Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boomstronken verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boomstronken verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boomstronken verwijderen

Boomstronk verwijderen

Mensen van hovenier gigant kunt u mij een prijsopgave doen voor het verwijderen van 3 boomstronken ( zie foto's ) 2 boomstronken met een diameter van plusminus 40 cm. Deze zijn goed bereikbaar. Voor tuin. Niet te diep uit vrezen ivm kabels. 1 boomstronk doorsnede van plusminus 100cm bij 50 cm hoogte 60 cm staat in achter tuin zit een schutting tussen 2 meter hoog en staat op 3 meter van de weg ( als het nodig is kan ik de schutting ook verwijderen maar dit doe ik liever niet ) Graag een prijs opgave per boomstronk. Alvast bedankt voor uw antwoord mvg Edwin en Astrid Stroomer Tigrisstraat 6 1827 KG Alkmaar

Boomstronken verwijderen

Graag hoor ik van u of u de stronken van wat ooit coniferen waren, kunt verwijderen uit onze border. Er zijn 2 brede poorten die doorgang bieden tot de tuin. Als dit binnen uw werkzaamheden past en mogelijk is, horen wij graag wat dit gaat kosten. Goed toegankelijk allemaal.

Boomstronken verwijderen

In de achtertuin graag 2 boomstronken verwijderen. Graag op een maandag langskomen. De tuin heeft een achterom.

Boomstronken verwijderen in de voor- en achtertuin

In de voor- en achtertuin staat een aantal boomstronken met een doorsnee van 40 tot 60 cm. Graag willen wij deze verwijderen zodat wij hierna kunnen tegelen. De achtertuin is via een achterom bereikbaar.

Boomstronken verwijderen

3 boomstronken verwijderen. Gaat om de stronk van 1 oude kers ongeveer 70 cm boven de grond nu, 1 oude den stronk ongeveer 1.30 meter hoog en 1 volgens mij hazelaar ongeveer 10 cm boven de grond. Stronken staan in de achtertuin en is bereikbaar via een brandgang van 1.60 meter breed

Boomstronken verwijderen

Tweetal boomstronken in voortuin. 1 Heb ik uitgegraven en zoveel mogelijk wortels losgehaald en ander zit nog in grond. Zou deze beide graag willen laten verwijderen. Hoor graag wat mogelijkheden zijn en tegen welke prijs. Eventueel kan ik 2e boom ook als voorwerk uitgraven als dit makkelijker is. Heb meerdere beelden die ik kan sturen ter verduidelijking. Kon hier echter maar 1 beeld kwijt. Beide zijn ongeveer 35 cm. De vakman dient het puin af te voeren.

Boomstronken laten verwijderen

Er moeten een paar boomstronken verwijderd worden in de tuin. Per mail te reageren.

Stronken en oude beplanting verwijderen

Er dienen 2 boomstronken verwijderd te worden, zodat wij hierover heen kunnen tegelen. Daarnaast wil ik ook de oude beplanting laten afgraven. Dit stuk is ongeveer 13 meter lang en 50 cm breed. Het groen en de stronken dienen te worden afgevoerd.

Boomstronk verwijderen

Mijn buurman en ik hebben een aantal boomstroken in de tuin staan. Nu willen wij deze graag laten verwijderen. Het gaat hier om 2 grote boomstronken van ongeveer 40 cm, 1 kleine maar die moet nog afgezaagd worden, doen wij zelf. En nog een groene heg. Deze hebben wij nog niet verwijderd, gaat nog wel gebeuren. Hier zullen de wortels naar mijn idee ook flink zijn. In de bijlage zitten een aantal foto’s om u een beeld te geven van de situatie. Graag ontvangen wij van u een offerte, en of u nog deze week tijd heeft om deze te verwijderen.

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 3 boomstronken en eventueel wortels verwijderen. Leilindes zijn het. De tuin heeft een achterom. Stronken ook afvoeren.