Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

De gehele achtertuin renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: de gehele achtertuin renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: de gehele achtertuin renoveren

Gehele voor- en achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van de voor- en achtertuin. Het gaat om het afgraven van de aarde/zand, het ophogen met zand en het egaliseren hiervan. Vervolgens dienen beide tuin bestraat te worden. Ook willen we dat er een nieuw tuinhuisje in de achtertuin komt. Ook moet de schutting vervangen worden door een houten/betonnen schutting. Door het verwijderen van de huidige schutting is de tuin bereikbaar voor het grotere geschut. De oppervlakte wordt geschat op 70 m2. De bestrating et cetera halen we zelf weg.

Een achtertuin afgraven en ophogen met aarde

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan afgraven in verband met een grote hoeveelheid bouwafval. Het gaat om 25 m2 wat ongeveer 30 cm moet worden afgegraven. Vervolgens dient er (goed) tuinaarde gestort te worden. De tuin is bereikbaar via een poort.

De gehele achtertuin egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele tuin kan egaliseren. De tuin is 40 m2 groot. De bestrating hebben we zelf weggehaald. Het gaat om egaliseerwerk ten behoeve van het leggen van kunstgras. De tuin is bereikbaar via een poort.

Tuin egaliseren, afgraven, afvoeren, en voorzien van geel zand

Egaliseren van de gehele achtertuin, afgraven, afvoeren van zand, gedeelte voorzien van gele zand. Alle voorbereidende werkzaamheden om vervolgens +/- 70% van het oppervlak tegels te leggen (ondergrond gele zand) en +/- 30% grasmatten. Op dit moment is het tuin oppervlak niet egaal en loopt de achterzijde van de tuin omhoog op. De tuin is 60 m2.

Tuin egaliseren en op nieuw aanleggen

Ik zoek een hovenier die een gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om het afgraven, ophogen en egaliseren van 150 m2. Alle huidige bestrating, beplanting en overige zaken dient te worden weggehaald. Vervolgens dient de tuin deels bestraat te worden. Daarnaast moet er ook gras komen. De tuin is lastig bereikbaar.

De gehele achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van mijn achtertuin. Het gaat om de tuin afgraven/egaliseren, voorbereiden op kunstgras+leggen (50 m2). Ongeveer 15 m2 bestraten, tegels 60 x 60 cm nader te bepalen. 2 borders van 150 x 90 cm. Schutting 5 panelen vervangen. Stukje schutting en afsluitbare poort, totaal 240 cm. 1 boom weghalen, zo'n 15 a 20 m hoog. Overkapping Douglas 7 bij 3 m op de gebruikelijke hoogte. De tuin is ongeveer 80 m2.

Tuin afgraven en opnieuw bestraten

Ik zoek een stratenmaker die mijn gehele achtertuin kan afgraven, ophogen met zand en bestraten. De tuin is ongeveer 120 m2. De tuin is bereikbaar per poort, maar er kan ook tijdelijk een schuttingdeel worden verwijderd om met groter geschut in de tuin te kunnen.

Tuin bestraten en gazon leggen

ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van ongeveer 130 m2. Het gaat om het aanleggen van een gazon en het herstraten van een groot deel van de tuin. Wellicht moet de tuin ook eerst worden afgegraven.

Tuin ophogen, egaliseren en bestraten

Ik zoek een hovenier die een aantal werkzaamheden kan verrichten rondom onze vrijstaande woning. Het gaat om: onze tuin egaliseren, zowel voor als achter. Rondom het huis willen we de tuin ophogen en er een terras aanleggen. De achtertuin is ongeveer 200 m2. Daarvan willen we niet alles ophogen, maar alleen daar waar bestrating komt rondom het huis. De gehele tuin zal wel geëgaliseerd moeten worden. Ik wil graag 35 m2 terras. Daarnaast moet een pad komen rondom de woning. De rest bespreek ik graag met de hovenier.

Renovatie gehele achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van een tussenwoning welk per achterom bereikbaar is. De tuin is 50 m2 groot. Ik zie graag dat 3/4 betegeld word. De rest van de tuin moet worden voorzien van kunstgras. Ook zie ik graag wat bloembakken aan de zijkant en verlichting door de tuin. De huidige bestrating dient verwijderd/vervangen te worden. Wellicht moet de tuin worden opgehoogd.

Partners

Partners van Casius