Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Drainage aanbrengen in delen van de achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: drainage aanbrengen in delen van de achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: drainage aanbrengen in delen van de achtertuin

Drainage in de achtertuin aanbrengen

Gras in de achtertuin is zeer nat, omdat er niet genoeg afvoer mogelijkheden zijn voor het water. Het gaat om ongeveer 150 vierkante meter.

Drainage aanbrengen in delen van de achtertuin

Wij hebben een achtertuin van ongeveer 30 bij 20 meter. Op sommige plekken van de tuin zitten hele natte stukken. Wij zouden graag willen weten wat de mogelijkheden zijn van drainage voor deze delen.

Drainage onder kunstgras aanbrengen

Het water op onze kunstgras gaat niet snel genoeg weg waardoor deze na een hevige regenbui een dag onder water staat. Dit wil ik graag opgelost hebben. Ik wil graag weten wat jullie kunnen doen en wat het gaat kosten. Het is een stuk van 8 x 4 meter. Zie foto.

Drainage rondom de dijkwoning aanbrengen

Ons onderhuis staat door hevige waterval een stukje blank mogelijk door drainage dat dit te voorkomen is? De tuin is ongeveer 4 bij 5 meter groot. Graag maken wij een afspraak om de situatie te laten bekijken en advies te ontvangen.

Drainage rondom woning aanbrengen

In verband met het water in de kruipruimte, hoge grondwaterstand, willen we het huis rondom voorzien van drainage, vervolgens afvoeren naar sloot. Hiervoor is een pomp en pompput nodig. Het vrijstaande huis is circa 60 meter in omtrek.

Kleigrond afgraven en drainage aanleggen

Omdat wateroverlast een groot probleem is moet het volgende gebeuren: Afgraven kleigrond: het betreft een 24 m2 stuk kleigrond waar zo'n 15 cm afgegraven en afgevoerd moet worden ter bevordering van de drainage. Vervolgens een zandbed van breker- of lavazand aanbrengen en egaliseren van zo'n 13 cm hoogte. Resterende 2 cm moet worden gereserveerd voor de foam dempingsplaat die als onderlaag voor het bestaande kunstgras zal dienen, deze zal worden bevestigd met kunstgrashaken, vervolgens mag het kunstgras (6 x 4 meter) er weer netjes op. Zowel dempingsplaat als haken zijn aanwezig. Daarnaast zal een drainage oplossing bedacht moeten worden om het naastliggende terras (ook zo'n 24 m2 met voegmortel). Aangezien een aansluiting op het riool lastig wordt, aangezien leidingen onder een keramisch terras moet komen en dus tegels verwijderd moeten worden, is het wellicht een idee om te werken met Hydrorock infiltratieblokken of iets dergelijks, of wellicht hebben jullie andere ander plan. Een second opinion is welkom in ieder geval. Op de foto's is te zien dat er al al wel roosters liggen en dat er al uitsparingen gemaakt zijn in de tegels, de roosters doen echter nog niets en zijn niet aangesloten op wat dan ook. Mocht er daarna ook specialisme aanwezig zijn in het herstellen van losliggende keramische tegels dan houden we ons hiervoor ook aanbevolen.

Tuin afgraven, drainagesysteem aanbrengen en ophogen

Het betreft de achtertuin van 65 m2. Hier dient de grond te worden afgegraven en een drainage systeem geplaatst. Daarna zal het moeten worden opgehoogd en geëgaliseerd zodat wij het kunnen laten bestraten door derden. De tuin is redelijk bereikbaar.

Drainage om het huis aanleggen

Drainage rondom het huis aanbrengen. Ook de bodem afgraven voor een oprit en het terras. De oprit is 10 x 3,5 meter. De diepte van de tuin naar een afwaterpunt is 20 meter. De afmeting van de woning is 12 x 8 meter. De bestrating ga ik zelf leggen.

Drainage in de tuin laten aanbrengen

Ik heb een tuin op veengrond. Nu heb ik een probleem met veel water wat niet weg kan. Alle bomen en struiken gaan dood dus wat kan je hieraan doen? De tuin is rond de 900 m2. Er staan twee zomerhuizen op en er is een terras. Waar drainage aangebracht moet worden, zal zo'n 500 m2 zijn.

Drainage in de achtertuin aan laten leggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een drainage in onze achtertuin van ongeveer 35 x 40 meter. Achter in onze tuin ligt een sloot waar de drainage buis naartoe kan worden afgevoerd. Onze tuin (gras) is erg drassig en is voornamelijk zand / veengrond waardoor het gras slecht wil groeien en er veel onkruid in zit. Daarom willen we na de drainage tevens de tuin opnieuw om laten spitten en nieuw gras laten zaaien.

Partners

Partners van Casius