Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boomstronk en de boomwortels verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boomstronk en de boomwortels verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boomstronk en de boomwortels verwijderen

Boomstronk en de boomwortels verwijderen

Ik zoek een hovenier die een stronk vanuit mijn achtertuin kan verwijderen. De achtertuin is bereikbaar per achterom, echter is de achterom niet erg breed. De stronk moet weg gefreesd worden.

Boomstronk verwijderen

Ik wil de boomwortels behandelen want deze zijn door de afvoerpijp van de riolering gegaan. De boomstronk moet dus verwijderd worden. De boomstronk hoeft niet afgevoerd te worden.

Boomwortels verwijderen van een kleine boom

Mijn boom is 1 x al omgevallen, vervolgens heb ik hem gezaagd. Nu is het opnieuw gegroeid tot een kleine boom, omdat de wortels er niet uit waren. Ik wil de boomstronk verwijderen.

Boomwortels uitfrezen

Onze hele voortuin is betegeld. In de hoek van de tuin staat een boomstronk die is afgezaagd tot het maaiveld. De wortels daarvan lopen onder het tegelwerk en drukken dat omhoog. De stronk mag van mij blijven, maar ik wil die wortels laten weg frezen, zodat het pad weer recht gelegd kan worden. ik hoor graag van u wat de kosten hiervoor zijn.

Terrassen aan laten leggen

Wij hebben in onze tuin behoorlijk wat last van boomstronken en boomwortels. Wij willen deze graag op korte termijn verwijderd hebben omdat wij ook de bestrating gaan doen en een terras gaan aanleggen. Het gaat om: 2 grote boomstronken (diameter circa 40-50 cm en hoogte circa 50-100 cm) 1 kleine boomstronk (diameter circa 30 cm en hoogte 100-150 cm) 1 kleine boomstronk (diameter circa 30 cm en hoogte circa 10 cm) 1 boomstronk die reeds met stobbenfrees is ingekort maar nog steeds een verhoging geeft. Deze verhoging (dus stronk) moet weg. Ook heb ik nog 2 bomen die mogelijk verwijderd moeten worden inclusief stronk. Daarna willen wij graag een terras aan de achterkant van ons huis laten aanleggen en een klein terras aan de voorkant van ons huis. Terras achterzijde: circa 32 m2 Terras voorzijde: circa 13 m2. De terrastegels zijn betontegels van 60x60 cm. Die bestel ik een dezer dagen. Kunt u mij een prijsindicatie geven wat het ons zou kosten als jullie dit werk voor ons uitvoeren? En op welk termijn is dit realiseerbaar? Onze voorkeur ligt op zo kort mogelijk termijn. Ik hoop van u te mogen horen. Met vriendelijke groet.

Boomwortels verwijderen

Graag willen wij een schutting laten plaatsen tussen ons en de buren waar nu een coniferen haag staat. De coniferen verwijderen is iets wat we zelf kunnen doen, maar de wortels verwijderen is een klus die we graag uit handen geven. Het gaat hierbij om een haag van 7 meter. En graag laten we ook een oude boomstronk verwijderen. Graag hoor ik van u wat de eventuele kosten zijn voor deze klus. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Boomstronk met boomwortels verwijderen

Door de wind is een dennenboom omgevallen. De boom is kort afgezaagd maar de stam moet nog worden verwijderd. Het is een stam van ongeveer 20 cm diameter met daaraan flink wat wortels.

Boomstronk verwijderen

Achterin onze achtertuin staat een afgezaagde boomstronk, welke wij verwijderd willen hebben. De boomstronk steekt ongeveer 15 cm. boven het maaiveld uit. Tevens moet ook dat deel afgegraven worden tot 30 cm. onder straatniveau, tot waar de boomwortels doorlopen. Bereikbaar via achterom, kan een kleine graafmachine door.

Boomwortels verwijderen

Verwijderen boomstronk van een sering. Het gaat om een adres in Elten, net over de grens bij Lobith.

Kappen catalpa boom; hoogte ongeveer 9m ...

Kappen catalpa boom; hoogte ongeveer 9m ; wegvoeren boom; uitboren c.q. verwijderen van boomstronk; rechtzetten van een aantal (< 10) tegels van 50*50cm (die zijn door de onderliggende boomwortels verplaatst