Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douglas schutting monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douglas schutting monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douglas schutting monteren

Douglas schutting monteren

Wij willen een nieuwe Douglas houtschutting met antraciet betonpalen. Het gaan om 23 meter met een poort van 1 meter. Graag verneem ik ook of jullie de oude schutting voorzien van hedra verwijderen. De tuin is makkelijk te bereiken.

Schuttingen plaatsen aan beide tuinkanten

Wij willen onze tuin gaan renoveren in de eerste/tweede week van november. Wij willen onder andere een nieuwe schutting plaatsen, omdat onze huidige houten schutting aan vervanging toe is. Het betreft 2 kanten (zij- en achterkant) van een hoekhuis. De schutting gedeeld met de buren is nog prima. De zijkant is 9,45m lang, en de achterkant is 1,95m lang. In de huidige situatie zit de deur naar onze tuin aan de lange zijwand (in het midden). Deze deur willen wij naar de achterkant verplaatsen (naast de schuur), de foto's verduidelijken de situatie. We willen graag de schutting bestaande uit de 20cm basis van beton, en daarop de schutting van geïmpregneerd hout (2 meter totale hoogte). Wij zijn gebonden aan de volgende data: 8-12 november. Nu gaat onze voorkeur uit om de schutting te plaatsen op 8 of 9 november. Daarom de volgende vragen: - Is het voor U mogelijk deze data te hanteren? - Kunt U ons een offerte sturen voor een schutting van hardhout en daarnaast ook voor een Lariks-Douglas hout schutting. - Kunt U bevestigen dat dit de prijs zal zijn voor de schutting met deur die op slot kan (met sleutel), en plaatsen inclusief. - Is het mogelijk om arbeidskracht te huren, wanneer wij zelf de schutting aanleveren? Hoeveel zou dat per uur zijn?

Betonpalen met Douglas schutting plaatsen

Beschrijving Hout/beton schuttingsysteem: 1. Scherm Douglas hout 2. Betonpalen antraciet 12 x 12 systeem 3. Betonplaten antraciet glad 4. 2x Poort b x h = 100 x 190 cm incl. Cilinderslot met sleutels Situatiebeschrijving 1; tussenscheiding huisnummer 6 en 8 Hout/beton schutting systeem van totaal 11,00 meter met 2 delen schanskorf inclusief vulling. Situatiebeschrijving 2; achterkant huisnummer 6 Hout/beton schutting systeem van totaal 2,25 meter met daarin een poort van 100 cm breed Situatiebeschrijving 3; achterkant huisnummer 8 Hout/beton schutting systeem van totaal 2,25 meter met daarin een poort van 100 cm breed Situatiebeschrijving 4; tussenscheiding huisnummer 8 en 10 Antraciet Rabbat schutting van totaal 11,00 met antraciet palen Plaatsen jullie ook schanskorven? In dat geval graag een 2e offerte/meerprijs willen ontvangen indien in situatiebeschrijving 1 2 gevulde schanskorven geplaatst worden. Tevens graag een foto hoe de schutting eruit zou komen te zien.

Schuttingen en deur leveren en plaatsen

Wat zijn de kosten voor het leveren en plaatsen van een Douglas schutting met 23 planken met betonnen palen en betonnen onderplaat. De lengte zal 6,40 meter moeten worden. Het betreft een recht stuk tussen 2 stenen schuren en is goed bereikbaar.

Schutting in de achtertuin plaatsen

Achtertuin schutting plaatsen. Gaat om 12 m lengte, Douglas schutting 180 x 180. In de 12 meter graag 2x Trellis verwerken Antraciet betonnen palen en antraciet betonnen onderplaten. Materiaal kan eventueel zelf besteld worden.

Schutting met poortdeur plaatsen

Wij willen onze schutting gaan vervangen en zullen de oude schutting zelf verwijderen en afvoeren. We willen er daarna een schutting van 4 en 17 meter en een poortdeur laten plaatsen. We willen hardhouten palen en een gepotdekselde schutting van Zweeds rabat (Douglas hout). De betimmering moet aan 1 zijde worden geplaatst. We ontvangen hiervoor graag een offerte van bedrijven die hiervoor op korte termijn tijd hebben. We hebben een voorkeur voor het plaatsen van de schutting op dinsdag 19 september. De materialen mogen ook geleverd worden.

Plaatsen van 4x 8,5 meter beton/houtschutting

Lezer, Ik stuur namens een compleet rijtje van nieuwbouwwoningen om een aanvraag te doen van een offerte. Het gaat om beton/hout schutting zie bijlage voor hoe het moet worden. Het zijn antraciet betonpalen en Douglas hout schermen 19 planks en afdeklat bovenop. Graag zouden wij willen weten wat dit inclusief plaatsen gaat kosten en in welk tijdsbestek dit gerealiseerd kan worden. Het gaat om 4 x 8,5 meter. Graag zien wij u offerte via de email tegemoet zodat we kunnen bespreken onderling. Alvast bedankt voor reactie. Met vriendelijke groet,

Schutting plaatsen

Strekkende meter is 10,5 m, oude schutting verwijderen en plaatsen nieuwe schutting. Tenminste 180 cm hoog. Optioneel is afvoeren van de oude schutting, dit ligt aan de meerprijs. Verschillende opties: -Bamboe (donker van kleur, iets dikker formaat) Of -Douglas/lariks met betonpalen

Schutting van Douglas schaaldelen plaatsen

Ik wil een schutting van 22 meter vervangen. Dit moet ook met houten palen gedaan worden en niet met beton.

Schutting vervangen

4 beschutting delen plaatsen, Douglas hout (15-16 mm) met hardhouten palen. Incl. Afvoeren van de oude schutting.