Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Drainage aanleggen in een weiland? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: drainage aanleggen in een weiland. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: drainage aanleggen in een weiland

Tuin ontwerp en aanleg

Ik zou graag een een tuin van ongeveer 275 m2 laten ontwerpen en aanleggen voor mijn nieuwbouwwoning. Ik wil graag elementen als een grasveld, drainage, bestrating, haag en beplanting.

Drainage aanleggen voor bestaand kunstgras afmetingen 3x7 meter

Voor een bestaand kunstgrasveld drainage aanleggen. Afmetingen zijn 3 x 7 meter. Alleen als het kunstgrasveld in goede staat behouden blijft.

Drainage aanleggen weiland

Weiland 7000 m2 drainage aanleggen, Ik heb op dit nog geen idee wat voor drainage het beste past bij mijn stuk land, ik zou graag geïnformeerd willen worden door een vakman.

Tuin aanleggen

Tuin (opnieuw) betegelen. Twee bloemenbakken realiseren. Verlichting in de tegels aanleggen. In de bijlage heb ik een zit element met bloemenbakken toegevoegd die wij graag zouden willen laten maken. Wij laten de schutting en schuur staan. Onze tuin is al betegeld en de verlichting in de tegels bestaat al. Drainage bestaat ook al. Tuin is ongeveer 30 m2 groot. Ik stel het wel op prijs als U komt kijken om vervolgens een offerte uit te brengen. De nieuwe tegels regel ik zelf, graag zou ik wel willen dat de vakman de oude tegels verwijderd en afvoert.

Ontwerp en aanleg nieuwe tuin

Het gaat om een stadstuin in Amsterdam Oost van 40m2 op het noorden (veel vocht en schaduw) waar we een stukje terras (vlonder of stenen) willen laten aanleggen (nu verzakte tegels) en oud kunstgras willen vervangen door zoden of nieuw kunstgras (met drainage?). Rondom nieuwe planten, zoveel mogelijk groen en bloei, bestand tegen 2 peuters.Verzoek om overleg en offerte voor ontwerp en aanleg.

Drainage aanleggen weiland

Ik wil een drainage aan laten leggen in een weiland. Afm ca 60 × 30 mtr

Achtertuin vernieuwen: leeg halen, ontwerp tuin maken, schutting plaatsen

Ik wil graag mijn achtertuin vernieuwen, het gaat om: - leeghalen huidige tuin, incl schutting - ontwerp maken nieuwe tuin - nieuwe schutting plaatsen (Douglas) - drainage al aanwezig, alleen opnieuw aansluiten - opnieuw bestraten op basis ontwerp - Beplanting doen we zelf. - Elektriciteit aanleggen doen we zelf. oppervlakte? De schutting aan de linkerkant is 9 m. De schutting aan de achterzijde is 8,5 m. Rechter stuk vanuit het huis is rond 3.80 m. Voor de totale oppervlakte moet er links nog 2 m bij gerekend worden voor de garage. Breedte huis is 6 m. Er zijn geen poorten. Locatie toegankelijk? Er is een garage, materiaal kan hier doorheen naar de tuin worden gebracht.

Drainage tuin

Bij ons nieuwbouwhuis is de grond rondom al tot ongeveer 30 cm afgegraven. Graag wil ik een drainagebuis rondom aanleggen omdat wij een laag punt zijn in de omgeving. De woonoppervlakte is 88 m2. Het betreft een vrijstaande woning, goed toegankelijk.

Drainage aanleggen in een grote achtertuin

Ik zoek een hovenier die een drainagesysteem kan realiseren in mijn achtertuin. Ik heb een tuin van ongeveer 24 bij 12 meter. Bij regen heb ik erg veel water en natte plekken in de tuin. Momenteel alles eruit gehaald en klaar om er iets aan te doen.

Drainage advies / aanleggen voor een tuinderij

Ik heb een tuinderij en er is een gedeelte van ons land waar het water niet goed wegloopt en dat vaak onder water staat. Wij zijn erover aan het nadenken om hier drainage te plaatsen. Voor zover ik kan inschatten zouden drie buizen van 20 meter (5 meter uit elkaar) het gebied bestrijken, en die zouden kunnen uitkomen op 1 buis van 30 a 40 meter die uitkomt op een sloot. Het gehele deel wat gedraineerd moet worden is ongeveer 15 x 20 meter. Een deel is in een polytunnel kas, een deel zijn groente bedden (deze zijn best oké) en een deel is gras. De grond is van klei. Is het mogelijk hiervoor een offerte aan te vragen? Is het handig als we eerst een afspraak maken zodat u de situatie kunt bekijken? Graag zou ik de klus nog in januari willen laten uitvoeren.