Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buxushaagje verwijderen uit voortuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buxushaagje verwijderen uit voortuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buxushaagje verwijderen uit voortuin

Buxushaagje verwijderen uit voortuin

Buxushaagje verwijderen en afvoeren uit de voortuin. 500 x 60 x 70 cm.

Buxushaagje verwijderen uit voortuin

Ik wil een buxushaag laten verwijderen vanwege buxusmot in de zij- en voortuin van een hoekwoning. De haag is ongeveer 25 meter lang en 1 meter hoog. Het groen zal daarna ook afgevoerd moeten worden.

Buxushaagje verwijderen uit voortuin

Ik wil de Buxushaag in mijn voortuin laten verwijderen. Ze zijn al laag gesnoeid maar omtrek is ongeveer 5 a 6 meter. Wat zijn de kosten daarvoor?

Tuin aanpassen

Wij willen graag een klein buxushaagje rondje om het boompje heen en zeer klein rozenboompje laten verwijderen en afvoeren. Op die plaats willen we een speelplek maken voor de kinderen met kunstgras of iets dergelijks. Het is 5 a 6 m2. Verder willen we graag 2 begroeide schuttinkjes van ongeveer 1.40 a 1.50 hoog laten plaatsen. Graag een complete offerte/indicatie van kosten.