Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom verwijderen

Boomstronk verwijderen

Graag zouden we hulp willen bij het verwijderen van een boomrestant. In de bijgaande foto ziet u om wat voor stronk het precies gaat. De boom is raar gegroeid en wat u op de foto ziet zijn eigenlijk de wortels. De wortels zijn 30 cm dik. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Boom verwijderen

Graag willen we in onze voortuin een berkenboom laten verwijderen inclusief stronk. Hiervoor in de plaats ga ik zelf nieuwe beplanting plaatsen. Zodra de boom verwijderd is wil ik het straatwerk ( ongeveer 24 m2) daarom heen opnieuw laten bestraten met de huidige klinkers. Het één en ander zal moeten worden opgehoogd. Graag ontvang ik een offerte.

Boom verwijderen

Er staat een grote hoge boom in de tuin van mijn nieuwe woning die heel veel Licht tegenhoudt. Ik wil hem daarom graag verwijderen, het is 6 meter hoog.

Boom rooien

Ik wil een Magnolia boom verwijderen. Het zit aan de straatkant. Goede toegang. Ongeveer 4 meter hoog diameter 86 cm.

Boom verwijderen

In mijn achtertuin heb ik een boom die dood is. Wat kost het om deze te laten verwijderen? Er mag een stam blijven staan, hij hoeft dus niet met wortel en al weg. De diameter is circa 22 cm. De hoogte is geschat tussen de 10 en 15 meter. Het groen afval dient te worden afgevoerd.

Dode boom plus stronk verwijderen

Ik wil een dode Conifeer uit mijn tuin laten verwijderen. Hij is 4 meter hoog.

Kappen en uitfrezen ceder

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een ceder van 8 meter hoog. Dit alles inclusief hout afvoeren. Alles zo spoedig mogelijk omdat boom probleem veroorzaakt met naalden. (ik heb al twee keer in het verleden een vergunning verkregen van de gemeente). Ook wortels verwijderen. De boom staat in de voortuin en is goed bereikbaar.

Een kapvergunning regelen en het werk uitvoeren

Ik ben op zoek naar een hovenier die ons kan helpen met de aanvraag van een kapvergunning voor de boom in onze afgesloten binnentuin. Boom heeft een omtrek van 115 cm op 130 hoogte en is net hoger dan het huis van 4 verdiepingen. Kunt u ons helpen de aanvraag te verzorgen en wat zijn de kosten voor de kap inclusief de verwijderen van de stronk?

Boom verwijderen

Ik heb een grote boom van 6 meter hoog en ik wil hem uit mijn tuin laten verwijderen zodat ik nieuwe tegels kan plaatsen. Ik hoop dat u langs kunt komen.

Boom laten verwijderen uit tuin

Graag zou ik een boom uit mijn goed te bereiken achtertuin laten verwijderen. De boom is 2.50 meter hoog en staat in de buurt van een schutting. Graag hoor ik van de vakman of de boom gekapt of gerooid moet worden.