Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Coniferen rooien en schutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: coniferen rooien en schutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: coniferen rooien en schutting plaatsen

Grote conifeer rooien en afvoeren

Graag een offerte voor het rooien een afvoeren van 3 coniferen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De coniferen zijn ongeveer 8 meter hoog. De achtertuin is lastig toegankelijk. Er is wel een brandgang. Tuin is 5 bij 12 vierkante meter.

Coniferen rooien

Ongeveer 11 jaar geleden zijn er coniferen van 1.30 meter geplaatst. Deze zijn inmiddels 6 meter hoog geworden en totaal 20 meter lang. Graag wil ik de coniferen laten rooien en afvoeren. Naast de bomen is een grasveld aanwezig waardoor de bomen goed bereikbaar zijn.

Coniferen rooien en schutting plaatsen

Wij willen een coniferen haag van 18 meter lang en 3 meter hoog aan de wegkant, goed bereikbaar met machine verwijderen. Bovendien willen wij uit onze tuin 3 andere coniferen (3 meter hoog) en een struik laten verwijderen (op moment dat de coniferen haag (18 meter) is verwijderd, kan de rest natuurlijk ook goed te benaderen zijn; de tuin ligt dan open). Op de plek van de haag moet daarna een schutting komen met 21 plankdelen (2 laags) eventueel een betonnen onderschot.

Hoge coniferen met stronk en al rooien

Zes a zeven hoge coniferen op rij, circa 6 a 7 meter, rooien in achtertuin van huis. De tuin is via de achterkant bereikbaar, ongeveer 10 meter vanaf straat. Tevens stronken verwijderen!

Vervangen van coniferen op erfscheiding

Ik wil de coniferen op de erfscheiding vervangen. De haag is nu 2 meter hoog en ruim 1 meter breed. In de voortuin gaat het om circa 6 meter, in de achtertuin circa 10 meter. De oude coniferen rooien en afvoeren en nieuwe planten. De nieuwe coniferen moeten minimaal 1.80 meter hoog zijn en direct een dichte haag vormen. Het type moet smal blijven en langzaam groeien. De achtertuin is bereikbaar via een smalle pad langs het huis. Een meter of 15 vanaf de straat.

Coniferenhaag laten rooien

Heg bij vrijstaande woning met voldoende ruimte aan beide zijden (2 en 3 meter). Of heg laten afvoeren of ver hakselen indien mogelijk. Wortels afvoeren. Verharde ondergrond om heg te kunnen rooien. Heg bestaat voor 2/3 uit thuja coniferen en 1/3 uit blauwspar. Lengte 27 meter.

Coniferen rooien en afvoeren

In onze achtertuin wil ik een rij coniferen, ca 12 stuks van ongeveer 5 meter hoog laten rooien en afvoeren. Het is via openbaar terrein goed bereikbaar.

Bomen uit de voortuin rooien

In voortuin staan 2 coniferen van circa 8 meter hoog. Beide bomen moeten worden verwijderd. De stam en wortels moeten worden gefreesd. De bomen staan vlak naast het voetpad waaronder de riolering loopt. Enige voorzichtigheid is dus wel van belang om geen schade aan de riolering toe te brengen. Is er een vergunning voor nodig? Zo ja, zou u die kunnen verzorgen?

Coniferenhaag rooien en afvoeren

In onze tuin staat een rij coniferen van 12 meter lang en ongeveer 2,5 meter hoog, die ik graag met wortel en al wil laten verwijderen. Daarna moet al het afval worden afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Coniferenhaag rooien

Coniferenhaag verwijderen: in totaal 26 meter coniferen rooien. Ze worden op 1 meter hoogte afgezaagd, tenzij dat voor u niet handig is. Alles wordt door ons afgevoerd. Er is een vrije achterom en de ruimte tussen de tuinen (voor machine) is 1,5 meter.