Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Conifeer kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: conifeer kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: conifeer kappen

Conifeer kappen

We hebben een conifeer in de achtertuin die ik niet vertrouw. Hij kraakt en schuurt langs de schutting. Ben bang dat hij omwaait en bij de achterburen valt.

Bomen kappen en afvoeren, onkruid weghalen

In mijn achtertuin heb ik drie bomen van ongeveer 6,7 meter hoog. Ik wil ze heel graag laten verwijderen. Een is een conifeer. Daarnaast heb ik ook een aantal stammetjes van ongeveer 9, 10 boompjes van 2,5 meter hoog en ongeveer 10 centimeter van doorsnede. Ik wil ze ook laten verwijderen. Daarnaast wil ik ook da tal het onkruid uit mijn tuin wordt verwijderd. Ik heb een tuin van ongeveer 10 meter diep en 6 meter breed.

Boom kappen

Graag offerte voor kappen van 1 berk (15 meter hoog) en 1 conifeer (8 meter hoog inclusief verwijderen van stronk en wortels) in particuliere achtertuin en advies of kapvergunning noodzakelijk is. De vakman moet dan ook al het puin afvoeren.

Conifeer verwijderen en stronk uitfrezen

In onze voortuin staat een conifeer van 10 meter hoog met 2 stammen. We hebben de boom al helemaal kaal gemaakt, tot aan de bovenste 2 meter. We willen de conifeer door een vakman laten kappen en de stronk laten uitfrezen. De boom is vanaf de rijbaan goed bereikbaar. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Hoge conifeer laten kappen

In de voortuin een conifeer kappen. Hoog: 15 meter.

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Ik wil graag dat de boom in mijn achtertuin wordt gekapt en dat de stronk wordt verwijderd. Het betreft een conifeer in onze achtertuin in Hilversum. De boom is circa 7 meter hoog. Ik wil ook dat de vakman de stronk afvoert. De achtertuin is goed bereikbaar behalve voor auto's. Ik ben morgen in het buitenland dus als via de mail contact opgenomen zou worden zou dat heel fijn zijn.

Conifeer verwijderen

Ik laat graag een grote en hoge coniferenboom tot 2 meter stamhoogte kappen. Ik wil daar mijn hangmat nog aan vast kunnen maken. Al het afvalmateriaal moet worden afgevoerd. De boom staat in mijn achtertuin, achter de garage aan de straatzijde.

Bomen laten kappen

Wij hebben reeds een kapvergunning voor een conifeer welke bestaat uit 2 stammen en ongeveer 8 meter hoog. De coniferen mogen onder de grond afgezaagd worden, de wortel hoeft niet verwijdert te worden. Staat in de voortuin welke goed te bereiken is via de straat (ook voor vrachtwagens of kraan).

Boom kappen

Ik heb een grote conifeer van 15 meter hoog naast mijn woning staan en deze wil ik graag laten verwijderen. Het gaat om het uitfrezen van de stam en de takken dienen te worden afgevoerd. De conifeer staat dichtbij de woning.

Boom kappen en boomstronk en wortels verwijderen

Een boom voor een tuinhuisje kappen en de boomstronk en wortels verwijderen. De wortels frezen of uitgraven? Ik weet niet tot hoever de wortels gegroeid zijn. Het is een Conifeer of Dennenboom. Tevens de top van een Hulstboom snoeien.