Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boomstam verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boomstam verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boomstam verwijderen

Boomstam inclusief wortels verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een boomstronk inclusief wortels uit mijn achtertuin kan verwijderen. Deze dient vervolgens afgevoerd te worden.

Boomstam en stronk verwijderen en afvoeren

In onze achtertuin staat een oude boomstam van ca. 2,2m hoog en 40 cm diameter. Deze moet verwijderd inclusief de stronk. De achtertuin is bereikbaar via een achterom paadje. Er komt een schutting overheen, dus het moet voldoende diep weggefreesd. Afvoer van de oude stam valt binnen de opdracht.

Heg verwijderen en boomstronk met wortel uitgraven

Ik wil graag een heg laten verwijderen van 11 meter die al voor de helft gesnoeid inclusief wortels is. En een boomstam laten verwijderen inclusief wortels.

Boomstam uit tuin verwijderen

Er is een boomstam van 1 m ong met een diameter van ong 30 cm die wij willen rooien en afvoeren. Met de auto is hier niet bij te komen.

Verwijderen boomwortels

Wij hebben nu nog een boomstam van ongeveer 1.80 meter hoog staan met een doorsnede van 27 cm. Deze zullen wij zelf verwijderen tot net boven het maaiveld. De vakman zal de wortels dan moeten verwijderen. De stronk staat dicht tegen een heg aan.

Boom verwijderen

Er dient een boom verwijderd te worden inclusief de wortels. Verder zal de tuin 20 cm afgegraven moeten worden en de grond afgevoerd. De diameter van de boomstam is circa 20 cm en niet al te hoog, type treurwilg of iets dergelijks. In een later stadium zal er een terras aangelegd moeten worden van ongeveer 5 bij 4 meter.

Boomstam verwijderen

Ik wil de boomstam verwijderen. Het gaat om een stam die rond de 6 meter hoog is. De stam is ongeveer 40 cm dik. De hovenier hoeft niet af te voeren. Ik heb zelf een kettingzaag.

Boomstronk verwijderen

Graag een offerte voor het weg zagen van de resterende boomstam en het weg frezen van de wortels. Was een Japanse kers en daarnaast een laurierstruik. Grootte lengte 120 x breedte 100 x hoogte 80 cm diameter 60 cm maar net boven de grond diameter van 90 cm. Poort breedte 85 cm. Beton schutting moet worden vernieuwd dus denk ik 50 cm diep. Het mag door de vakman worden afgevoerd.

Boomstammen verwijderen

Er is in de achtertuin een boomstam van 1 meter hoog en 2 stammen van 20 cm hoog. Deze dienen volledig te worden verwijderd in verband met het aanleggen van een terras. De stronken staan wel dichtbij een tuinhuisje en een muurtje. De tuin is bereikbaar via een brandgang.

Afgezaagde boomstam verwijderen

Wij hebben een afgezaagde boomstam in de tuin die verwijderd moet worden.

Partners

Partners van Casius