Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Flagstones in tuin leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: flagstones in tuin leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: flagstones in tuin leggen

Flagstones in tuin leggen

Graag laten wij 40 m2 flagstones in de tuin aanleggen in cement plus voegen. Er ligt nog een gedeelte tegels, wij dachten eraan dat deze verwijderd kunnen worden, dan het zand weggehaald kan worden, dan de tegels weer geplaatst kunnen worden, het cement er vervolgens op kan komen etc. Het andere stuk hebben wij leeggehaald en betongaas al neergelegd. De flagstones, cement, sponsen en voeg hebben wij.

Een bestaand pad verwijderen en een nieuwe aanleggen met keramische tegels

Ik ben opzoek naar een vakman die ons pad in de tuin kan renoveren. Natuursteen verwijderen en afvoeren, nieuwe keramische (nog aan te schaffen) tegels leggen, pad: flagstones verwijderen, nieuw nog te kiezen pad aanleggen. Dit gaat ongeveer om 35 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.

Tuin ontwerpen en aanleggen met Yellow Saliq flagstones

Wij willen graag onze voortaan aan laten leggen. Deze is ongeveer 5.10m bij 5.75m. Nu ligt er een paadje naar de voordeur en voor het raam. Deze steentjes moeten eruit gehaald worden. De rest is zand, op een paar plantjes na. We willen graag flagstone (yellow saliq) laten leggen in bijna de gehele tuin. Afscheiding aan de straatkant en aan de kant van de buren door natuursteenmuurtje, eventueel als een soort plantenbakje. We hebben geen professioneel ontwerp, maar weten wel wat we willen. Belangrijkste insteek is een onderhoudsvrije tuin. Graag mailen. Dankjewel!

Flagstones in tuin leggen

Wij willen graag onze tuin +/- 25 m2 en tuinpad van 3 m x 1,2 m flagstones laten leggen. Tevens een trap met 5 brede treden van +/- 80 x 110 ook met flagstones laten leggen. Wij zoeken iemand of bedrijf met ervaring. Wij hebben de flagstones nog niet aangeschaft. Wij willen de klus graag in het voorjaar of in overleg uitbesteden.

Flagstone paadje in de tuin aanleggen

Ik wil een paadje in de tuin, een paadje van flagstones. Ik twijfel nog tussen losse staptegels of in een bed van zand of cement. Het moet een beetje grillig paadje worden. Ongeveer 70 cm breed en 6 meter lang. Van flagstones in een warme beige /abrikoos / bruinrode kleur. De tuin is via een achterpad bereikbaar. Mogelijk moet er wel eerst wat geëgaliseerd worden. Hoor graag wat het zal kosten en wanneer uitvoering kan plaatsvinden. Liefst zsm! Reactie in eerste instantie graag per email, telefonisch schikt niet altijd.

Tuin bestraten met flagstones

Wij hebben op dit moment een houten veranda. De planken zien er nog redelijk uit maar de balken daaronder zijn echter weggerot. Deze moet dus verwijderd worden. In plaats daarvan zouden wij een groot deel van de tuin, 9 x 10 meter, willen bestraten, bijvoorbeeld met flagstones. Wij hebben echter gewoon wat advies nodig want we weten het gewoon nog niet precies.

Kunstgras en flagstones in achtertuin leggen

Wij willen de tuin opnieuw betegelen. Wij kunnen zelf alle tegels eruit halen, maar we willen er ook een stuk kunstgras voor terug. Er moet dus een groot stuk uitgegraven worden, zand gestort worden en kunstgras leggen. Het andere deel willen wij betegelen met flagstones. In overleg kijken hoe/wie de materialen bestellen. Het stuk is circa 30 m2. Denk aan 1/3 kunstgras en 2/3 flagstones. Dit willen we op korte termijn hebben gedaan (het liefst binnen een maand). Klus moet door het huis heen gebeuren.

Flagstones en gras leggen

De achtertuin is ongeveer 80 m2. Het gras, de beplanting, 2 boomstronken, bamboe en een looppad dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er 60 m2 flagstones en 20 m2 gras gelegd moeten worden. De tuin heeft en achterom en is via een brandgang bereikbaar.

Tuin afgraven en eventueel aanstorten

De achtertuin die goed te bereiken is dient ongeveer 10 cm afgegraven te worden. Het gaat om 80 m2 en een gazon. Achterin de tuin is er over de volle breedte, 7.50 meter, 50 cm opgehoogd. Daarnaast dient er 5 m2 flagstones van een terrasje achterin de tuin te worden verwijderd. Separaat willen wij graag een offerte ontvangen voor het storten van 10 m2 nieuwe aarde.

Terras aanleggen met flagstones

Wij willen in onze tuin een ovalen terras laten aanleggen van ongeveer 18 m² met flagstones. De ovalen ruimte is al uitgegraven, aangevuld met zand en aangetrild. We ontvangen graag uw advies voor het leggen van de flagstones in een flexibele mortel, zodat de flagstones bij vorst niet los komen te liggen. We ontvangen graag uw offerte met daarin een aparte post voor de levering van de flagstones.