Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draineren tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draineren tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draineren tuin

Grote tuin draineren en ophogen

Ik zoek een hovenier voor het ophogen van de tuin en het plaatsen van een drainage. De huidige tuin is 400 m2 en moet 50 cm worden opgehoogd. Twee derde deel moet worden opgehoogd met tuinaarde en 1/3 deel met zand. Kan deze ophoging over de huidige grasmat heen worden aangebracht? Het 1/3 deel is momenteel betegeld. Ik zou eventueel willen dat deze tegels herplaatst worden. De tuin is erg goed bereikbaar.

Tuin draineren en ophogen

Wij willen graag weten wat het draineren en ophogen van een tuin van 400 m2 zou gaan kosten, met zand en met tuinaarde. De hoogte van het maaiveld is nog niet bekend maar wij gaan daar nog onderzoek voor doen. De tuin is prima te bereiken.

Draineren tuin

Wij zouden graag zien dat iemand komt kijken hoe we de wateroverlast in onze tuin kunnen verhelpen.

Tuin draineren en egaliseren

Wij bouwen een nieuw huis en willen de tuin graag droog houden dus willen drainage in de tuin, achter huis hebben we hemelwater afvoer beschikbaar in de grond en we willen de grond geëgaliseerd hebben daarna. De oppervlakte is ongeveer 450 m2.

Gedeelte tuin draineren

Onze tuin is erg nat tegen de achter muur. De drainage kan worden aangesloten op de drainage aan de zijkant die afwatert op de sloot voor het huis. Het gaat om een stuk van ongeveer 100 m2.

Aanleggen drainage in deel van tuin

Ons achterste gedeelte van onze tuin van ongeveer 20 m2 (geschat) willen we gedraineerd hebben, vanwege het hoge waterpeil. Ik heb geen idee of we dan de gehele oppervlakte moeten draineren of slechts een deel bv, alleen linkerhelft. Tuindeel is totaal gemiddeld 4,5 meter breed [taps toe] en 6 meter lang grondwater. Aan de rechterzijde bij tuindeur willen we een put/pomp neerzetten en wegpompen naar een plein/riool. Mogelijk moeten een paar stenen bij entree worden opgehoogd om water niet terug te laten lopen in de tuin. Opdracht zou zeer binnenkort uitgevoerd kunnen worden.

Perceel ophogen en draineren

We hebben een vrij grote tuin waarvan circa 5000 m2 grasland waar we paardjes in willen laten lopen. Het is alleen een groot deel van het jaar erg drassig. Dit zouden we graag willen verhelpen. Zou ophogen im combinatie met een drainage een oplossing kunnen zijn? De grond bestaat hier volgens mij uit vette klei. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Tuin draineren en ophogen

Onze tuin ligt erg laag en zou moeten worden opgehoogd, om met name droge voeten te houden. Het gaat om het gazon met een oppervlak van ongeveer 160 m2. Het ophogen zal tussen 12 en 15 cm kunnen bedragen. Er hoeft geen drainage aangelegd te worden want de tuin ligt te laag om dit adequaat aan te kunnen leggen.

Tuin draineren en bestraten

Ongeveer 50 m2 tuin draineren en opnieuw aanleggen met bestaande tegels (zie afbeelding) daarnaast nog een pad creëren naar de poort. Hiervoor kunnen de huidige stenen hergebruikt worden.

Tuin egaliseren en draineren

Voor een tuin van 6 meter breed en 15 meter lang moet een goede afloop gecreëerd worden naar het afwaterputje op een pleintje achter de tuin + eventuele grondbewerking. De achterkant van de tuin is nu verhoogd met puin en zand, waardoor water in tuin waarschijnlijk niet goed wegloopt. Eventueel ook voor goede waterhuishouding met drainagesysteem dit op advies van situatie. De tuin dient leeg opgeleverd te worden.