Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Drainage onder het gazon aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: drainage onder het gazon aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: drainage onder het gazon aanleggen

Tuin draineren en ophogen

Onze tuin ligt erg laag en zou moeten worden opgehoogd, om met name droge voeten te houden. Het gaat om het gazon met een oppervlak van ongeveer 160 m2. Het ophogen zal tussen 12 en 15 cm kunnen bedragen. Er hoeft geen drainage aangelegd te worden want de tuin ligt te laag om dit adequaat aan te kunnen leggen.

Tuin renovatie

Totale oppervlakte ongeveer 197 m2. Hiervan 36 m2 tuin, 70 m2 gazon, 90 m2 bestrating. De gehele tuin inclusief gazon en bestrating moet ongeveer 15 cm opgehoogd worden waarbij er een afloop is naar de openbare weg aan voor, zij en achterzijde. De huidige indeling blijft zo veel mogelijk gehandhaafd. Huidige beplanting moet zoveel mogelijk gehandhaafd worden. Bestratingsmateriaal aan voorzijde bestaande uit ongeveer 37 m2 koppelstones moet vervangen worden door nieuw materiaal. Hiervoor wordt gedacht aan beton tegels welke geschikt zijn voor een oprit. Huidige opsluiting met waalformaat stenen moet vervangen worden door opsluitbanden. Het huidige verloop met bogen aan de zijkanten moet aan één zijde zoveel mogelijk gehandhaafd worden i.v.m. manoeuvreren met aan zijkant gestalde caravan. De in dit deel aanwezige drainage put moet gehandhaafd worden. Bestratingsmateriaal terras aan achterzijde ongeveer 14 m2 bestaande uit siergrindtegels 40 x 40 cm worden mogelijk vervangen door een 60 x 60 cm siertegel welke nog niet uitgezocht is. Opsluiting aan zijkanten met aanwezige bandpalisades. Opsluiting aan tuinzijde met nieuwe opsluitbanden. Bestratingsmateriaal aan de zijkant bestaande uit betontegels 60 x 40 cm en 30 x 30 cm wordt opnieuw gebruikt. Hierbij moeten een paar kapotte tegels vervangen worden. Aan zijkant tegen hek moet een nieuwe opsluiting aangebracht worden i.v.m. ontstaan hoogteverschil. Aan de zijkant staat een schuurtje waar de bestrating onder door loopt. In overleg kan dit schuurtje voorafgaand aan de werkzaamheden iets omhoog gezet worden op een paar blokken. In het gazon bevindt zich een gemetselde stenen voet voor een droogmolen. Indien mogelijk moet deze gehandhaafd worden. In overleg kan deze voorafgaand aan de werkzaamheden verwijderd worden. De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit alles wat nodig is om de complete tuin inclusief bestrating op te hogen.

Drainage onder het gazon aanleggen

Ons gazon in de achtertuin (ongeveer 35 x 12 meter) is te nat en er blijft zoveel water op staan dat grasmaaien probleem is en het gazon kapot gaat. De achtertuin (zie overzichtsfoto tuin) bevat kleigrond met daaronder vermoedelijk een leemlaag. Dit veroorzaakt het probleem. De borders om het gazon heen liggen hoger dus dat blijft droog. We opteren voor een duurzame oplossing en komen graag in contact met een hovenier die ervaring heeft met de aanleg van drainage. Ook besteden we het graafwerk graag uit.

Gehele tuin ontwerpen en aanleggen

Wij zouden graag onze tuin willen ontwerpen en aanleggen. Het gaat hier om een nieuwbouw hoek-woning. De tuin is gelegen op noord-oost. De grote van de tuin is circa 12 x 9 meter. Wij willen een tuin met de volgende wensen: - Gazon van ongeveer 4 x 6 meter; - Grotendeels betegeld, terras; - Verhoogde bloembakken; - Betegeld pad; - Sierboom midden in de tuin; - Drainage systeem, tuin loop schuin af; - Stroom kabel naar achterkant van de tuin ten behoeve van stroompunt voor de veranda; - Veranda; - Kleine fontein. Graag ontvangen wij van u een offerte. Wij willen de tuin eerst ontworpen hebben waarna de uitvoering besproken kan worden.

Drainage aanleggen en egaliseren

We willen graag een drainage voorzien in onze tuin als ook het egaliseren van de tuin tbv aanleg gazon en beplanting. Graag ook een besproeingsinstllatie met grondpomp. Het betreft een tuin van circa 500 m2 (excl woonoppervlakte)

Drainage aanleggen of tuintje ophogen

Wij hebben een kleine tuin van ongeveer 36 m² die bij forse regenval blank komt te staan. We hebben er een klein gazon en 2 terrassen. We willen laten bekijken hoe dit kan worden opgelost. Misschien kan er een drainage worden aangelegd of anders moet de tuin worden opgehoogd. We laten het hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Drainage aanleggen

Wij wonen aan de dijk en onze achtertuin heeft kleigrond. Ons gazon is op sommige plekken erg zacht en er ontstaat vaak een plas water na geregend te hebben. Wat kost een drainage aanleggen? Het gazon is ongeveer 450 m2. Gaat dit per m2?

Grasveld renoveren en zo nodig drainage aanbrengen

Ons grasveld is kleddernat. Afgelopen zomer heb ik het met graszoden opnieuw aangelegd, maar het gras is verdwenen en modder kwam er voor in de plaats. De ondergrond is zwarte klei. Het grondwater bevindt zich op ca 90 centimeter diepte. Kunt u het gazon (2 x 6 meter) opnieuw aanleggen met een garantie dat het blijvend is? Graag siergras. Indien u denkt de klei deels te moeten vervangen door zand/humus en daarna frezen voldoende is dan zie ik graag een offerte tegemoet. Indien aanleg van drainage noodzakelijk is dan zou dat prima kunnen, omdat er een put naar het riool op 2 meter van het gazon ligt (zie foto). Graag een offerte. Indien de aanleg van gaten naar diepere lagen de oplossing is dan daarvan graag een offerte.

Drainage in de voortuin aanleggen

De tuin is verzakt, er blijft water staan op het gazon. Er moeten 2 drainage buizen van ongeveer 100 meter ingegraven of gelegd worden.

Drainage aanleggen in bestaand gazon

Drainage aanleg in bestaand gazon met pompput en afvoer naar sloot. Met minigraver uitgraven, grind erin en drainagebuizen naar pompput met overloop naar sloot. 10 Keer een drainage van 10 meter.