Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Esdoorn met wortels verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: esdoorn met wortels verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: esdoorn met wortels verwijderen

Esdoorn met wortels verwijderen

Ik heb een Esdoorn in de tuin waarvan de wortels de tuintegels omhoog drukken. Ik zou graag de boom en wortels laten verwijderen.

Boomstronk verwijderen

De vorige eigenaar heeft met een vergunning de esdoorn uit de achtertuin laten kappen, dit vanwege honingzwam en gevaar voor omwaaien. De stronk is circa 60 cm diameter en zit er nog. Ik heb zelf zoveel mogelijk wortels er al omheen weggehaald. De stronk zit in een hoek tegen de muur van de achterbuurman en tegen het tuinhek met de naaste buurman. Ik wil graag dat stronk geheel verwijderd wordt, mede omdat we mogelijk ook op die plek nieuwe boom willen planten. Er is geen achterom.

Gehele renovatie van een verwilderde tuin

Wij krijgen op 1 mei de sleutel van de door ons gekochte bungalow op 654 m² grond. Er is daar een verwilderde achtertuin van ongeveer 300 m². We hebben enkele wensen en ideeën voor de aanpak en willen daarvoor uw offerte ontvangen. Het gaat om: 1) Rechts achter en midden:plaatsen van winterharde hoge struiken, bomen, coniferen o.i.d. die het zicht op de woningen aan de overzijde ontnemen, maar wel met zicht op het water. 2) In het midden en links achter een vlonderterras, gedeeltelijk boven het water. 3) Tegen de voorgevel over de hele breedte een terras van 8 meter x 5 tot 9 meter diep. 4) Een vaste BBQ-plaats op het terras. 5) belangrijk is dat de aangelegde tuin weinig onderhoud nodig zal hebben. 6) rechts een deels verscholen paadje naar de achterzijde. 7) 1 of meerdere heuveltjes. 8) een Japanse Esdoorn en een druif op een pergola plaatsen. 9) Op enkele bomen na moet de hele tuin worden leeggehaald en wortels worden weg gefreesd. 10) er is een hoogteverschil, de tuin loopt 50 tot 100 cm af. 11) er is een 100 cm brede toegang tussen twee muren door. Dat geeft beperkingen aan het in te zetten materieel. Er staan foto's en plattegronden van de woning met de tuin op Funda. Wij stellen een bezoek op prijs.

Esdoorn met wortels verwijderen

Ik heb in de achtertuin bij onze hoekwoning een 10 tot 12 meter hoge esdoorn staan die ik met wortel en al wil laten verwijderen en afvoeren. De achtertuin is eenvoudig bereikbaar. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Boomwortels uitfrezen

In mijn voortuin is in het najaar een esdoorn omgehakt met drie stammen De boom was ongeveer 25 jaar oud en de diameter van de grootste stam was zo'n 20 cm. Ik wil nu graag de wortels voor een deel laten verwijderen/wegfrezen, zodat ik weer iets anders kan planten. De plek is goed toegankelijk, het is vlak naast het tuinpad van de buren en ook niet ver van het trottoir. Ik laat het hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Bomen omzagen

13 bomen in totaal omzagen, wortels mogen behouden worden: - 1 hele oude boom die gehalveerd moet worden. Deze is ongeveer 9 meter hoog. Hij mag tot een meter of 4 hoog blijven staan; - 9 volgroeide bomen van ongeveer 5 meter hoog omzagen; - 3 bomen die op 1,5/2,0 meter omgezaagd kunnen worden. Materiaal mag meegenomen worden, maar mag ook op het terrein achterblijven en in hapklare blokken gezaagd, zodat ze t.z.t. gekloofd kunnen worden. Takken ruimen we dan zelf op. Het betreft een kastanje, populier, els, acer, esdoorn, wilg. Wellicht hebben we in de toekomst nog een klus waarbij een aantal bomen met wortel en al verwijderd dienen te worden.

Esdoorn kappen

Het kappen van en Esdoorn, ca. 13 meter hoog. Stamdiameter op 130 cm hoogte ca. 65 cm. Ook wortels wegfrezen. Afvoer van hout en wortels. Boom staat in de achtertuin en is niet makkelijk bereikbaar. Kapvergunning is binnen.