Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boomstronken verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boomstronken verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boomstronken verwijderen

Bomen en boomstronken verwijderen

Stronken van kleine bomen en struiken verwijderen. Oppervlakte ong. 50 m2

Vijf boomstronken verwijderen

Ik heb 5 boomstronken (25 cm doorsnee) in mijn tuin. Ik zou die heel graag weg willen hebben, wat kost me dit?

Boomstronken verwijderen

In de achtertuin (met achterom) 2 boomstronken van diameter van ongeveer 40 cm en hoogte ongeveer 30 cm verwijderen.

Boomstronken verwijderen

Ik wil een raam en deur in laten meten in verband met het plaatsen van houten jaloezieën.

Verwijderen van 2 boomstronken

Wij hebben in de achtertuin 2 boomstronken staan. Boomstronk 1: Diameter 40 cm Hoogte 25 cm - Deze hoeft alleen maar tot maaiveld te worden verwijderd Boomstronk 2: Diameter 50 cm Hoogte 35 cm - Op deze plaats komt een ingegraven trampoline dus deze moet worden verwijderd tot 50 cm onder het maaiveld

Verwijderen van boomstronken

We willen graag 6 taxusbomen op een rij verwijderen. We hebben deze zelf al afgezaagd, zodat er nu nog een stam van ongeveer 1 meter over is. Op de plek waar de bomen nu staan willen we een deel van de oprit en een fietsenschuur realiseren. Daarnaast moeten er nog 2 oude stronken worden verwijderd uit de tuin. 1 op de plek waar we een terras willen realiseren en 1 waar we opnieuw willen beplanten.

Boomstronken verwijderen

Wij gaan onze tuin renoveren en er dienen een paar boompjes verwijderd te worden. Een kersenboom, 2x een appelboom en wat uit de krachten gegroeide wilde beplanting met stamdiktes die ongeveer de helft zijn dan die van de kersenboom. De stammen zijn zo'n 15 cm hoog en staan allemaal vrij. Er is een achterom, poortdeur van 90 cm breed. Het afvoeren van de kosten willen wij graag separaat op de offerte vermeld zien. Het werk dient voor 22 mei uitgevoerd te zijn, hierna komt de stratenmaker.

Boomstronken verwijderen

In de achtertuin tegen de schuur en de schutting staan er 2 boomstronken van ongeveer 1 meter hoog. Deze dienen te worden verwijderd en de wortels weg gefreesd. De tuin heeft een achterom.

2 boomstronken verwijderen

2 boomstronken verwijderen

Verwijderen van boomstronken

Het gaat om het verwijderen van 4 boomstronken in de achtertuin van onze woning. De woning heeft geen achterom. Dit betekend dat de freesmachine via de garage en vervolgens door 2 woonruimten naar de tuin getransporteerd moet worden. De deuropeningen van de woonruimten zijn 80 cm. Volgens mij kan een kleine, smalle, freesmachine de klus gemakkelijk aan. Wellicht zal de vloer van de betreffende woonruimten wel afgedekt moeten worden om beschadiging van de vloer te voorkomen. Ik neem aan dat u daar ervaring mee heeft.