Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compleet nieuwe tuin met overkapping aan achterzijde van de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compleet nieuwe tuin met overkapping aan achterzijde van de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compleet nieuwe tuin met overkapping aan achterzijde van de tuin

Complete tuinrenovatie

De tuin moet eigenlijk compleet gerenoveerd worden. Alles moet eruit gehaald worden en opnieuw ingericht. Ik heb een tuin van 6 meter breed en 8 meter lang. De volgende klussen moeten gebeuren: - 1 x schutting geïmpregneerd hout vervangen, (aan linker zijkant m) en 1 x aan de achterkant (6 m) met poortdeur met slot/knip. - Tegen de zij schutting: achterin in de tuin het plaatsen van schuur ( 2,5 bij 2,5 m), schuin aflopend dak. - Voorin tegen het huis aan een nieuw op te bouwen houten serre in de kleur wit geverfd, er moeten ramen komen, een deur en een hor, en het dak moet licht doorlatend zijn en schuin aflopend. Dan het huidige elektrische zonnescherm van het serre dak graag weer terugplaatsen. - Dan willen we een overkapte tussenruimte tussen de serre en de schuur, deze ook schuin aflopend. (3 meter x 2,5 meter). - Afstemmen van deuropeningen (draaiend naar buiten naar schuttingzijde) op elkaar voor doorloop/ of schuifdeuren in schuur en serre - regenwater afvoer / regenton op verhoging - her bestraten van vloeren, serre en schuur en paden, aansluitend op terras (nu witte grindtegel), aanpassen van hoogte bij terras en drempels van deuren - sloop en afvoeren van materialen (oude serre, schuur, bestrating, oude begroeiing) - verfraaien van tuin door verwijderen oude boomstammen, laag nieuwe aarde/ eventueel enkele nieuwe vaste planten in borders + terugplaatsen enkele planten - borders omranden Er is een achterom.

Complete tuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin compleet laten renoveren. Ik heb een hoekhuis. Ipv schuttingen heb ik een gemetselde muur aan de zeikant. In die muur wil ik een deur laten maken zodat we ook via de achtertuin er uit kunnen. Daarnaast wil ook een klein schuur laten maken. Tuin is ongeveer 6 bij 8 of 9 meter.

Waterbron in de tuin slaan

Waterput slaan in tuin. Compleet.

Trampoline ingraven in de tuin

ik heb interesse in het compleet ingraven en bouwen van een trampoline in onze voortuin. De trampoline zou zijn: 366 cm rond bij voorbeeld en het zou fijn zijn als die ook oor u geleverd kan worden. De vraag is: als wij nu bestellen, wanneer kunnen jullie het doen? Was is de wachtijd op dit moment? En doen jullie het werk in de regio Den Haag (wij wonen in Voorburg)? Bedankt voor uw antwoord,

Het realiseren van een compleet gerenoveerde achtertuin

Volledig nieuwe tuin +/-100m2 inrichten met: - Verhoogd terras aan hoofdgebouw: 6,2x4,5m =28m2 - kunstgras 6,2X8 = 56m2, met tegels als looppad - 2e terras achterin de tuin 6,2x3m Verder willen wij op kunstgras verschillende hoge planten bakken (40cm ongeveer) zie tekeningen en een 75cm border aan de bovenkant van 2e terras. In de tuin willen wij 5 leilindes plaatsen, 2 in kunstgras gedeelte, en 3 in bovenste border van 2e terras. De hele tuin zal moeten uitgegegraven worden, alle bomen, stronken en struiken e.d. zijn al weggehaald. Uiteraard daarna weer opgehoogd met zand. Verloop van hoogte naar diepte (van 1e terras naar kunstgras) is al aanwezig. Terrassen worden betegeld met grote betonnen tegels, min 50x50. Verder moet er nog om de linker en bovenkant een nieuwe schutting geplaatst worden. Wij twijfelen nog over hout of composiet (hangt af van de prijs). Overigens zal al het puin etc weggehaald zijn voor aanvang tuin project. De tuin is alleen bereikbaar via de woning.

Achtertuin opnieuw aanleggen

Het gaat om een tuin van 8 bij 13 meter. Die compleet veranderd moet worden. Er moet er ongeveer 8 bij 10 meter ingestraat worden. Met verhoogde borders. En de vlonders moeten vervangen worden. De tuin heeft hoogte verschillen wat aangepast word. Daarbij zouden we bij elke hoogte verschil een veilig hek zien ivm kinderen en water. Als foto heb ik een tekening bij gevoegd wat we in gedachten hebben. De locatie is niet goed toegankelijk. Er is geen achterom.

Waterput slaan in de tuin

Ik onze achertuin zouden wij een waterput willen hebben. Het totale kavel is 966 m2 en hij zou aan de achterzijde geslagen moeten worden. De ondergrond is zand na grondlaag van ca. 1 meter. Het betreft een nieuwbouw kavel welke nu nog helemaal leeg is. Toegang tot de achterzijde is vrij toegankelijk. Er is inmiddels wel een hekwerk op 1 meter gezet. Direct aan het hek zou de waterput moeten komen. Graag zien wij in het voorstel ook een pomp aangeboden zodat alles compleet is.

Nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken

Ik wil een modern buitenverblijf in mijn tuin met berging. Ik wil graag alles in 1 hand inclusief bestrating verplaatsen planten afbreken bestaande schuren en afvoeren afval. De schutting heeft stormschade en is in totaal ongeveer 15 meter. Voorkeur voor nieuwe schutting heb ik niet. De twee schuren moeten weg en dan wil ik een berging en een overkapping laten maken. De berging wil ik vochtvrij, geen voorkeur voor de constructie (maar liever geen metselwerk). Afwerking met hout is denk ik het mooist. De afmeting van de berging met overkapping samen denk we nu aan ongeveer 6-8 x 2,5 meter. De berging wil ik compleet opgeleverd. De tuin ligt hoger dan de gemeente bestrating. Daar moet ook naar bij gekeken worden. Aan de zijkant staan tegels overeind, graag zouden we dit anders willen. We hebben achterom.

Tuin leeghalen

Ik wil graag dat de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd: - verwijderen houten schutting, - compleet leeghalen tuin, - aanbrengen schone grond, - aanbrengen bestrating, - afvoeren afval. Afmeting tuin: +/- 50m2. Bijzonderheden: geen permanente toegang achterom, maar wel realiseerbaar door verwijderen metalen schuttingdelen (gaas). links en rechts schutting moet tijdelijk weg worden gehaald voor de werkzaamheden. Achter het huis ligt een dijk, dus er kan niet met al te groot materiaal worden gewerkt, kleine graafmachine is zeker mogelijk. huidige situatie nu is dat er gras, grind en stoeptegels en een paar borders in de tuin liggen, dit zal allemaal verwijderd moeten worden.

Tuin nieuwbouwwoning

Ik wil een compleet nieuwe tuin van ongeveer 130 m2 aan laten leggen (voortuin, achtertuin en oprit). Ik weet nog niet precies hoe ik het wil hebben, dus ik kom graag met u in contact om de opties te bespreken.