Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Composiet schuttingen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: composiet schuttingen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: composiet schuttingen plaatsen

Composiet deur en schutting leveren en plaatsen

Er moeten schuttingen worden geplaatst inclusief schuttingpalen, nieuwe poortdeur met hang en slotwerk en verwijderen en afvoeren van oude houten schutting. De lengte is ca. 6 meter en de hoogte is 1. 80 meter

Schuttingen en poort leveren en plaatsen

Materiaal incl. tuinschermen, palen, grondpennen, cement, poort, hang- en sluitwerk etc. Totale lengte 18m, hoogte 2m. Ivm iets aflopend grondniveau bijvoorbeeld door schermen van 1. 80x1. 80 met een losse plank eronder. In antraciet of donkergroen, hout (grenen, 17-19 planken) of composiet, afhankelijk van de prijs. Poort van 1.80m (of 2m) x 90cm met (deel van) een scherm ernaast voor totale breedt van 2.40m. Inclusief hang- en sluitwerk (graag met codeslot). Het betreft een schutting aan de zijkant van een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Composiet schutting plaatsen

Goede dag. Graag zou ik van u willen weten welke composiet schuttingen u verkoopt / plaatst. Wij willen een lamellen uitvoering (planken om en om) in de kleur bruin. Het zou gaan om tien panelen.

Erfafscheiding van composiet materiaal

Wij zijn ons aan het oriënteren voor nieuwe schuttingen samen met onze buren. We hebben een tuin van ongeveer 9 meter lang en zouden aan de linker- en rechterkant grijze composiet schuttingen geplaatst willen hebben. Dit zal dus ongeveer 2 x 9 meter zijn. De schuttingen zullen in aarde geplaatst worden. De schuttingen die wij willen zullen 180 x 180 cm zijn en willen het liefst composiet of betonnen palen. Geen voorwerk nodig.

Schutting met deur en een aparte deur plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 4 composiet schuttingen over een rechte lijn van 7 meter en haaks daarop 1 verkort schuttingsdeel met een deur. Bevestigd aan betonnen palen. Verder bij de buren een aparte composiet deur met complete ombouw. Kunt u hierbij aangeven wanneer plaatsing mogelijk is? Ik doe dit samen met mijn buurvrouw. Er zijn wel al twee palen afgeknapt.

Plaatsen van schuttingen

Ik zou graag willen weten wat het kost om in totaal 11 m schutting te laten plaatsen. Aan 1ka t is het 5 m en de andere kant 6 m. Ik zou graag de prijs willen weten van een composiet schutting met betonpalen en van een hardhouten schutting met betonpalen. B.v.d. met vriendelijke groet

Composiet schutting plaatsen

Composiet schuttingen inclusief plaatsen ongeveer 30 meter.

Composiet schutting met deur maken

8 schuttingen van composiet en een tuin deur

Schuttingdelen van composiet plaatsen

Ik wil 10 composieten schuttingen geleverd en geplaatst hebben voor mijn tuin. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm. De tuin is helemaal toegankelijk, dus er is een achterom. De schutting komt op een stukje op het terras en nog een ander stukje, het is een rechte schutting die geplaatst moet worden.

Composiet schutting plaatsen

Er moeten schuttingen worden geplaatst inclusief schuttingpalen, nieuwe poortdeur met hang en slotwerk en verwijderen en afvoeren van oude houten schutting. De lengte is 6 meter en de hoogte is 1.80 meter.

Partners

Partners van Casius