Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

De gehele tuin renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: de gehele tuin renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: de gehele tuin renoveren

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil een een waterput hebben om mijn tuin van 2.800 m2 van water te voorzien. Het gaat vooral natuurlijk om de waterdruk; vanuit het waterleidingnetwerk is deze veel te laag om vlot de gehele tuin van water te voorzien.

Tuin uitgraven en grond afvoeren

Ik wil mijn achtertuin laten afgraven en weg laten voeren. Totaal 75 M2 inclusief voortuin. Het betreft een nieuwbouwwijk en misschien mogelijk om het gehele rijtje te doen?

Kindvriendelijke tuin

Voor een nieuwbouwproject willen we nog onze tuin inrichten. Wij hebben nog geen concrete plannen en willen ons graag laten adviseren. Het moet een kindvriendelijk geheel worden met in elk geval een voetbalveldje en een trampoline. Verder moet er een zitgedeelte komen, 2 ligbedden en een eettafel. Daarnaast hebben we nog een oprit die van bestrating moet worden voorzien. Op de erfafscheiding met de buren moet een schutting komen van circa 20 meter. Het grootste deel van de tuin is 12 bij 20 en om de rest van het huis ligt nog zo'n 140 meter grond. Totaal circa 380 m2. We weten nog niet welk deel bestraat moet worden en welk deel niet. Waarschijnlijk moet de gehele tuin wel eerst met zand worden geëgaliseerd. De tuin is goed bereikbaar.

Dam/keerwand en steiger aanleggen

Ik wil graag mijn tuin renoveren. De tuin grenst aan het water. Gaat om de aanleg van een houten damwand en houten steiger. De huidige damwand bestaat uit halve betontegels 30x30. Deze haal ik er zelf uit- de steiger is nu grind. De bedoeling is om over de gehele breedte een houten damwand aan te leggen; hoogte van ong. 100 cm (1 m); breedte van de tuin is 700 cm (7 m). Daarnaast trapje van ong. 3-4 treden.De steiger moet zijn 700 cm (7 m) x 350 cm (3,5 m). Tuin alleen bereikbaar via het huis.

Tuin renovatie

Wij willen onze tuin laten renoveren (datum is bespreekbaar). Bestrating aanleggen, gehele tuin leeghalen (planten, bomen, hele kleine vijver, bestrating) en dan de gehele tuin bestraten, plaatsen van schutting. De tuin heeft GEEN achterom en kan dus alleen via de huiskamer bereikt worden. Graag een prijs aanbieden voor alle werkzaamheden maar exclusief tegels. Indien jullie een mooie partij tegels hebben voor een mooie prijs ontvang ik daar graag een aparte offerte voor. De tuin is ongeveer 60 m2 en ik heb fotos beschikbaar indien u die wilt ontvangen hoor ik het graag.

Tuintegels leggen 36m2

Ophogen, bandjes plaatsen en 36 m2 tuin tegels leggen van 100x50 cm. De betegeling die u op de foto ziet gaan wij zelf weghalen. De overkapping komt dan terecht op een kleine betonnen fundering, dit kan van belang zijn voor het snijwerk. De tegels hebben wij al besteld, de tuin is alleen bereikbaar door het huis heen. Het zal over de gehele tuin moeten worden opgehoogd het is namelijk aardig verzakt.

Tuin laten egaliseren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De gehele oppervlakte moet volledig geëgaliseerd worden. De tuin heeft een oppervlakte van circa 85 vierkante meter. In de tuin moeten meerdere houten schuttingen komen, 1 van circa 3 meter, en 2 van circa 8 meter en daarbij 2 poorten, een tuinhuis met overkapping van circa 5 bij 2 meter. volledig nieuwe betegeling circa 33 vierkante meter. Zelf is er vrijwel geen materiaal aanwezig, dus ik hoop dat dit ook door de hovenier te leveren valt. zelf heb ik ook een uitwerking gemaakt over hoe dit er uit zou moeten zien, in het programma SketchUp dat helaas niet hieraan kan worden toegevoegd.

Tuin omspitten en egaliseren en eventueel een schuurtje verwijderen

Ik wil mijn achtertuin egaliseren zodat er kunstgras op de gehele vlakte gelegd kan worden. Het stuk dat geëgaliseerd moet worden is ongeveer 45m2. Er is een achterpoort. Eventueel ook geïnteresseerd om te weten te komen wat de kosten zijn voor het weghalen van een klein schuurtje. Deze is van een soort aluminium, het is bijgebouwd en kan makkelijk weggehaald worden, deze is ongeveer 2 bij 3 m. Het liefste zou ik voor de zomer deze klus hebben afgerond.

Schutting plaatsen

In de bijlage ziet u een plattegrond. We willen een offerte voor de schutting. Douglas hout, antraciet palen en standaard onderplaat denken we. Offerte 1 (delen de kosten met de buren). Lange zijde is 28 meter lang. In de hoek willen de buren een overkapping en wij niet, deze is natuurlijk hoger dan 2 meter en ze willen de schutting als achterwand gebruiken voor hun overkapping, wat zijn daar de mogelijkheden voor de buren? Deze kosten graag apart benoemen. Offerte 2 (delen de kosten met de andere buren) Is de kortere zijde aan de achterkant. Deze is 8.40 meter lang. Offerte 3 (zijn geheel voor onze kosten) Gaat om korte zijde achterkant huis (achtertuin) met deur. Gehele breedte is 2.95 meter (breedte incl. deur) Is de voorkant en gaat ook weer de hoek om naar het huis, daar ook een deur. Lange zijde is 7 meter lang, hoek om 3.30 meter lang (breedte incl. deur).Voorkant huis (voortuin) willen we een laag hekje breedte van die tuin is 5.40 meter, maar moet wel een opening in om de voordeur te kunnen bereiken, we willen daar geen deurtje. Daarbij de vraag: is het mogelijk dat jullie alleen de palen plaatsen en wij de schuttingen?

Een achtertuin indelen een aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het betreft een tuin van ongeveer 65 m2. Ik wil de tuin voorzien van bestrating, gras, een moestuintje en bloemen pot/bakken. De tuin is bereikbaar per achterom. Ik bespreek graag hoe de indeling het best gemaakt kan worden.