Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Drainage in de tuin aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: drainage in de tuin aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: drainage in de tuin aanleggen

Drainage aanleggen en tuin onderhouden

70 m2 tuin onderhoud drainage maken en 2 leilinde bomen plaatsen.

Drainage aanleggen in achtertuin

In mijn achtertuin blijft bij heftige regenval water staan. De hele tuin is, op de randen na bestraat (circa 60 m2). Het water blijft achterin de tuin op de laatste paar m2 staan. Het is randje centrum Rotterdam, dus de grond blijft wel inklinken.

Tuin renoveren en drainage aanleggen

Na het vernieuwen van de schutting na een storm blijkt ook met de bestrating de nodige problemen. Bij de achterdeur is een zinkgat, vorige bewoners hebben een put/waterafvoer laten dicht bestraten en we hebben de nodige wateroverlast aan voornamelijk de achterzijde van de tuin. Vanwege het herplaatsen van de schutting is een deel van de bestrating en het grootste deel van de beplanting verwijderd. Graag willen wij deze puinhoop weer veranderen in een tuin met bestrating (zonder dat put bedekt is) met voornamelijk onderhoudsarme beplanting en eventueel verschillende fruitstruiken (in voortuin staan verschillende struiken die we indien mogelijk willen verplaatsen.) De pruimenboom willen we behouden, maar advies over snoeien is gewenst. In verband met het wateroverlast overwegen we dringen met grind. Het gaat om een tuin van 9,20 bij 8 meter. Wat afgevoerd moet worden mag door de vakman gedaan. De tuin heeft een achterom. We willen kijken of de bestrating hergebruikt kan worden.

Gedeelte tuin draineren

Onze tuin is erg nat tegen de achter muur. De drainage kan worden aangesloten op de drainage aan de zijkant die afwatert op de sloot voor het huis. Het gaat om een stuk van ongeveer 100 m2.

Aanleggen drainage in deel van tuin

Ons achterste gedeelte van onze tuin van ongeveer 20 m2 (geschat) willen we gedraineerd hebben, vanwege het hoge waterpeil. Ik heb geen idee of we dan de gehele oppervlakte moeten draineren of slechts een deel bv, alleen linkerhelft. Tuindeel is totaal gemiddeld 4,5 meter breed [taps toe] en 6 meter lang grondwater. Aan de rechterzijde bij tuindeur willen we een put/pomp neerzetten en wegpompen naar een plein/riool. Mogelijk moeten een paar stenen bij entree worden opgehoogd om water niet terug te laten lopen in de tuin. Opdracht zou zeer binnenkort uitgevoerd kunnen worden.

Drainagesysteem aanleggen in de achtertuin

Wij wonen in Amsterdam en hebben een grote achtertuin (rond de 100 m2). Echter loopt deze na een fikse regenbui voor de helft onder water en loopt het niet meer weg. Zie foto in de bijlage. Dit schijnt al sinds jaren zo te zijn. We hebben bovenburen die hier al 40 jaar wonen en zeggen dat ze niet anders te kennen. Er blijkt vroeger een sloot te hebben gelegen. De tuin is daardoor altijd zeer drassig en groeit er nauwelijks wat. Wij zouden graag een drainage systeem willen laten aanleggen om het probleem te verhelpen. We ontvangen hier graag een offerte van. Ook zouden we na dien de grasmat weer willen aanleggen en de borders inrichten met planten.

Nieuwbouwtuin aanleggen

Tuin ongeveer 36 m2 (totaal 55 m2) - bouwzand afgraven en wegvoeren - Nieuwe zand storten - afwatering (drainage) maken - tegels leggen - poortje maken Tuinhuisje met schroeffundering (reeds aanwezig) 5x2,5 m - afvoer van dakwater maken - fundering met wediplaten maken - vloertegels leggen

Perceel ophogen en draineren

We hebben een vrij grote tuin waarvan circa 5000 m2 grasland waar we paardjes in willen laten lopen. Het is alleen een groot deel van het jaar erg drassig. Dit zouden we graag willen verhelpen. Zou ophogen im combinatie met een drainage een oplossing kunnen zijn? De grond bestaat hier volgens mij uit vette klei. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Drainage in de tuin aan laten brengen

Het water loopt niet meer weg uit de achtertuin. Ik heb vorig jaar al gaten gevuld met grind, maar dit hielp maar even. Het gaat om de delen waar grind ligt en in de perkjes. De tuin heeft een achterom. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het aanleggen van een drainage.

Drainage aanleggen in tuin

Onze tuin is volledig voorzien van kleigrond wat bij regen een groot probleem levert ten behoeve van afvoer van het water. Het zal gaan om het gedeelte waar gras ligt, dit is ongeveer 15 meter lang en 6 meter breed. Graag zouden we dit willen laten oplossen.