Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Esdoorn verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: esdoorn verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: esdoorn verwijderen

Esdoorn verwijderen

Graag een offerte voor het verwijderen van een Esdoorn (zie foto). De stronk mag eventueel blijven staan voor het maken van een voedertafel voor vogels. Wat is de termijn waarop dit kan gebeuren?

Esdoorn met wortels verwijderen

Ik heb een Esdoorn in de tuin waarvan de wortels de tuintegels omhoog drukken. Ik zou graag de boom en wortels laten verwijderen.

Boom verwijderen

Graag ontvangen wij een offerte voor het verwijderen van een esdoorn boom. Hoogte circa 15 meter hoof en omtrek 115cm

Boomstronk verwijderen

Wij willen graag een boomstronk weg laten frezen uit de achtertuin. Hij is van een Esdoorn, zie foto. We hebben een achterom van 116 cm. Hij staat op de grens van 3 percelen. In Geleen. Graag zo snel mogelijk.

Boom verwijderen

Ik zou graag weten wat het kost om een grote, hoge boom, een esdoorn, te verwijderen uit onze tuin. Het liefst wil ik dat het weggefreesd wordt. Ik heb een achterom. De vakman mag vervolgens het puin afvoeren.

Boomstronk verwijderen

De vorige eigenaar heeft met een vergunning de esdoorn uit de achtertuin laten kappen, dit vanwege honingzwam en gevaar voor omwaaien. De stronk is circa 60 cm diameter en zit er nog. Ik heb zelf zoveel mogelijk wortels er al omheen weggehaald. De stronk zit in een hoek tegen de muur van de achterbuurman en tegen het tuinhek met de naaste buurman. Ik wil graag dat stronk geheel verwijderd wordt, mede omdat we mogelijk ook op die plek nieuwe boom willen planten. Er is geen achterom.

Esdoorn met wortels verwijderen

Ik heb in de achtertuin bij onze hoekwoning een 10 tot 12 meter hoge esdoorn staan die ik met wortel en al wil laten verwijderen en afvoeren. De achtertuin is eenvoudig bereikbaar. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Boomstronk verwijderen en diep wegfrezen

Het betreft 1 boomstronk van een esdoorn, omvang 60 cm, in onze achtertuin. Er is een pad langs het huis met een breedte van 115 cm.

Boomwortels uitfrezen

In mijn voortuin is in het najaar een esdoorn omgehakt met drie stammen De boom was ongeveer 25 jaar oud en de diameter van de grootste stam was zo'n 20 cm. Ik wil nu graag de wortels voor een deel laten verwijderen/wegfrezen, zodat ik weer iets anders kan planten. De plek is goed toegankelijk, het is vlak naast het tuinpad van de buren en ook niet ver van het trottoir. Ik laat het hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Esdoorn kappen en vlinderstruik snoeien

Esdoorn in de achtertuin moet gekapt worden. Kapvergunning is verleend. Boom is ongeveer 15 meter hoog. Ook staat er een vlinderstruik die dusdanig groot is dat deze gesnoeid moet worden. Tevens staat er een grote berk waarvan ik de onderste 2 takken wil laten verwijderen. Al het hout moet afgevoerd worden.