Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boomstam uitfrezen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boomstam uitfrezen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boomstam uitfrezen

Boomstam uitfrezen

Boomstam uitfrezen van 70 cm hoog en een diameter van 60 cm Stam makkelijk te bereiken op de oprit.

Boomstam uitfrezen

Ik zoek iemand die een boomstam kan uitfrezen, breedte is rond de 30 - 50 cm. Boomstam staat in de achtertuin en deze is makkelijk toegankelijk.

Boomstronk en stam uitfrezen

Ik wil graag een offerte voor het wegzagen van resterende boomstam en het wegfrezen van de wortels. Het was een Japanse kers en daarnaast een laurierstruik. Er zit nog tot een meter diep wortels als ik het goed heb.

Dode boom laten kappen

Het gaat om een dode boom (gouden regen), geen directe afvoer mogelijk (alles via woning), boomstam-omtrek +/- 65 centimeter, naast schutting, indien mogelijk ook prijs voor uitfrezen. Als hij door de shredder kan is het ook goed, dan maak ik er zelf wel een composthoop van. Graag offerte per mail, zodat ik de verhuurder kan verzoeken een deel van de kosten te dragen. Mijn computer is stuk en het zal een paar dagen duren voordat ik weer mail kan ontvangen.