Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom verwijderen en bamboe tuin ophogen Bestraten kunstgras leggen schutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom verwijderen en bamboe tuin ophogen Bestraten kunstgras leggen schutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom verwijderen en bamboe tuin ophogen Bestraten kunstgras leggen schutting plaatsen

Sierbestrating leveren en leggen en moestuintje maken

Achtertuin totaal ongeveer 105m2 Afmeting tuin: 5.5m bij 19.20m (105.60m2) Schuur in tuin: 3.30m bij 3.20m (10.56m2) Moestuin(nog te maken) 2m bij 10m (20m2) Half betegeld (stoeptegels) op zand en de rest is altijd een moestuin geweest maar nu vol onkruid (zie foto) Ook staat er een boom die verwijdert moet worden (dit hangt af van jullie prijs). Ik wil witte sierbestrating met aan 1 zijde een verhoging van ongeveer 2m breed bij 10m lang en 0.5m hoog. Hier wil ik een klein moestuintje vandaar. Er is nog niks aangeschaft (bestrating zand zeil) en ben op zoek naar een totaalprijs voor het aanschaffen, aanleggen en verwijderen van een tuin (inlc. boom).

Schutting plaatsen en bomen verwijderen en frezen

Aan beide kanten van de tuin willen we een schutting, ongeveer 10 en 12 meter. Aan een kant blijft een boom op de grens staan en moet er een stukje creatief geplaatst worden, aan de andere kant van de tuin enkele bomen verwijderen, hoofdzakelijk de wortelpartijen die door elkaar groeien zijn even lastig weg te halen. Waarschijnlijk is frezen nodig. Simpele stevige schutting met horizontale houten planken aan beide zijden van de palen. Dit moet ik nog afstemmen maar qua prijs wil ik graag hier de offerte mee beginnen. Afvoerkosten graag apart op de offerte.

Boom verwijderen

Wij willen graag onze Japanse kersenboom laten verwijderen met stronk en al. Deze boom is voor een groot al dood en meerdere takken zijn al verwijderd. De stam is ongeveer 35 á 40 cm breed en de boom zal zo'n 10 á 12 meter hoog zijn.

Complete tuinaanleg

Wij zijn opzoek naar iemand die de volgende dingen kan doen in onze tuin. Graag vragen we een offerte aan voor: Achtertuin: - Tegels verwijderen - Boom kappen (doorsnee 30 cm) - Betegelen - Kunststof schutting beide kanten plaatsen - Kunstgras plaatsen - Overkapping met spotjes - Spotjes in de grond - en overige bijkomende werkzaamheden in overleg Zie voor de afmetingen de plattegronden. Graag zien wij per mail een offerte, zodat we eventueel enkele dingen kunnen uitstellen, maar andere zaken door kunnen laten voeren.

Voor- en achtertuin bestraten en kunstgras leggen, plus boom verwijderen

Graag een offerte voor vervangen straatwerk aan de voorkant van de woning (ongeveer 27 m2), tegels reeds aanwezig, tevens ook het verwijderen van de boom (zie foto). De boom is ongeveer 12 meter hoog, een deel heb ik zelf al verwijderd. De stam is vrij dun en een vergunning is niet nodig. Daarna is stobbenfrezen nog nodig. Voor de achterzijde van de woning: egaliseren bodem, aanleggen 14 m2 tegels en 20 m2 kunstgras (zie foto voor bestaande situatie. Foto's en tekening zijn beschikbaar.)

Divers werk als bomen en schutting verwijderen en borders plaatsen

Ben drie jaar geleden hier komen wonen. De tuin (op zandgrond) van ongeveer 75 m2 voldoet, maar ik heb met een aantal dingen hulp nodig. Er moeten twee (niet heel grote) bomen worden verwijderd, een boom moet getopt, ik wil graag borders laten verhogen (indien mogelijk) en een stuk betonnen schutting moet verwijderd (zie foto) waarna ook een deel schutting moet worden opgeknapt. Liefst zou ik ook een pergola laten plaatsen, maar is budget afhankelijk. Ik ben flexibel wanneer dit uitgevoerd moet worden, maar de voorkeur is dit voorjaar.

Klimop verwijderen uit boom

Ik wil de klimop uit mijn boom hebben, en als dat eventueel niet kan , dan mijn boom verwijderen. De boom staat in de achtertuin, deze is ongeveer 3 meter hoog. Wat voor boom het precies is, weet ik niet. Graag iemand langs laten komen om de situatie te bekijken als dit mogelijk is.

Een grote boom snoeien of verwijderen

Het gaat om het snoeien of het verwijderen van 1 populier. Het ligt eraan hoe deze boom gesnoeid kan worden, als dat niet goed kan dan eruit. Maar dat zouden wij op locatie moeten bespreken. De populier staat in de voortuin. Hij steekt een heel eind boven de bungalow uit, waarschijnlijk ongeveer 25 m. Wij wonen in een stille weg, in een hof.

Boomstronk verwijderen

Bij mij in de tuin zit een oude boomstronk die eruit moet omdat ik samen met de buren de schutting wil gaan vervangen. Het is een redelijke stronk, want toen wij de boom hadden omgezaagd konden we zo snel 37 ringen tellen, maar hij heeft ook al een tweetal jaar elfenbankjes verzameld, dus ik hoop dat ie de strijd snel opgeeft. De splinters van de boom hoeven niet afgevoerd te worden, die laat ik in de tuin liggen. Zie foto Op de foto is ook een kleine stronk te zien, die zou ik ook graag laten verwijderen op dezelfde dag. Ook al weet ik niet wat het is, alleen dat ie heel diep gaat (want ik heb een keer geprobeerd 'm uit te graven).

Omgevallen boom in tuin verwijderen

Omgevallen boom in mijn tuin verwijderen, zie foto. De locatie is toegankelijk om de klus uit te voeren.