Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Drainage in de tuin aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: drainage in de tuin aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: drainage in de tuin aanleggen

Drainage aanbrengen in delen van de achtertuin

Wij hebben een achtertuin van ongeveer 30 bij 20 meter. Op sommige plekken van de tuin zitten hele natte stukken. Wij zouden graag willen weten wat de mogelijkheden zijn van drainage voor deze delen.

Drainage in de tuin aanleggen

Onze tuin is erg nat. Graag advies wat eraan te doen.

Tuin drainage aanleggen

Onze tuin blijft veel te nat Kunt u vrijblijvend een offerte voor draineren geven, De tuin ligt rondom beton een verlaagd steigertje en dan een sloot

Drainage aanleggen

Achter het terras de bodem voorzien van een drainage. Na de vele regen van de afgelopen dagen loopt het water tot aan het huis. De lengte is ongeveer 10 meter van de tuin. Het water stroomt nu naar 1 punt toe

Renovatie van een stadstuin

Afgraven, egaliseren en ophogen van overwoekerde stadstuin 200 m2. Mogelijk tevens aanleg drainage. Aanleg van stoere tuin waar kinderen kunnen spelen. Ik heb nog geen idee hoe ik het precies wil hebben. Kan er wellicht iemand langskomen om de mogelijkheden te bespreken?

Aanleggen drainage, uitgraven en ophogen van de tuin

Het uitgraven van de tuin, oppervlakte ongeveer 300 m2, het aanleggen van een drainagesysteem en vervolgens ophogen voor terras en beplanting.

Tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Half september krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Wij willen graag een offerte aanvragen voor 7 tuin van de nieuwbouwwoningen. Wij willen het als buren samen doen om zo de kosten wat te besparen, maar ook voor het gemak. Vier tuinen willen afgraven, afvoeren en ophogen met zand 15 cm. En voor de overige 3 alleen tuin afgraven en afvoeren. Voor alle 7 woningen willen wij graag een optie erbij voor een afwatering/drainage systeem.

Drainage of afwatering in tuin maken

Bij (hevige) regenval komt tuin onder water te staan. De werkzaamheden zijn als volgt: controleren van het huidige drainagesysteem, waar nodig herstellen en/of extra drainage aanleggen.

Volledige tuinrenovatie

Een volledige aanleg van een voor- en achtertuin van in totaal ongeveer 110 m2: - (fors) ophogen, circa 15 kuub zand zal nodig zijn (15 cm bij de achtergevel van 6 meter breed, elders wat minder hoog) - drainage aanleggen - betegeling (deels hergebruik van oude stenen) - verwijderen oude tuin inclusief tweetal bomen - nieuwe beplanting inclusief enkele borders - nieuwe schuur - schommel De achtertuin is 60 m2 en de voortuin is circa 30 m2. Een zijpad is circa 20 m2. Vooral het ophogen en de drainage zouden we heel graag zo snel mogelijk uitvoeren. Afgelopen weekend is met die enorme regenbui een enorm 'sinkhole' ontstaan. Hopelijk heeft u ergens een gaatje! U kunt ten alle tijden bellen of mailen - we zien uit naar uw bericht!

Drainage rondom de dijkwoning aanbrengen

Ons onderhuis staat door hevige waterval een stukje blank mogelijk door drainage dat dit te voorkomen is? De tuin is ongeveer 4 bij 5 meter groot. Graag maken wij een afspraak om de situatie te laten bekijken en advies te ontvangen.

Partners

Partners van Casius