Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Composiet schuttingen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: composiet schuttingen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: composiet schuttingen plaatsen

Composiet schuttingen plaatsen

Ik huur een woonwagen met rondom een betegeld terrein. Ik wil daar een L-vormige composietschutting laten plaatsen van 27 meter lang en 180 cm hoog. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen.

Schutting plaatsen

Ik wil in de voortuin en achtertuin schuttingen laten plaatsen, maar die van de voortuin kunnen eventueel wegvallen, afhankelijk van de prijs. Schutting achtertuin lange zijde 1270 cm. Schutting achtertuin lange zijde 990 cm. Schutting voortuin linker- en rechterzijde 2 x 690 cm. Schutting voor zijde voortuin 2 x circa 260 cm (er blijft een tussen ruimte over van een meter). Het materiaal moet zijn: composiet, antraciet en met plaatsing graag goedkoopste versie (materiaal niet afwerking).

Schuttingen plaatsen bij vier tuinen

Ik wil vier schuttingen geplaatst hebben in 4 tuinen van ongeveer 10 bij 8 meter per tuin. Sommige schuttingen meten met composiet en anderen met hout, dat ligt aan de bewoner.

Composiet schutting plaatsen op erfgrens

Wij willen op de erfgrens met onze buren graag een nieuwe composiet schutting laten plaatsen. Er zijn 6 schuttingdelen nodig, 4 schermen van 180 cm hoog en 2 van 120 cm hoog. Er staan nu een houten schutting en wat planten op de erfgrens. Dat moet allemaal verwijderd worden. Desgewenst kunnen we zelf een container huren. De schuttingen die we mooi vinden zijn die van WoodComposiet, maar een eigen merk mag in overleg ook worden geleverd. De buren gaan overigens akkoord met deze plaatsing. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Plaatsen van schuttingen

Wij willen in de tuin van ons nieuwbouwhuis aan 2 zijden schuttingen / draadschermen plaatsen. Beide kanten zijn circa 6 meter lang. Aan 1 zijde is het de bedoeling dat het eerste deel (van 1,80 meter lang) 1,80 meter hoog wordt. Het tweede stuk van 1,80 meter lang wordt 1,65 meter hoog en het derde deel van 2,40 meter wordt 1,30 meter hoog. De eerste 2 delen bestaan uit composiet materiaal en het 3e deel uit draadhek. Aan de andere zijde worden de schuttingen 1,80 hoog. De eerste 1,80 meter composiet, vervolgens 2,40 meter draadhek en de laatste 1,80 meter weer composiet schutting. We willen de palen in beton gestort hebben. Zou u antwoord kunnen geven op onderstaande vragen? Hoeveel palen hebben we nodig en van welke lengte? Kunt u een prijsopgaaf per zijde afgeven (in verband met verrekening met 2 verschillende buren). Kunt u een prijs afgeven inclusief materiaal en deze kosten apart specificeren?

Plaatsen van composiet schuttingen

15 schuttingen en 1 deur inclusief palen plaatsen. We willen schuttingen van 180 x 180 cm in de kleur bruin.

Composiet schuttingen leveren en plaatsen

We wonen met een blok van 4 huizen in een nieuwbouwwijk. Het zou fijn zijn als u een offerte zou kunnen komen maken en meten. We willen graag composiet schuttingen, inclusief poorten. Offerte per huis, zou dit kunnen?

Composiet schutting plaatsen

Wij willen een antraciet composiet schutting laten plaatsen van 1.80 meter hoog. Wij hebben al een deur, maar die moet ook worden bevestigd aan de schutting. Het is een hek van ijzer/staal, antraciet, van 1.20 meter breed. De breedte van de tuin is 4.20 meter. Wij hebben dus schuttingen nodig over een breedte van 3 meter.

Schuttingen plaatsen bij nieuwbouwwoningen

Wij willen graag voor 5 tuinen, schuttingen laten plaatsen van composiet. Inclusief 5 poortdeuren. Het gaat om totaal ongeveer 85 meter schutting. Graag zien wij een offerte tegemoet. Met vriendelijke groet, Sabina van Rossum

Composiet schuttingen plaatsen

Wij zouden graag willen weten wat het kost om composiet schuttingen te laten plaatsen. Het betreft 5 tuinen in een nieuwbouw project waarvan wij in week 38 de sleutel krijgen. Wij willen een all in prijs, dus inclusief materiaal en plaatsen. Het betreft 5 tuinen van circa 21 meter per tuin. Ook zijn er 5 poortdeuren nodig. Graag in de kleur antraciet.

Partners

Partners van Casius