Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boomstronken verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boomstronken verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boomstronken verwijderen

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 2 bestaande boomstronken laten verwijderen op een erfgrens. Uitgraven met een stronkenfrees. Circa 30 cm diameter.

Boomstronken verwijderen en tuin egaliseren

5 boomstronken willen laten verwijderen (zijn zwaar verrot) en zou me grond geëgaliseerd willen hebben. Het gaat om 40 m2.

Boomstronken wegfrezen en gedeeltelijk ophogen met geel zand

Ik wil mijn tuin renoveren, de grond moet schoongemaakt worden, boomstronken en wortels verwijderen en gedeeltelijk ophogen met straatzand. De tuin is ongeveer 9 bij 11 meter.

Boomstronken verwijderen

Hier in de tuin staan 3 boomstronken in de weg. Kan u mij laten weten hoeveel mij dit gaat kosten om deze te verwijderen?

Tuin afgraven, boomstronken en heg verwijderen

Wij willen het brede pad aan de zijkant van ons huis egaliseren om het uiteindelijk te kunnen bestraten. Nu ligt er nog grind, een gedeelte is begroeid en er staat een coniferen heg, deze moeten weg. Verder zijn er twee kleine bomen gekapt waarvan de stronken nog uit de grond moeten.

Boomstronken verwijderen

Twee boomstronken verwijderen en aantal tegels weer recht leggen. Locatie is redelijk bereikbaar. Eventueel met afvoeren dit ligt aan de meerprijs.

Boomstronken verwijderen

Het gaat om 4 boomstronken verwijderen. 3 van een denneboom en 1 van een loofboom.

Boomstronken van gekapte bomen verwijderen

Bij onze woning zijn 4 bomen gekapt. De stronken zijn nog gebleven, maar willen we toch ook laten verwijderen. Het gaat om stronken van 30 tot 60 cm diameter. De meeste zitten in onze achtertuin. Er is aan de zijkant van ons huis ruimte om met een stobbefrees naar achteren te gaan. Ik ontvang graag uw offerte.

Stronken weghalen

Onze tuin heeft 6 oude boomstronken, die ik graag wil laten verwijderen. De ene stronk is groter dan de andere. De grond wil ik graag grofweg egaal krijgen, maar de wortels die echt onder de grond zijn, mogen blijven zitten.

Boomstronken verwijderen

Onze volkstuin heeft 3 grote boomstronken die verwijderd moeten worden. De omliggende wortels moeten er ook uit. De bomen hebben gestaan op een stuk grond wat hoger lag dan de rest van de tuin. De wortels komen dus ook boven de normale hoogte van de tuin uit. De stronken zijn ongeveer 40 cm hoog en hier dient te worden betegeld. De tuin is redelijk bereikbaar.