Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom en wortel rooien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom en wortel rooien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom en wortel rooien

Boom kappen en rooien

Ik wil graag een boom laten kappen en rooien. Graag de wortel en alles meenemen. 133 cm omvang foto vanaf 10 meter genomen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Boom verwijderen

Boom verwijderen uit tuin, wortel iets wegvrezen en afvoeren. Dit om ruimte te maken voor plaatsen schuurtje. Berk ongeveer 4mtr hoog

Boom met wortel verwijderen

Graag een boom uit voortuin verwijderen met wortel en al.

Boom laten weghalen

Wij willen uit onze voortuin een boom laten verwijderen, een kerstboom die door de vorige bewoners in de tuin geplant is. Graag ontvangen wij een offerte hiervoor, en ook wat het kost om de stam/ wortel te laten verwijderen. We horen ook graag op welke termijn het eventueel zou kunnen. Alvast hartelijk dank. Met vriendelijke groet

Wortel van een boom verwijderen

Wortel verwijderen van boom. Is al gedeelte uitgegraven maar komt niet los

Boomwortel verwijderen

Wij hebben een Japanse kersenbloesem met een wortel die onze bestrating omhoog duwt. Vanwege een klein budget zal ik zelf de bestrating verwijderen, maar ik heb hulp nodig bij het verwijderen van de wortel. De boom zelf zal flink ingekort worden zodat als hij verzwakt alleen schade kan brengen aan een tuinhek. Ik wacht u reactie af.

Dode sparachtige boom kappen

We hebben een dode sparachtige boom in onze voortuin staan van ongeveer 10 meter hoog en met een omtrek van 160 cm (op 130 meter hoogte). De wortel mag in de grond blijven in verband met leidingen en het riool. De voortuin is redelijk vrij om te kunnen werken. Qua aan en afvoer van materialen is een zaterdagochtend het rustigst. Vergunning is aangevraagd. Het is een drukke weg, dus er is geen parkeergelegenheid. Ik heb een tuin waar nu houtsnippers liggen en een terras.

Boom kappen

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen voor het kappen van een boom. Bij onze caravan staat een grove den, die redelijk scheef staat. Deze willen we graag gekapt en afgevoerd. De wortel kluit hoeft niet verwijdert. De boom is ongeveer 12 meter, diameter 40 cm. De boom staat net binnen ons hekje, langs een grindweg op de camping. We zijn nog bezig met het aanvragen van een vergunning, dit duurt wel even.

Boom kappen en afvoeren

Boom kappen in tuin bij mijn vader in Zuid Beijerland en deze ook afvoeren. Eventueel ook de wortel uitgraven en frezen. Deze prijs als optie meegeven in offerte. De boom is ongeveer 6meter hoog en de stam diameter ongeveer 40 cm. De boom kan vrij vallen.

Wortel van omgezaagde boom verwijderen

In de tuin staat een deel van een omgezaagde boom. Deze zichtbaar 75 a 80 centimeter breed. Weg frezen lijkt mij de best en snelste oplossing, echter ben ik benieuwd wat de kosten zijn hiervan. Zodat ik een overweging kan maken om eventueel toch met de hand deze te verwijderen, heeft niet mijn voorkeur. Doorgang indien de schutting verwijderd is op dit moment 1,40 echter gaat as zaterdag ook de blokhut weg.