Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deels dode boom kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deels dode boom kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deels dode boom kappen

Deels dode boom kappen

De boom is deels dood en deze moet gekapt worden. Deze moet er echt uit omdat we bang zijn dat hij op het huis gaat vallen. De vraag is dan ook wat de kosten gaan zijn. Graag zou ik hier een offerte van willen. De meter is 15-20 meter hoog. De vakman mag het puin afvoeren.

Dode hulstboom verwijderen

Dode hulstboom verwijderen. Stronk kan blijven. Boom is ongeveer 10 meter hoog. Tuin is bereikbaar door grote poort achterin de tuin, waar ook geparkeerd kan worden. Kapvergunning stadsdeel zuid Amsterdam is verleend zonder herplantplicht.

Dode boom verwijderen in tuin

Het gaat om het verwijderen van de dode apebroodboom uit de voortuin, inclusief het verwijderen van de stronk. Wij willen er t.z.t. een andere boom neerzetten.

Dode wilg kappen

Dode wilg kappen, die vol zit met klimop. Boom stronk mag 3 - 5 meter laten staan.

Dode Kersenboom verwijderen

Ik wil een kersenboom, die van binnenuit lijkt te verrotten, omzagen. Deze zit in de achtertuin. De boom is boven de 6 meter. Ik heb een achterom. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Dode sparachtige boom kappen

We hebben een dode sparachtige boom in onze voortuin staan van ongeveer 10 meter hoog en met een omtrek van 160 cm (op 130 meter hoogte). De wortel mag in de grond blijven in verband met leidingen en het riool. De voortuin is redelijk vrij om te kunnen werken. Qua aan en afvoer van materialen is een zaterdagochtend het rustigst. Vergunning is aangevraagd. Het is een drukke weg, dus er is geen parkeergelegenheid. Ik heb een tuin waar nu houtsnippers liggen en een terras.

Boom kappen en verwijderen

Het verwijderen van een dode boom

Dode boom kappen en verwijderen

In de tuin staat een boom die helaas niet meer leeft. Ik wil deze graag laten kappen. Ik heb tot nu nog geen vergunning aangevraagd

Oude perenboom laten snoeien

In onze voortuin staat een oude (stoof)peren boom, welke we graag willen laten onderhouden. Mijn (leken) schatting is dat de boom al meer dan 80 jaar oud is, en ongeveer 5 meter hoog (huis is uit 1936). Er zitten hier en daar flinke dode takken aan, maar ook wat jonge scheuten. Hij begint net knoppen te vormen voor de lente. Onze buren gaven aan dat de vruchten inmiddels niet meer van goede kwaliteit lijken te zijn. Graag ontvang ik een offerte voor het snoeien en advies wat nodig is de boom gezond te maken/houden.

Dode boom kappen

Deze boom is dood en moet weg. De omtrek is gemeten op 2 meter hoogte 4 meter. Wat kost het om deze boom weg te halen? Het hout willen we in verband met een houtkachel zelf houden.