Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Drainagesysteem aanleggen voor het grondwater? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: drainagesysteem aanleggen voor het grondwater. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: drainagesysteem aanleggen voor het grondwater

Drainagesysteem aanleggen voor het grondwater

Graag zouden wij willen weten wat het gaat kosten om een drainage systeem aan te leggen zodat het grondwater onder ons huis verminderd/oplost.

Drainage aanleggen en grond aanvoeren

Het betreft een woning die nog gebouwd moet worden, echter bouwen de buren dicht tegen ons huis aan (5-10 cm) dus qua drainage kunnen we er via de garage niet meer omheen dus zullen daar onderdoor moeten, of als de fundering gelegd is alvast een stukje drainage slang die eronder gelegd kan worden. In de bijlage drainage op pagina 2 figuur 1 een idee hoe we het graag willen hebben. De aannemer maakt een koppelstuk aan het hemelwaterafvoer kanaal. De drainage hoeft daar alleen maar aan vast gemaakt te worden. Onze bouwgrond moet aan het eind van de rit ook opgehoogd worden met Goois groenzand voor het grasveldje,Voor de beplanting potgrond en de bestrating zand. Ons bouwnummer is 4047. Hierbij staan ook de afmetingen. Enkele eisen en wensen die genoemd worden. - Op eigen terrein dient u minimaal een doorspuit punt in uw drainagesysteem aan te leggen. -De minimale diameter van de drainage is ø80mm. -Om een goede toestroom van grondwater mogelijk te maken de drainage in een grindkoffer van circa 400 x 400 mm aanleggen. -Om wortel ingroei te voorkómen de grindkoffer omhullen met een anti-worteldoek. -Leg op knikpunten in de leiding doorspuit punten aan. We horen het graag per mail.

Drainage in tuin laten aanleggen

Wilt u voor ons een drainagesysteem aanleggen? En wat zijn de kosten? De afstand van schutting tot schutting is ongeveer 5 meter. De beplanting van de tuin is ongeveer 3 meter. Bij, heftige, regenval ligt er veel water op deze 15 m2, 3 x 5 meter. De hele tuin is ongeveer 10 meter lang, maar onder het terras hoef dus geen drainage aangelegd te worden. In afwachting op uw reactie.

Drainagesysteem aanleggen in de achtertuin

Wij wonen in Amsterdam en hebben een grote achtertuin (rond de 100 m2). Echter loopt deze na een fikse regenbui voor de helft onder water en loopt het niet meer weg. Zie foto in de bijlage. Dit schijnt al sinds jaren zo te zijn. We hebben bovenburen die hier al 40 jaar wonen en zeggen dat ze niet anders te kennen. Er blijkt vroeger een sloot te hebben gelegen. De tuin is daardoor altijd zeer drassig en groeit er nauwelijks wat. Wij zouden graag een drainage systeem willen laten aanleggen om het probleem te verhelpen. We ontvangen hier graag een offerte van. Ook zouden we na dien de grasmat weer willen aanleggen en de borders inrichten met planten.

Drainage aanleggen in achtertuin

Graag een prijsopgaaf voor het aanleggen van een drainagesysteem. Langs terras tot aan garage en aansluiting op hemelwaterafvoer. De lengte is ongeveer 14 meter.

Drainagesysteem aanleggen

Hovenier Gigant, Ik zou graag wat meer informatie willen ontvangen over drainagesystemen. We hebben een water probleem. Wanneer het hard regent staat het grondwater heel hoog. Dit met gevolg dat het perceel van 1300 m2 zeer drassig is. Rond het huis zit een slootje waar het drainage systeem misschien op aangesloten kan worden. Wij willen dit graag oplossen met eventueel een pomp. Kunt u mij hiermee helpen? En zo ja kunt u ook een offerte mee sturen ?

Aanleggen drainage, uitgraven en ophogen van de tuin

Het uitgraven van de tuin, oppervlakte ongeveer 300 m2, het aanleggen van een drainagesysteem en vervolgens ophogen voor terras en beplanting.

Drainage of afwatering in tuin maken

Bij (hevige) regenval komt tuin onder water te staan. De werkzaamheden zijn als volgt: controleren van het huidige drainagesysteem, waar nodig herstellen en/of extra drainage aanleggen.

Drainagesysteem in de tuin aanleggen

We hebben een drainage systeem in de tuin, maar het werkt niet meer goed, we vermoeden dat het is verzakt. Graag hebben wij overleg hoe dit op te lossen en eventueel offerte aanleg gedeeltelijke nieuwe drainage. Het zou fijn zijn dat u een afspraak zou kunnen maken om eerst even te kijken.

Aanleggen drainagesysteem in de tuin

Graag zouden wij een prijsindicatie willen opvragen in verband met een aan te leggen drainagesysteem in onze achtertuin. De tuin is ongeveer 100 m2. Er is een aanbouw met kelderbak gebouwd van 4 bij 6 meter. Om de bouwput heen blijft veel vocht staan, dat loopt nu de kelderbak in. Gezien de wateroverlast en onze geplande verhuizing speelt e.e.a. op zeer korte termijn. Het zou super zijn als u zou kunnen laten weten of dit haalbaar is voor u. De achtertuin is goed bereikbaar.