Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eik kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eik kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eik kappen

Eik kappen en Sequoia snoeien

De werkzaamheden betreffen het kappen van volwassen Eik, ongeveer. 25-30 meter. De stronk dient te worden verwijderd via een stobbefrees. Daarnaast moeten de onderste takken van een Sequoia met dezelfde hoogte verwijderd worden. De bomen zijn aan 1 zijde goed te bereiken, de andere zijde is erg lastig. Het groen dient door de vakman in stukken gezaagd te worden en hoeft niet te worden afgevoerd.

Eik kappen

Ik wil mijn Eik laten kappen. De boom is ongeveer 18 meter hoog. De eik staat in de achtertuin tegen de erfgrens van de achterburen aan. Ik heb een zijpoort. Afvoeren van het puin mag de vakman regelen behalve een aantal takken die ik voor mijn open haard zou willen gebruiken.

Boom kappen in achtertuin

Kappen eik in de achtertuin Goed bereikbaar van straat

Grote eik kappen

Het gaat om het kappen en afvoeren van een grote eik in de achtertuin aan de erfgrens. Ik wil de stronk laten weg frezen. De tuin is goed te bereiken.

Eik kappen in achtertuin

Er moet een eik gekapt worden in de tuin. De boom is goed bereikbaar, maar wel, naar schatting, 10-12 meter hoog. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn als de boom tot 1.80 meter gekapt zal worden en wat de kosten zijn als de boom gerooid wordt.

Boom kappen

Er is een eik van 40 jaar oud van 30 meter lang die we verwijderd willen hebben tot op de stronk. Deze staat op gemeentegrond en we willen deze laten weghalen omdat we zon energie gebruiken. De eik staat tussen de buren, het bejaardentehuis en mijn woning. De vakman dient het puin vervolgens af te voeren.

Grote boom kappen

Grote eik van ongeveer 43 jaar oud uit achtertuin verwijderen. Inclusief stronk verwijderen. Toegang tot boom voor machines zeer beperkt. Toegang via tuindeur.

Kappen of snoeien van een hoge eik

Wij hebben een enorme eik in de voortuin. Ik ben en slecht in hoogtes schatten maar de boom steekt boven het huis uit dus ik denk dat deze ruim 6 meter is. Hij zou in ieder geval gesnoeid moeten worden, of mogelijk zelfs gekapt. Er is geen vergunning nodig (staat niet op waardevolle bomenlijst van de gemeente).

Eik snoeien

We zouden graag onze enorme eikenboom laten snoeien. We wilden de boom kappen maar geen vergunning gekregen.

Scheve boom laten kappen

Ik woon in een huurappartement en in het bos, net buiten mijn tuin staat een scheve boom die heel veel zon wegneemt waardoor mijn tuin en huis erg vochtig en koud blijft. Ik wil deze boom laten kappen, maar de gemeente behandelt mijn mails niet (voor een vergunning). Ik wil graag dat de vakman de kapvergunning voor mij aanvraagt. De boom is ongeveer 11-15 meter hoog. Het is een eik.