Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Coniferen haag snoeien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: coniferen haag snoeien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: coniferen haag snoeien

Coniferen haag rondom het huis laten scheren

Wij hebben rondom ons huis een coniferen haag met een hoogte van 3.25 mtr. De totale lengte is 4 x 22 mtr.

Tuinonderhoud coniferen snoeien

Wij hebben een coniferenhaag welke dit voorjaar moet worden gesnoeid. Omvang is zes meter lang en vier meter hoog. Er is geen achterom. De locatie is toegankelijk via de woning. Graag een schatting van de kosten.

Coniferen verwijderen, afvoeren en nieuwe coniferen planten

Ik heb in mijn tuin een 30 jaar oude coniferenhaag die moet worden verwijderd. Het gaat in totaal om ca. 40 meter. De haag staat deels (15 meter) langs de straat en is makkelijk toegankelijk. De rest (19 meter) van de haag is erfafscheiding met de buurman en nog 6 meter vanaf de straat naar ons woonhuis. We willen voor ca. 28 meter nieuwe coniferen (goede soort) van 2,00-2,25 meter hoog vanwege privacy redenen. De rest (12 meter) wordt een schutting. Graag de oude coniferen direct afvoeren.

Coniferen haag snoeien

Betreft het snoeien van coniferen haag, circa 6 meter lang, de hoogte en de breedte zijn uitgelopen. Deels zelf gesnoeid maar willen het verder professioneel laten doen. Hopelijk kan dit op korte termijn.

Coniferenhaag verwijderen en plaatsen schutting

De coniferen haag erfafscheiding is 10 meter lang en deze zou ik van de carport willen laten verwijderen en vervangen voor een schutting met gaaspanelen. Gaaspanelen moeten tijdelijk zicht dicht gemaakt worden bijvoorbeeld met bamboematten. Aanplanten buitenzijde bamboematten met hedera (klimop). Timing van het verwijderen van de coniferen: als de palen in de grond kunnen hoeven de wortels er niet in het geheel uit, als het een en ander tot op maaiveldhoogte glad is. Graag opnemen in de offerte de afvoer van de oude coniferen en leveren en plaatsen van de schutting. Leveren en planten hedera eventueel optioneel opgeven. Hoogte carport hemelwaterafvoergoot is 2.40 meter, de hoogte van de schutting is ongeveer 2.20 meter. Graag een offerte voor de totale kosten.

Tuinafscheiding plaatsen

Ik wil een bestaande coniferen haag verwijderen + afvoeren en een 1,8 meter hoog en 6 meter lang gaas scherm plaatsen inclusief hedera beplanting.

Coniferen vervangen door schutting

We delen 40m coniferen Haag met de buren. Via een achterom paadje bereikbaar en via onze tuin. In verband met de droogte willen we de coniferen vervangen met hout wilgenteen scherm of betongaas wat wel dicht zit.

Coniferen verwijderen en nieuwe plaatsen

Door brand is er ongeveer 10 meter coniferen haag verloren gegaan. deze moeten verwijderd worden en er moeten nieuwe geplaatst. de haag is 2.5 a 3 meter hoog. wat zijn de kosten?

Schuttingen leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: Schutting inclusief plaatsen (zie schets) hout-beton schutting Is dit geïmpregneerd grenen hout? Zo niet, dan ontvang ik graag een offerte waarin dit wel is meegenomen. Het gaat om 3 tuinen, (zie schets) graag ontvang ik de prijzen apart. 1 x 10. 20 meter. 2 x 8. 90 m apart 2 x poort waarvan beide deuren 1. 00 meter. Per wanneer zijn jullie beschikbaar? En is het mogelijk om via jullie een coniferen haag (6m) te laten verwijderen en afvoeren? Ik zie de offerte graag tegemoet.

Coniferen verwijderen en eventueel bestraten

Ik zoek een hovenier die een aantal coniferen rondom een bungalow kan verwijderen. Het gaat om ongeveer 5 coniferen van 3 meter hoog. Op de grond rond een bungalow van mijn vader wil ik coniferen laten verwijderen. Deze staan tegen elkaar aan maar je kunt er goed bij. Daarna willen we de grond afgraven en ophogen voor tegels. Offerte voor alleen verwijderen van de coniferen. Maar voor totaal werk mag ook. Anders zou het nog gaan om 20 m2 betegelen.

Partners

Partners van Casius