Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Composiet vlonder aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: composiet vlonder aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: composiet vlonder aanleggen

Composiet vlonder laten leggen

Mijn huidige vlonder (hardhout) is toe aan vervanging. Ik wil deze vervangen door composiet. Afmeting vlonder: 4,66 x 4,32 meter.

Composiet vlonder aanleggen

Ik heb een balkon van ongeveer 6.86 x 1.15 meter breed waarop ik vlonders of terrasdelen neer wil leggen. De ondergrond momenteel is zink, dus is niet goed beloopbaar. In verband met afvoer regenwater moet er op het zink eerst een draagconstructie gebouwd worden, waarna de terrasdelen neergelegd kunnen worden. Ik heb nog geen materiaal in huis en zou ook graag advies willen over de mogelijkheden (kunststof/hout).

WPC composiet schermen plaatsen op vlonder

Ik wil 6 WPC composiet schermen (180 x 80 cm, merk Elephant, gekocht bij Praxis) plaatsen op de houten vlonder, alle materiaal is al gekocht, schermen, palen, paalhouders. De palen moeten wel op maat gezaagd. De vlonder is 12,86 meter breed.

Composiet terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? Aan 2 kanten van de vakantiewoning. 78 m2. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Bestaand terras uitbreken, Drainage plaatsen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 2 kanten van een vakantiewoning tegen een dijk aan. Ligt een hardhouten vlonder die splinters geeft. Door de dijk staat er soms water onder.

Composiet vlonder terras monteren

Wij willen over de gehele tuin een vlonder van 6,5 x 5 meter, met verlichting. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Er wordt door de aannemer grond gestort. Materialen voor de vakman.

Schutting plaatsen

Ik wil een composiet schutting inclusief palen laten plaatsen over een lengte van 6 meter. Ik heb ook een vlonder tegen de zijde waar de schutting moet en een damwand ook dus ik weet niet zeker of de constructie geplaatst kan worden. De tuin kan van buitenom bereikt worden.

Composiet vlonder met balustrade maken

Wij hebben een chalet op een recreatiepark en willen daar graag composiet vlonders laten maken met hoek-balustrades. Het gaat om een stuk langs het chalet van 650 cm lang en 150 cm breed dat over gaat in een vlonder van 400 x 400 cm. Er zijn op 2 hoeken balustrades nodig, 1x van 400 x 400 cm en 1x van 200 x 150 cm. De vlonders willen we op ongeveer 50 tot 60 cm vanaf de grond. Wij ontvangen graag uw offerte voor de levering en aanlegkosten.

Composiet potdeksel schutting maken

Wij hebben een aluminium overkapping laten plaatsen met enkel een zijspie aan 1 kant. Hieronder willen wij graag een muur laten plaatsen van grijs composiet potdeksel. De muur is ongeveer 5 meter lang en 2 meter hoog. Op de grond ligt een hardhouten vlonder. Dit alles om de zijkant volledig windvrij te maken. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.

Composiet vlonder aanleggen

De tuin is nu betegeld. Graag zou ik een composiet vlonder laten plaatsen. Wanneer dit over de tegels dan graag anders dienen deze te worden verwijderd. De oppervlakte van de tuin is 34 m2.

Composiet vlonderterras aanleggen

Ik ga volgende week verhuizen en daar wil ik een composiet vlonder terras aanleggen. De afmeting zijn 6,55 x 6,55 en 6,55 x 3,275 meter. Ook met inbouw spots (zonne-energie).