Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boomstronken verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boomstronken verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boomstronken verwijderen

Boomstronken verwijderen uit een achtertuin

Ik heb 6 bomen in mijn achtertuin, type sierpeer Chantilleer. Deze bomen zijn omgezaagd en weg. De boomstronken zijn blijven zitten tot op maaiveld. De gemiddelde omtrek op 1m 50 was ca. 75cm. De achtertuin is via een poort te bereiken. 3 stuks kunnen vanaf de vergarding verwijderd worden. Voor de overige 3 moet men ca. 50 cm tot 1 m de tuin in. Planten ervoor zullen verwijderd worden. Stronken zullen gedeeltelijk vrij gegraven worden (voor zover mogelijk).

Complete tuin wortelvrij maken

In de voor-, zij en achtertuin staan meerdere dunne boomstronken. 1 grote met een diameter van ca 50cm. Ik wil deze stronken inclusief wortels laten verwijderen op korte termijn.

Achtertuin onderhoudsvrij laten tegelen

Wij willen graag onze voor-en achtertuin aan laten leggen. Groen- en bestrating verwijderen en daarna onderhoudsvrij laten tegelen. Voortuin is ongeveer 5 m2 en bevat nu alleen tegels en 1 struikje. Achtertuin bevat struiken, klimop, 2 boomstronken en klinkers en is zo’n 40 m2. Wat is er mogelijk en wat zijn ongeveer de kosten? Zie foto Hartelijke groet,

Boomstronken verwijderen

4 boomstronken verwijderen en afvoeren. Het zijn coniferen geweest. De omtrek van de grootste is 1.20 meter. (zie de foto in de bijlage). Het wordt een kippenhok; de wortels hoeven niet zo diep weggehaald. Er is een achterom aanwezig. De boomstronken zijn goed bereikbaar. Offertes bij voorkeur via de mail.

Verwijderen van een boomstronk

Ik zoek een hovenier die 2 boomstronken kan verwijderen uit mijn voortuin.

10 Boomstronken verwijderen

10 boomstronken verwijderen, verschillende maten, tuin is bereikbaar.

Meerdere boomstronken verwijderen

Graag zouden we een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van 4 boomstronken (zie bijgaande foto) van ongeveer 1,20 meter hoog. Ik heb begrepen dat weg frezen tot onder de grond een mogelijkheid is, klopt dat? We hebben een tuinpoort aan de zijkant. De stronken hoeven niet te worden afgevoerd. Wat zijn hier de kosten van? Dit is in ons nieuwe huis per 26/2/2020 de sleutel. Na deze datum zullen de boomstronken zo snel mogelijk moeten worden verwijderd, vanwege een uitbouw dat in maart geplaatst wordt. We horen het graag van u.

Weghalen 4 boomstronken met stobbenfrees

Graag wil ik u een offerte vragen voor het verwijderen van 4 boomstronken uit mijn voortuin (met een stobbenfrees) Er stonden grote leibomen rondom het huis maar deze zijn door de vorige bewoner omgezaagd. Ik wil hier oa een beukenhaag gaan plaatsen waarvoor de boomstronken verwijderd moeten worden. De doorsnede van de boomstronken is ongeveer 40 50 cm

Boomstronken verwijderen

Wij willen 8 boomstronken laten verwijderen of advies daarover. Des stronken liggen dicht bij elkaar, in de zintuig , grenzend aan de straat. Er is dus makkelijk bij te komen.

Tuin afgraven en oude grond afvoeren

Ik wil graag de tuin laten afgraven, oude grond afvoeren, boomstronken en struiken verwijderen, als voorbereiding voor gazon en nieuw tuinpad. De tuin is 150 m2 groot en er is heel makkelijk bij te komen.