Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Composiet schutting en poort plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: composiet schutting en poort plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: composiet schutting en poort plaatsen

Composiet schutting plaatsen

Composiet schuttingen inclusief plaatsen ongeveer 30 meter.

Composiet schutting en poort plaatsen

We willen een composiet schutting laten plaatsen aan de achterzijde van het huis. De schutting zal ongeveer 4.90 meter lang worden en 1.80 meter hoog inclusief een poortdeur. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude houten schutting.

Composiet schutting plaatsen

Composiet schutting totaal plaatsen inc palen enz. Over lengte van van 5.5. meter (van muur naar schuur waar de regenpijp de scheidings lijn is. ) en van 7. 5 meter van bestaande paal naar muur.

Composiet schutting met deur maken

8 schuttingen van composiet en een tuin deur

Schutting met poortdeur plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een nieuwe schutting. De houten schutting zal ik zelf verwijderen, u mag die ook separaat offeren. Hierna wil ik of een betonnen of een composiet schutting inclusief een poortdeur willen laten plaatsen. De lengte zal 6 meter zijn en de hoogte 1.80 meter. Er is een achterom aanwezig.

Schuttingdelen van composiet plaatsen

Ik wil 10 composieten schuttingen geleverd en geplaatst hebben voor mijn tuin. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm. De tuin is helemaal toegankelijk, dus er is een achterom. De schutting komt op een stukje op het terras en nog een ander stukje, het is een rechte schutting die geplaatst moet worden.

Composiet tuinschutting plaatsen

Ik wil een composiet schutting met aluminium over een lengte van 18 meter. Schermen van 180 x 180 cm met palen van 300 cm onderbroken door 3 trellis schermen van 90 cm breed. En 3 keer een tuindeur van 140 cm breed bij 180 cm hoog. Graag een offerte hiervoor inclusief plaatsen. Wij zijn benieuwd naar jullie reactie.

Schutting van composiet leveren en plaatsen

Bij onze nieuwbouwwoning willen we een composiet schutting laten plaatsen van 520 cm lang en 200 cm hoog. Er hoeft geen poortdeur in. We wonen er al, de tuin is nog helemaal leeg. We ontvangen graag uw offerte.

Schutting met BPC composiet leveren en plaatsen

Ik wil tussen 2 schuren een BPC composiet schutting laten plaatsen van 447 cm lang en 180 cm hoog. Bij de schuren moet aan elke kant een poortdeur gemonteerd worden. Ik haal zelf de oude schutting weg. Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor de levering en montage. Ik wil beslist een BPC (Bamboo Plastic Composiet) composiet, en géén WPC composiet!

Composiet schutting laten plaatsen

Ik wil een dichte composieten schutting plaatsen van 8.50 bij 2 meter. De kleur moet grijs worden. Er moeten ook betonnen palen geplaatst worden. De tuin is te bereiken via een poort van een meter breed.

Partners

Partners van Casius