Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boomstronken verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boomstronken verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boomstronken verwijderen

Vier boomstronken verwijderen

Ik wil 4 oude boomstronken van circa 16 cm diameter verwijderen. De tuin is makkelijk te bereiken. De buxussen willen wij ook verwijderd hebben. De vakman moet het ook afvoeren.

Boomstronken verwijderen

Er staan 6 boomstronken welke verwijderd dienen te worden. De diameter daarvan is 20 tot 25 cm. Het is goed toegankelijk allemaal. Stobbes moeten weggefreesd worden.

Stronken verwijderen

Wij zouden graag een offerte willen voor het wegfrezen van 3 boomstronken in Eerbeek. Belangrijk is ook de wachttijd. Met vr. Gr. Leo en Joanna

Verwijderen boomstronk

Het gaat om het verwijderen van een boomstronk. Eventueel moeten er nog boomstronken van een middelgrote conifeer verwijderd worden.

Boomstronken laten verwijderen

Ik wil graag twee boomstronken laten verwijderen uit de achtertuin. De doorsnede is ca. 15 cm. De boom steekt nog 30 centimeter de grond uit. De tuin is bereikbaar per achterom.

Boomstronken verwijderen

Ik heb 4 boomstronken die verwijderd moeten worden. De diameter van de bomen was circa 30-40 centimeter. 3 staan aan de kant van de weg en 1 langs de garage. Alles moet afgevoerd worden door de vakman.

Boomstronken verwijderen

Wij willen 2 boomstronken verwijderen uit onze tuin. 1 Stuk met een diameter van circa 500 mm en 1 stuk met een diameter van circa 800 mm. De bereikbaarheid is goed, aan de achterzijde van onze tuin is een poort met een doorgang van circa 2500 mm breed aanwezig.

Drie boomstronken verwijderen

Drie stronken van gemiddeld 40 cm doorsnee verwijderen ten behoeve van bestrating.

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag allebei de boomstronken verwijderd hebben, wat gaat mij dit kosten? Ik heb aan de voorkant van het huis nog een kleine stronk zitten.

Boomstronken verwijderen

2x boomstronk verwijderen,,, beide zijn grootendeels rondom uitgegraven, 1xboomstronk 100cm boven de grond, 1x boomstronk 80 cm boven de grond,, beide zo ver als mogelijk verwijderen,,