Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Drainage aanleggen in weiland? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: drainage aanleggen in weiland. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: drainage aanleggen in weiland

Drainage aanleggen en bestraten

In onze tuin staat regelmatig water. We willen een drainage laten doen en bestraten. Onze tuin is ongeveer 100m2. Met vriendelijke groeten.

Drainage in de achtertuin aanbrengen

Ik en eventueel mijn buren (afhankelijk van de kosten) willen een drainage systeem laten aanleggen, voordat we een schutting plaatsen op de grens. De tuin van mij is 19 m2 (naast een veranda van 21 m2) , die van de buren 40 m2. Ik vermoed dat er een laag water-ondoordringbare klei moet worden afgegraven, en een nieuwe laag moet worden gestort. Graag de prijs voor mij en de buren apart vermelden, want dat bepaalt mede of de buren meedoen. Mijn regenpijp is langs de veranda enigszins moeilijk te bereiken (zit aan de kant van de andere buren), die van de buren prima. Eventueel een indicatie voor de kosten van het plaatsen van een schutting, indien mogelijk.

Drainage in een aangelegde tuin aanleggen

De totale tuin is ongeveer 100 m2 groot. Daar wij vaak last hebben van water wil ik graag een drainage laten aanleggen. Hiervoor maak ik graag een afspraak met de vakman om te laten beoordelen wat de kosten en de mogelijkheden zijn hiervoor.

Drainage aanleggen in achtertuin

Mijn tuin staat geregeld onder water. Ik zou graag een afspraak willen maken voor een offerte voor het plaatsen/vervangen van de drainage.

Drainage en gras plaatsen

Drainage en nieuw gras aanleggen in mijn tuin van circa 350 m2. Het werk moet absoluut voor april klaar zijn.

Drainage onder het gras aanleggen

Op ons gras blijft nadat het geregent heeft veel water op liggen. Daardoor is spelen op het gras niet mogelijk. Wij hebben zelf een paar gaten gemaakt met een grondboor maar moeten die nog wel dicht maken. Maar nu zie ik in die gaten al heel veel water staan wat dus ook niet wegloopt. Ik weet niet wat ik er nog aan moet doen om straks weer een mooi gras oppervlakte te krijgen zonder dat dit me heel veel gaat kosten. Hopelijk hebben jullie de oplossing! Ik zal er een foto bij doen.

Drainage om woningen aanleggen

Drainage aanleggen om 2 onder een kap woningen heen. Afmeting ongeveer 50 / 60 meter.

Drainage aanleggen en tuin ophogen

Ik zou graag een offerte willen voor het aanleggen van drainage van hemelwater in de achtertuin. De goten komen nu op een bepaald punt in de tuin terecht en daar staat het altijd blank. Verder zou ik de achtertuin en voortuin graag willen ophogen. De tuin zal ongeveer 100 m2. We halen zelf de tuin leeg en bouwen deze ook zelf weer op.

Nieuwbouwtuin aanleggen

Na het afgraven de tuin aanleggen inclusief drainage. Hebben al wel een beetje een idee hoe en wat. Tegels nog geen idee van, hebben hier uw hulp bij nodig.

Drainage in de gehele tuin aanleggen

Geheel de tuin word bestraat(doen ik zelf). Uitgraven en Drainage aanleggen in de achtertuin ongeveer 45 m2. En weer aanvullen met straatzand.