Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boomstronken verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boomstronken verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boomstronken verwijderen

Boomstronk(en) verwijderen

We hebben twee boomstronken die we graag verwijderd willen hebben. Stronk 1 is grofweg 100 x 80 cm, stronk 2 is 40 x 35 cm. Zie foto.

Boomstronken verwijderen

Wij hebben een 12 tal bomen omgezaagd en zijn op zoek naar iemand die de stronken en wortels kan verwijderen. Gemiddelde diameter van de bomen is 20-30cm. Zijn conifeer achtige bomen volgens mij. Bij voorbaat

Boomstronken verwijderen, tuin afgraven en ophogen

Ik zou graag 18 kleine boomstronkjes laten verwijderen. Deze zijn al tot de grond afgezaagd ongeveer doorsnee van 20 cm of kleiner. Ook moet er een stuk aarde van 15m2 20cm afgegraven worden en de aarde hiervan verdeeld worden over het gat wat ik eerder al heb uit laten graven. Verder moet er over het afgegraven stuk nog ophoogzand heen dit is ongeveer 70m2 totaal en ik denk iets van 10cm hoog zand wat er bij moet om te kunnen tegelen. Wat zouden deze drie dingen mij gaan kosten. Het liefst apart van elkaar zodat wij goed de kosten in kunnen schatten. De tuin is goed bereikbaar met machines er is geboeg ruimte voor.

Boomstronken verwijderen

In onze tuin staan drie boomstronken van ongeveer 40 & 45 cm in diameter graag verwijderen om een nieuw te plaatsen hekwerk.

Boomstronken verwijderen en tuin egaliseren

Onlangs zijn wij begonnen met het opknappen van de achtertuin en nu zitten er nog 3 boomstammen in. Deze moeten verwijderd worden tot net onder het maaiveld.Ook dient er een deel van de tuin geëgaliseerd te worden. Dit zal ongeveer 30 m2 groot zijn. Het eventuele overschot aan zand dient dan ook afgevoerd te worden. Graag een vaste prijs vermelden voor beide klussen en inclusief btw.

Tuin opnieuw inrichten

Het gaat om het opnieuw inrichten van een tuin. Huidige betegeling (10 m2), gras en 2 kleine boomstronken verwijderen. Daarna aanleggen van 20 m2 betegeling en kunstgras. Klus kan onmiddellijk uitgevoerd worden. Graag langskomen om offerte op te maken.

Boomstronken verwijderen

2 smalle boomstronken en 1 wat grotere verwijderen uit de achtertuin verwijderen en eventueel ook afvoeren. Klus moet door het huis heen gebeuren.

Bomen en boomstronken verwijderen

Stronken van kleine bomen en struiken verwijderen. Oppervlakte ong. 50 m2

Vijf boomstronken verwijderen

Ik heb 5 boomstronken (25 cm doorsnee) in mijn tuin. Ik zou die heel graag weg willen hebben, wat kost me dit?

Boomstronken verwijderen

In de achtertuin (met achterom) 2 boomstronken van diameter van ongeveer 40 cm en hoogte ongeveer 30 cm verwijderen.