Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Brandschade aan een tuinhek repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: brandschade aan een tuinhek repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: brandschade aan een tuinhek repareren

Brandschade aan een tuinhek repareren

We hebben brand gehad aan de zijkant van ons huis, hierdoor heeft het hekwerk (groen) brandschade opgelopen. Helaas is het gaas aan 1 stuk van voorzijde tot achter 40 meter, ergens bijna in het midden moet het gaas vervangen worden stuk tussen 2 palen van 1,80 meter (opnieuw weven) Kan dit of moet het gehele gaaswerk vervangen worden?

Tuinhek repareren of vervangen

Ik wil graag mijn hardhouten hekje laten repareren. Ik heb een offerte nodig voor de brandschade die is aangericht aan het hekje. Het hekje is 80 cm hoog en 180 cm breed. Er zouden dan 4 gedeeltes van 180 cm breed vervangen moeten worden en 1 poortje van 1.00 meter breed. Het hekje is van het merk Elephant. Graag hoor ik van U.