Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom verwijderen

Boom kappen, uitfrezen en verwijderen

Ik zoek een hovenier die een spar uit mijn achtertuin kan kappen, uitfrezen en verwijderen. De takken zijn al afgezaagd. De boom is ongeveer 6 meter hoog. De boom staat in de achtertuin welk per poort bereikbaar is.

Taxus verwijderen

In mijn tuin staat een plantenbak met een taxus boom van ongeveer 2 meter hoog. Deze wil ik graag laten verwijderen onder het maaiveld zodat ik daarna andere beplanting kan plaatsen. Het groen afval wil ik eventueel laten verwijderen.

Boom verwijderen

Het gaat om een Amerikaanse vogelkers van een of 35 oud denk ik. Graag ook de stronk verwijderen. Ernaast staat de stronk van een reeds gekapte boom van dezelfde soort. Deze moet ook verwijderd worden. Hoe diep de stronk weg gefreesd moet worden is te bezien. Er komt een nieuwe boom maar tussen de huidige 2 bomen is daarvoor waarschijnlijk wel plaats.

Boom verwijderen

Het gaat om een boom, +/- 35 cm dik en ongeveer 8 meter hoog. volledig verwijderen, inclusief stronk.

Boom en hegje verwijderen

Flinke den en hegje uit voortuin verwijderen. Hoeft niet op korte termijn. Najaar zou prima zijn. Ik denk nog na over hoe ik de voortuin precies wil

Kappen van boom

Ik wil een 16 meter hoge boom graag laten verwijderen. Ik heb al een vergunning. Afvoer moet door mijn woning heen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Boomstronk en wortels verwijderen

Wij hebben een boom omgezaagd. Nu zou ik graag de stronk en wortels willen laten weg frezen. De stronk is ongeveer 20 cm hoog, boven het maaiveld en staat dicht tegen een schuur aan.

Voortuin renoveren

Ik wil in mijn voortuin (ongeveer 50m2) een Buxushaag, gras, prunis boom rooien, en planten laten verwijderen in de voortuin. Hiervoor wil ik in overleg met de vakman een nieuwe haag planten en graszoden laten leggen.

Het verwijderen van een grote conifeer

Ik zoek een hovenier die één grote boom kan verwijderen en uitfrezen uit mijn achtertuin. De boom is niet heel makkelijk bereikbaar. Het gaat om een brede conifeer met een stamomtrek van 190 cm. De boom staat in een hoek van de tuin en de takken hangen ook nog boven de tuinen (en tuinhuisje) van 2 buren. De wortels moeten ook weg.

Tuin egaliseren en bestraten + boomstronk verwijderen

Wij willen onze tuin, 32 m2, graag opnieuw bestraten met tegels van 60 x 60 cm. Momenteel bestaat de tuin uit Waaltjes en er heeft een boom, een Berk ongeveer 20 - 30 cm dik, gestaan. De boom is al gekapt, maar de boomstronk is nog aanwezig, ongeveer 10 - 20 cm boven de grond.