Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom verwijderen en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom verwijderen en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom verwijderen en afvoeren

Boom verwijderen en afvoeren

Kunt u voor mij een offerte maken voor het verwijderen, uitfrezen en afvoeren van een boom. Deze boom is gelegen in Arnhem en ik ben de Voorzitter van de VvE. De vakman met de beste offerte kan op nog een klus rekenen betreft de tuinen van dit complex.

Permanent onderhoud aan daktuinen

Ik zou graag de mogelijkheden bespreken voor het vaste onderhoud van 2 grote daktuinen in het centrum van Amsterdam. Ik denk dat een realistische offerte niet mogelijk is op basis van deze mail en foto's en plattegronden. De tuinen zijn ongeveer 2-3 voetbalvelden groot. Ik kan de plattegronden altijd opsturen als de vakman interesse heeft in de klus. Vanuit de VvE zou er ook een mogelijkheid zijn om aanpassingen door te voeren wat ook besproken kan worden met de vakman. Bijvoorbeeld andere beplanting of het verwijderen van een boom.

Boom rooien inclusief stronk

Ik wil graag een boom uit onze tuin laten verwijderen. Deze is ongeveer een meter of 15 hoog en de stam heeft een doorsnee van ongeveer 50 cm. We hebben een poortdeur en de vakman moet het puin niet afvoeren.

Boom kappen en stronk verwijderen

Ik zoek een partij die uit mijn achtertuin een boom kan kappen en verwijderen. De boom heeft een diameter van ongeveer 80 cm en is ongeveer een huis hoog. De achtertuin is te bereiken via de woning.

Boomwortels verwijderen

Ik zoek een partij die wortels uit mijn tuin kan verwijderen. De wortels zitten er nog van grote boom die in het verleden is weggehaald. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 10m2 waaruit de wortels moeten worden gehaald. De tuin is goed bereikbaar.

Boom en struiken verwijderen

Graag een offerte om de boom en 3 struiken rechts van de boom te verwijderen ( zie foto). Inclusief verwijderen van de wortels in verband met aanplanting van een nieuwe haag.

Wortels verwijderen van een boom

Ik zoek een partij die een beuk van ongeveer 3 meter hoog met een doorsnede van 50 cm kan verwijderen uit mijn tuin. De tuin is zeer goed bereikbaar.

Boom in voortuin kappen

Wij willen een boom verwijderen uit onze voortuin. Het gaat om: - kappen - verwijderen stronk - afvoeren De boom is circa 8 meter hoog, doorsnede stam is circa 30-35 cm.

Wortel van een boom verwijderen

Wortel verwijderen van boom. Is al gedeelte uitgegraven maar komt niet los

Kappen van een boom

Onze conifeer is dood en we mogen hem kappen. Hij is 14 meter. Diameter 42 cm. Hij staat tegen de schutting en er staan nieuwe planten omheen. We zoeken een partij die de boom kan verwijderen en afvoeren.