afvoeren geel zand 15 m2. Aanleg van zwart zand 15 m2. Medio maart/april 2018. Wat zijn de kosten? Zit er nog verschil in het gras dat gelegd kan worden? Hoe lang zijn jullie bezig?

Diverse klussen in de tuin

Mijn achtertuin ligt aan het water en is hier en daar wat verzakt. Halverwege de tuin is er een trappetje naar een lager gedeelte met gras bij het water. Er staan daar ook 2 bomen. Ik wil het grasgedeelte van ongeveer 15 m² netjes en onderhoudsvrij laten maken. Ik denk zelf aan het plaatsen van worteldoek met een houten geraamte en daarop vlonderplanken. Verder wil ik 1 van de bomen laten verwijderen en afvoeren. Als laatste klus wil ik aan 2 kanten verlichting in de tuin laten aanbrengen. Alle aan- en afvoer moet via mijn huis gebeuren. Ik wil een afspraak maken om de tuin hier te laten beoordelen. Ik krijg dan graag uw advies en een prijsopgave met aparte posten voor de verschillende onderdelen.

Graszoden en wortels verwijderen

Ik wil het gras in mijn voortuin laten verwijderen, ontdoen van wortels en dit afvoeren De oppervlakte van de grond bedraagt circa 60 vierkante meter. Kunt u mij zeggen wat dit gaat kosten?

Fruitbomen laten verwijderen uit tuin

Wij willen graag 2 fruitbomen laten verwijderen uit onze achtertuin. In de tuin dient er gras gelegd te worden, dus de bomen mogen net onder het maaiveld verwijderd worden. Het groen moet worden afgevoerd en de tuin is goed bereikbaar.

Tuin opknappen

3.65 x 1. 05 gras verwijderen, grond afvoeren, nieuwe grond erin, egaliseren en nieuwe graszoden leggen.

Grond afgraven en afvoeren

Onze achtertuin (afmetingen 15 x 5 meter) c.a. 25 cm. Er staat nog een schuur in van 6 m2. Dus het is ongeveer 7 m2 wat uiteindelijk uitgegraven moet worden. Er ligt nu voor de helft gras en stenen. Wij kunnen zelf de stenen verwijderen. Afgraven en deze grond ook afvoeren.

Boomstronk verwijderen

Het verwijderden van twee boomstronken en eventueel egaal maken zodat we gras kunnen zaaien. De ene zit scheef en op de plek (33 cm) van de foto en de andere zit wat meer naar het huis toe (26 cm).

Gazon verwijderen en nieuwe graszoden aanleggen

Mijn bestaande grasmat dient te worden vervangen. Het betreft een oppervlakte van 3,60 x 8,20 m. De grasmat moeten worden afgevoerd en de nieuwe dient te worden aangebracht. Ik twijfel nog tussen het aanleggen van natuurlijk gras of kunstgras, waarbij ik weet dat dat laatste aanzienlijk duurder is. Graag zou ik daarom dan ook een vergelijking van de twee mogelijkheden ontvangen. Er dient aan een lange zijde (8,20 m) een opsluitband te worden aangebracht. Kan een simpele van beton zijn.

Onderhoud in en aan de tuin

Bij het kantoor hebben wij een grote tuin van ongeveer 20 meter diep bij 7 meter breed. Hier dient onderhoud gepleegd te worden. Het gaat dan om het verwijderen van onkruid, snoeiwerk en het maaien van het gras. Wanneer alles naar wens verloopt zouden wij graag een contract afsluiten.