Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Coniferen snoeien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: coniferen snoeien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: coniferen snoeien

Coniferen snoeien

Graag ontvang een offerte om mijn coniferen te laten snoeien. De totale lengte van alle coniferen is ongeveer 8 meter.

Haag snoeien

Snoeien coniferen haag rond 6 meter lang, wat zijn de kosten en wanneer kan dit worden gedaan?

Coniferen snoeien

Graag wil ik een prijsopgave van het snoeien van onze coniferen haag. Het gaat over een haag met een lengte van 26 meter en een hoogte van 6 meter. Graag aftoppen en snoeien inclusief het afvoeren van het afval.

Coniferen snoeien en afvoeren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het terugsnoeien van mijn coniferen en het afvoeren van het materiaal. Ze zijn ongeveer 5 meter hoog en 2 meter breed (strook van 5 meter). Goed bereikbaar.

Coniferen snoeien

Ik wil twee coniferen laten snoeien in de achtertuin. Het zijn coniferen met uitlopers, dus flink wat stammetjes/takken. Er moet ongeveer 1,5 m af. Achtertuin is bereikbaar via gangetje. Takken moeten ook afgevoerd worden.

Coniferen op stam snoeien

In de achtertuin staan 10 grote coniferen op stam. Deze bomen staan naast elkaar en zijn ongeveer 6 meter hoog. De bomen dienen te moeten worden gesnoeid en getopt. De tuin is goed bereikbaar.

Coniferen snoeien en uitdunnen

Mijn coniferen moeten gesnoeid worden en uitgedund. Plus minus 10 meter

Jaarlijks onderhoud aan coniferenhaag

De Coniferen haag is ongeveer 25 M1 en ruim 2 meter hoog. Graag zou ik 2 x per jaar onderhoud aan de haag laten uitvoeren, dus snoeien, voeding, aanvullen grond etc... en afvoeren ( snoei) afval.

Laurierstruiken snoeien

Snoeien van 3 laurier struiken, 2 coniferen en 2 grote ronde bollen op stam. Graag iemand in de buurt van Rotterdam-Oost. Het gaat om de voor- en achtertuin. Graag ook een beetje klimop weghalen. Klus kan door het huis heen gebeuren. Ik kan ook meehelpen met afvoeren van materiaal.

Coniferen flink terug snoeien

Wij hebben een stuk of 8 flink grote coniferen. Deze zijn vrij breed aan onze kant en ongelijk. De bomen zijn ons een doorn in het oog omdat ze ons inziens veel te groot zijn geworden! Wij hopen dan ook dat jullie ze flink kunnen terugsnoeien en voor het eerst sinds jaren kunnen genieten van onze bomen. Wij hebben ze elk jaar twee keer gesnoeid maar de vorige eigenaar heeft er weinig aan gedaan helaas. Al het puin dient vervolgens afgevoerd te worden.