Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douglas schutting monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douglas schutting monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douglas schutting monteren

Schutting vernieuwen in de achtertuin

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. Het gaat om een lengte van 5,3 meter, inclusief poort. Hiervoor heb ik de Douglas schutting 180 x 180 cm en bijbehorende poort besteld. Graag wil ik ook een slot op de poort laten zetten, zodat deze van buitenaf gesloten kan worden. Graag zou ik de oude schutting laten verwijderen en afvoeren. Deze klus kan vanaf 22 maart uitgevoerd worden.

Grenen of Douglas houten schutting plaatsen

In de tuin moet een schutting worden geplaatst van 8,50 meter bestaande uit 21-planks grenen of douglas houten schuttingdelen en -palen. In de offerte verwacht ik dat alle kosten worden meegenomen: zowel het plaatsen van de schutting, levering van de materialen en materiaalkosten als ook het afvoeren van afval en restproducten.

Schutting van glad beton antraciet met Douglas schermen

Het betreft het leveren en plaatsen van 29 meter hout-beton schutting met glad antraciet beton en Douglas schermen. De hoogte zal 2 meter worden. Daarnaast moet er een poortdeur geplaatst worden met RVS beslag en een slot. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin bij de hoek woning is goed bereikbaar. Er zijn 3 hoeken die niet haaks lopen, hier kunnen wellicht geen sleufpalen gebruikt worden.

Schutting en palen laten plaatsen

Ik wil 2 rijen van Douglas houten schuttingpanelen laten plaatsen aan weerszijde van mijn achtertuin met betonnen palen. Beide kanten zijn 10,5 meter. Dit maakt dat het schutting deel (de laatste) nog wel op maat gezaagd moet worden, zodat deze aansluit op de schuur.

Schutting met Douglas of hardhout plaatsen

Graag zouden mijn buren en ik een globale offerte willen ontvangen voor een hout/beton schutting van 6 meter lang. Met verticale latten liefst Douglas- of hardhout. Met betonnen palen en onderplaten. Graag met een leisteen reliëf. Met een hoogte tussen 150-180 cm met een half scherm met metalen vlecht over de gehele hoogte.Materialen zijn niet in ons bezit en zouden we dus via jullie willen aanschaffen.

Schutting van Zweedse rabatdelen plaatsen

Meneer/mevrouw. In juni hoop ik mijn tuin te verbouwen, en nu wou ik ook nieuwe schuttingen plaatsen. Ik wou u vragen om een offerte op te maken voor een SCHUTTING MET ZWEEDS RABAT AAN BEIDE ZIJDEN, VAN BLANK DOUGLAS HOUT. Ik hoopte hier zwarte/antraciet betonnen palen tussen te plaatsen, met een betonnen opstaande rand onderaan. Ook zullen er 2 poortdeuren nodig zijn. Een afdek plank op de schutting zou een fijne extra optie zijn De lengtes die ik graag wil zijn: - 1 schutting tussen schuur en huis van 750 cm - 1 schutting aan het huis van 360 cm - 1 schutting tussen de mijn schuur en de schuur van de buurman , 355 cm lang met daarin 2 poortdeuren. Beide deuren graag aan de buitenzijdes. In het midden graag een paal. -1 schutting van 300 cm, haaks op de schutting van de 2 poortdeuren (dus bevestigd aan de paal in het midden) Ik wou u vragen om bij de offerte een prijs inclusief en exclusief plaatsing te geven.

Schutting vervangen en oude verwijderen

De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er een nieuwe schutting geplaatst worden over de lengte van totaal 27 meter waar 1 houten deur in moet komen. De hoogte zal 2 meter moeten worden. De schutting zal een betonnen onderkant en betonnen palen krijgen met Douglas/midden Europees grenen dubbel rabat of overhangend rabat. De tuin is goed bereikbaar. De buren willen zelfde schutting als prijs goed is voor hen, kunt u dit separaat offreren voor hen?

Schutting vervangen en plaatsen

Vanwege stormschade moet onze al oude schutting van 11,75 meter vervangen worden. Wij wachten nog wel op eventuele verzekering afwikkeling. Wij opteren voor zowel beton en douglas hout, alsmede composiet. De klus betreft inclusief plaatsen en all- inclusive kosten. Totale hoogte van de schutting mag maximaal 1.80 meter zijn.

Schutting vervangen

Het betreft een afscheiding van 2 woningen,voorzien van een schutting in de vorm van de letter T. De benodigdheden zijn: 10 schuttingdelen en 2 toegangsdeuren gemaakt van composiet of Douglas hout. Deurbeslag gaarne met R.V. S uitvoering en cilinderslot. We zouden dit graag laten plaatsen en waarbij het oude materiaal wordt verwijderd en afgevoerd.

Schuttingdelen en schuttingpalen plaatsen

In de achtertuin dienen er 6 schuttingsdelen en 7 palen geplaatst te worden. Dit mag van Douglas hout zijn. Eventueel wil ik 2 korven gevuld met grind laten plaatsen. De tuin is goed bereikbaar en de oude schutting dienen eventueel te worden afgevoerd. De offerte zal ingediend moeten worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman het werk uit te voeren.

Partners

Partners van Casius