Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gedeelte van de tuin leeghalen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gedeelte van de tuin leeghalen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gedeelte van de tuin leeghalen

Tuin afgraven en kering plaatsen

Tuin met grind afgraven en kering plaatsen. Er dienen 4 vlakken afgegraven te worden: 2,60 x 2,32 x 1,57 meter 1,15 x 1,65 x 1,57 meter 4,05 x 4,00 x 1,85 meter 1,18 x 0,70 x 0,83 In totaal 43,11 m3. Er dient ook een ander gedeelte opgehoogd te worden. Betreft 8 x 5 meter met een hoogte verschil van ongeveer 20 cm, het loopt nu schuin af. Grind voeren we zelf af. De kering die er nu staat moet in overleg afgebroken worden. Een kering plaatsen, ongeveer 4.60 meter.

Gedeelte van de tuin leeghalen

Ons huis krijgt een uitbouw en daarvoor moeten 2 oude rozenstruiken, een oude fuchsia en een struik met bont blad worden uitgegraven. Bovendien een grote tulpenboom worden gekapt. Van deze laatste hoeft de stronk en wortels niet verwijderd, omdat hij niet onder ons nieuwe terras komt, maar hij mag niet meer verder groeien. Nadat de uitbouw gereed is, moet er een terras aangelegd worden. Klinkers hebben we dan waarschijnlijk al. Er moet ook ongeveer 10 m2 bestraat worden. Heel misschien moet dit ook opgehoogd worden. De vakman dient ook het puin af te voeren. Er moet ook een stuk van de schutting af. Het gaat om een stuk aan de achterkant waar een deur is waar ongeveer 2,5 meter schutting afgebroken moet worden.

L-vormige tuinschutting plaatsen

Ik wil schuttingen plaatsen op een open stuk tuin. Het gaat om twee secties die in een L vorm worden geplaatst tegen twee andere bestaande schuttingen. Een sectie is 4.2 meter en de andere sectie is 1.8 meter. Dit houdt in dat het om precies 1 schuttingdeel gaat voor de korte sectie en grofweg 2 en een derde schuttingdeel nodig is voor het lange gedeelte. De schuttingen worden geplaatst met 5 houten palen in paalhouders in zachte grond. Zoals op de foto te zien is moet de losse schutting links aan de korte sectie worden bevestigd. De grond zal worden klaargemaakt zodat de paalhouders er direct in kunnen en het huidige kleine hek wordt vooraf door mij verwijderd. De schutting achter het kleine bakstenen hekje is van een andere tuin en kan genegeerd worden. Enige planten die in de weg kunnen zitten worden vooraf ook verwijderd door mij.

Afgraven en afvoeren van grond

De tuin dient te worden afgegraven. Er is een gedeelte van ongeveer 4 m2 waar ongeveer 20 cm afgegraven moet worden. In dit gedeelte dient er ook nog een wortel van een conifeer en een klimop verwijderd te worden. In een gedeelte van 8 m2 dient er 10 cm afgegraven te worden. De grond dient ook door de vakman afgevoerd te worden.

Schutting in achtertuin plaatsen

Graag wil ik een indicatie ontvangen voor het monteren van geïmpregneerde houten schuttingsdelen en palen. Er staan op het gedeelte wel wat bomen en planten. Kunt u mijn advies geven of deze verwijderd moeten worden of dat dit kan blijven staan. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin leeghalen en opknappen

Wij hebben een tuin van 15.50 meter diep en 5.40 meter breed. Alles wat erin staat moet eruit, tegels, gras en een tuinhuisje. We willen graag een terras aansluitend aan het huis van grijze betontegels, dan een gedeelte kunstgras met daarin een ingegraven trampoline, opgevolgd door opnieuw dezelfde betontegels aan de achterkant van de tuin. Hier zouden we graag een berging willen met een overkapping waar we een lounge gedeelte willen met een buitenkeuken. Er is een achterom aanwezig.

Tuin uitgraven, afvoeren en opvullen met zand

Wij willen graag onze zijtuin en gedeelte van de voortuin laten uitgraven, afvoeren en opvullen met zand. De oppervlakte is ongeveer 15 meter lang en 1.50 meter breed. Wat zijn de kosten hiervan?

Bouwgrond afgraven, egaliseren, betegelen en kunstgras aanleggen

Ons nieuwbouwhuis wordt over een jaar opgeleverd. De achtertuin is 5.40 bij 10 meter, minus een schuurtje van 2 x 3 meter. Dus in totaal 48 m2. De tuin is goed bereikbaar via achterdeur die direct aan parkeerplaats grenst. - We willen de bouwgrond graag laten afgraven, 20cm diep. - We willen tegelzand laten storten en laten egaliseren. - We willen een gedeelte van de tuin laten betegelen ca. 25 m2 - En we willen op ongeveer. 10 m 2 kunstgras laten aanleggen. Het afvoeren van het afval moet door de vakman worden gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Schuttingen plaatsen

Onze tuin is 12.35 meter bij 4.37 meter. De oude schutting is al verwijderd. Graag willen wij een houten schutting met betonnen palen. In het lange gedeelte dient er nog een poortdeur van 1 bij 1.80 meter geplaatst worden.

Tuin afgraven en egaliseren met bestratingszand

De voortuin van 15 m2 en de achtertuin van 24 m2 dient 15 cm afgegraven te worden. Hierna zal er op het grootste gedeelte tegelzand gestort moeten worden en geëgaliseerd. De voortuin is goed bereikbaar en de achtertuin via een poort, 1 meter breed