Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Conifeer kappen en verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: conifeer kappen en verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: conifeer kappen en verwijderen

Conifeer kappen en verwijderen

Conifeer staat in voortuin. Langs wandelpad is een klein weggetje. Omringd door huizen zeer dichtbij. Ongeveer 10 meter hoog. Bij de grond omtrek: 2,10 meer dan 1,50 meter.

Hoge conifeer kappen in kleine achtertuin

De boom staat in de achtertuin van mijn moeder. De boom staat er al meer dan 20 jr, tegen schutting aangegroeid. Schutting moet ook vervangen worden maar kan pas als de boom weg is. Conifer is ong 15 mtr hoog en is moeilijk bereikbaar vanuit de kleine achtertuin ( huis is tussenwoning in wijk met veel huizen. Telekraan wrschlk nodig om over het huis te gaan. Eventueel stronk dan ook verwijderen ivm wortels die bestrating omhoog hebben geduwd. Daarna wellicht opnieuw bestraten.

Boom kappen en stronk wegnemen

Een hoge Conifeer moet worden gekapt en verwijderd en een andere boomstronk moet ook worden weggehaald. Ook willen we een nieuwe boom laten plaatsen. Tuin is bereikbaar via garage of achterom.

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Verwijderen van een grote conifeer en het verwijderen van een flinke boomstronk van een eerder gekapte boom.

Conifeer kappen

We hebben een conifeer in de achtertuin die ik niet vertrouw. Hij kraakt en schuurt langs de schutting. Ben bang dat hij omwaait en bij de achterburen valt.

Bomen kappen en afvoeren, onkruid weghalen

In mijn achtertuin heb ik drie bomen van ongeveer 6,7 meter hoog. Ik wil ze heel graag laten verwijderen. Een is een conifeer. Daarnaast heb ik ook een aantal stammetjes van ongeveer 9, 10 boompjes van 2,5 meter hoog en ongeveer 10 centimeter van doorsnede. Ik wil ze ook laten verwijderen. Daarnaast wil ik ook da tal het onkruid uit mijn tuin wordt verwijderd. Ik heb een tuin van ongeveer 10 meter diep en 6 meter breed.

Boom kappen

Graag offerte voor kappen van 1 berk (15 meter hoog) en 1 conifeer (8 meter hoog inclusief verwijderen van stronk en wortels) in particuliere achtertuin en advies of kapvergunning noodzakelijk is. De vakman moet dan ook al het puin afvoeren.

Conifeer verwijderen en stronk uitfrezen

In onze voortuin staat een conifeer van 10 meter hoog met 2 stammen. We hebben de boom al helemaal kaal gemaakt, tot aan de bovenste 2 meter. We willen de conifeer door een vakman laten kappen en de stronk laten uitfrezen. De boom is vanaf de rijbaan goed bereikbaar. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Hoge conifeer laten kappen

In de voortuin een conifeer kappen. Hoog: 15 meter.

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Ik wil graag dat de boom in mijn achtertuin wordt gekapt en dat de stronk wordt verwijderd. Het betreft een conifeer in onze achtertuin in Hilversum. De boom is circa 7 meter hoog. Ik wil ook dat de vakman de stronk afvoert. De achtertuin is goed bereikbaar behalve voor auto's. Ik ben morgen in het buitenland dus als via de mail contact opgenomen zou worden zou dat heel fijn zijn.