Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boomstronken verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boomstronken verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boomstronken verwijderen

Boomstronken en stronkjes verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die twee boomstronken en ca. 10 kleine stronkjes kan verwijderen uit mijn tuin.

Boomstronken verwijderen

Een voormalige Taxus boom en struik. Doorsnede 15 en 25 cm. In een border tussen teras en schutting. Entree tuin 80 cm breed. Ik wil kleine boompjes terug plaatsen.

Tuinaanleg / betegelen

Wij willen de tuin laten betegelen. HET WERK: verwijderen van div aantal struikjes/boompjes(hergebruiken) Uitgraven boomstronken. Afvoer tuinafval. Egaliseren te bestraten delen Evt plaatsen vijver(in overleg) Bestraten diverse delen (Meer bestraten mogelijk, in overleg) De tuin is 6 bij 12 meter.

3 Boomstronken verwijderen

Ik zoek een hovenier die 3 boomstronken uit mijn achtertuin kan verwijderen (uitfrezen). De bomen hebben een doorsnede van 60, 40 en 30 cm. De achtertuin is bereikbaar via een poort.

3 boomstronken verwijderen

Ik wil graag 3 boomstronken verwijderen, en ik ben benieuwd naar wat dit gaat kosten.

2 Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 2 boomstronken met wortels verwijderen (zoveel mogelijk).

Boomstronken verwijderen

Graag zouden wij 2 boomstronken laten verwijderen. Eén in de voortuin en één in de achtertuin. De stronken zijn ongeveer 30 cm hoog en dienen onder het maaiveld verwijderd te worden. De wortels hoeven niet volledig verwijderd te worden.

Boomstronken verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die twee boomstronken kan verwijderen uit mijn tuin. De wortels van de bomen liggen vrij bloot.

Boomstronken verwijderen en frezen

Ik zoek een hovenier die een boomstronk kan verwijderen. Het gaat om een boomstronk met een diameter van ongeveer 35 cm. op de breedste kant met 4 stammetjes van 10 cm en minder, die gezaagd moeten worden (lengte +/- 1 meter, waarvan 1 iets langer) zodat de frezen zijn werk kan doen.

Boomstronken (6x) verwijderen

Er zitten 6 boomstammen in mijn tuin welke eruit moeten. Ze zijn allemaal niet zo breed, maar toch.