Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boomstam verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boomstam verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boomstam verwijderen

Boomstam verwijderen

Ik wil de boomstam verwijderen. Het gaat om een stam die rond de 6 meter hoog is. De stam is ongeveer 40 cm dik. De hovenier hoeft niet af te voeren. Ik heb zelf een kettingzaag.

Boomstronk verwijderen

Graag een offerte voor het weg zagen van de resterende boomstam en het weg frezen van de wortels. Was een Japanse kers en daarnaast een laurierstruik. Grootte lengte 120 x breedte 100 x hoogte 80 cm diameter 60 cm maar net boven de grond diameter van 90 cm. Poort breedte 85 cm. Beton schutting moet worden vernieuwd dus denk ik 50 cm diep. Het mag door de vakman worden afgevoerd.

Boomstammen verwijderen

Er is in de achtertuin een boomstam van 1 meter hoog en 2 stammen van 20 cm hoog. Deze dienen volledig te worden verwijderd in verband met het aanleggen van een terras. De stronken staan wel dichtbij een tuinhuisje en een muurtje. De tuin is bereikbaar via een brandgang.

Afgezaagde boomstam verwijderen

Wij hebben een afgezaagde boomstam in de tuin die verwijderd moet worden.

Boomstam met wortels verwijderen

In de tuin staat een boomstam van 2 meter hoog. Deze willen wij graag inclusief wortels verwijderen. De tuin ligt aan een fietspad die begaanbaar is voor auto's.

Stukken boomstam verwijderen

Wij hebben enkele delen van een stam onder afdak al jaren in de tuin liggen. We kunnen ze zelf niet verwijderen het is te zwaar voor ons. Het grootste stuk is 1,5 meter en 30 in doorsnede. En info over evt iets met tuin te doen.

Afgezaagde boomstam verwijderen

De oude wilgenboom langs de sloot is omgewaaid. Er staat nu nog een 2 meter hoge stam en deze krijgen wij niet verwijderd. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de stam. Aan de andere zijde van de sloot is een dijk met een weiland aanwezig, verder is de stam goed bereikbaar.

Bomen en boomstronken verwijderen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het verwijderen van twee bomen. Een van de bomen heeft een boomstam-omtrek, op 1 meter hoogte, van 150 cm en de andere boomstam heeft een omtrek van 100 cm. Er staan ongeveer 5-6 boomstronken in de tuin die in aanmerking komen voor professionele verwijdering. Daarnaast is er een boom die wij graag verplaatst zouden willen hebben. Van de 2 bomen die zeker verwijderd moeten worden hebben wij een kapvergunning aangevraagd. Deze bomen staat dicht tegen de woning aan.

Boomstam laten verwijderen

Een boomstam moet verwijderd worden, er zit nog wel aarde omheen. Ik heb wel al wat wortels aan 1 kant verwijderd. Ik heb een foto bijgevoegd van de situatie. Er staan ook wat planten om de stam heen, deze stam staat er al zo lang dat hij is meegekleurd met de aarde.

Boomstam verwijderen uit tuin

Ik wil graag de boomstam van een berk laten verwijderen inclusief de wortelen. De boom is al gekapt, het gaat enkel om de stam de wortelen. De stam is goed bereikbaar via een achterom naar de tuin.