Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gazon frezen egaliseren bemesten en inzaaien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gazon frezen egaliseren bemesten en inzaaien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gazon frezen egaliseren bemesten en inzaaien

Gazon frezen egaliseren bemesten en inzaaien

Oud gazon 1500 m2 moet worden gefreesd, geëgaliseerd, bemest en ingezaaid met graszaad.

Graszoden laten leggen

Bestaande gazon is sterk vermost en moet vernieuwd worden. Eerst 1000 m2 oude grasmat verwijderen en afvoeren. Zwarte ondergrond frezen, ruim kalken en mengen. Egaliseren en 2 cm teelaarde opbrengen en spreiden (is aanwezig). Walsen en uitvlakken. Graszoden leggen en bemesten. Walsen, afwerken en vegen. Gazon is vlak, deels schaduwrijk, obstakelvrij en goed toegankelijk van 4 kanten. Doorrij breedte >3.3 meter. Geen eilanden in het gras, wel 8 pop-up sproeiers. Tijdschema: voor 4 september gereed. Wat is uw beste prijs? Wanneer kan eventueel begonnen worden?

Graszoden laten vervangen in de achtertuin

Ik wil graag het gazon in mijn achtertuin laten vervangen: oude gras verwijderen en afvoeren, (frezen) en nieuwe graszoden leggen. Het gazon meet circa 4.5 x 3.5 meter. De achtertuin kan alleen door het huis bereikt worden en daarbij is de maximale breedte 80 cm. Graag ontvang is z.s.m. een indicatie, want ik wil snel schakelen.

Gazon aanleggen rondom de woning

Het betreft een offerte aanvraag om 1200 m2 gazon te laten frezen, vlak te laten trekken, te bemesten en opnieuw in te laten zaaien.

Vervangen van het gazon

Ik wil de graszoden van mijn gazon laten vervangen. Het gaat om ongeveer 330 m2. Het is geen standaard grasveld, want de borders zijn ovaalvormig. De oppervlakte kan dus afwijken, maar ik heb naar mijn beste vermogen geschat. De oude graszoden moet er uit en afgevoerd worden. Daarna frezen en daarna de nieuwe zoden leggen.

Gazon vervangen inclusief frezen

Ik zou graag drie stukjes gazon in mijn tuin willen vervangen (verwijderen, frezen, leggen) omdat ik er niet in slaag deze te reanimeren (zware en dichte ondergrond). Het betreft de volgende stukken: - 32 m2; - 25 m2; - 12 m2.

Gazon verwijderen en afvoeren

Het verwijderen en afvoeren van twee rechthoekige op elkaar aansluitende grasmatten. Ze zijn 40 en 20 vierkante meter groot. Graag een opgave over de mogelijke uitvoerdatum. De achtertuin is van een eindwoning en heeft een poort erlangs lopen. Optioneel daarna de grond frezen.

Gazon vernieuwen

Ik wil mijn gazon vernieuwen. Ongeveer 50 m2. Oude gras verwijderen en afvoeren. Daarna frezen en 2 m3 drainagezand leveren en mengen/frezen met de kleigrond. Vervolgens nieuwe gazonplaggen leveren en plaatsen.

Grasveld renoveren en zo nodig drainage aanbrengen

Ons grasveld is kleddernat. Afgelopen zomer heb ik het met graszoden opnieuw aangelegd, maar het gras is verdwenen en modder kwam er voor in de plaats. De ondergrond is zwarte klei. Het grondwater bevindt zich op ca 90 centimeter diepte. Kunt u het gazon (2 x 6 meter) opnieuw aanleggen met een garantie dat het blijvend is? Graag siergras. Indien u denkt de klei deels te moeten vervangen door zand/humus en daarna frezen voldoende is dan zie ik graag een offerte tegemoet. Indien aanleg van drainage noodzakelijk is dan zou dat prima kunnen, omdat er een put naar het riool op 2 meter van het gazon ligt (zie foto). Graag een offerte. Indien de aanleg van gaten naar diepere lagen de oplossing is dan daarvan graag een offerte.

Complete tuin renoveren

Ik ontvang graag een offert voor het opknappen van de voortuin en achtertuin (graag één offerte per tuin en een totaalprijs). Werkzaamheden in de voortuin (maat 4.3 x 6,5meter): 1) Een pad opnieuw bestraten: een pad naar de deur van het huis 5 m2 (optie 1) of 10 m2 (optie 2) opnieuw bestraten. Verwijderen en afvoeren van ongeveer 10 m2 Cobblestones. Verwijderen en afvoeren van onkruid en wortels die ook onder de pad zijn gegroeid. 2) Een buxus plant verwijderen en afvoeren: in het midden van de tuin, ongeveer 2 meter hoog en 1.5 meter breed. 3) In de rest van de voortuin (15 m2) willen we graag gras: hoog onkruid verwijderen en afvoeren, grond frezen en gras leggen. 4) Een tuinhek aan één kant verplaatsen: het hek van 4.3 meter lengte (aan twee in de betonnen palen in de grond) verplaatsen naar de grens van het erf. Werkzaamheden in de achtertuin (ongeveer 48 m2): 1) Boom kappen en afvoeren: Verwijderen van een boom van 5 tot 6 meter hoog achter in de tuin. 2) Een buxusplant van 2 meter hoog verwijderen en afvoeren. 3) Terras opnieuw aanleggen: het huidige terras in de achtertuin is 20 m2. Graag de tegels verwijderen, de grond egaliseren en de tegels herplaatsen. 4) De oude lege vijver opknappen of dichtgooien. Het onkruid moet eruit worden verwijderd. Optie 1) vijver opknappen: tegels om de vijver heen plaatsen, plastic in de vijver plaatsen en een paar planten voor zuurstof). Optie 2) de oude vijver dichten met grond en egaliseren. 5) In de rest van de achtertuin staat gras: hoog onkruid verwijderen, grond frezen en een nieuw gazon leggen (22 m2 als de vijver weg gaat, of 15 m2 als deze blijft). 6) de poortdeur in de schutting beter sluitend maken.